NE-YO SKA BLI BABA

Ne-Yo tog sig ett snack med EBONY Magazine (härligt namn) och bekräftade att han ska bli pappa. Det sägs att mamman fött ett par andra kändisars barn tidigare. En riktig gold digger alltså så dom kommer antagligen inte gifta sig. Hon levererar bara barnet. Det är ju det kvinnorna är till för.

“I am 30 and I do have my first child on the way, and I’m very, very, very excited about that. It’s a New Year’s baby and I’m just in a really good place right now.”


ICA-REKLAM FÖRBJUDS

"Reklamombudsmannens opinionsnämnd finner att den anmälda reklamfilmen är könsdiskriminerande. Den strider därmed mot artikel 4 i Internationella Handelskammarens (ICC:s) regler för reklam och marknads­kommunikation."

Reklamfilmen förbjuds alltså för att den anses vara kvinnoförnedrande. Jag tycker den speglar verkligheten väldigt bra. Kvinnor kan inte köra. Varken truck eller bil.

Se reklamen genom att klicka här och avgör själva.


Ica-Stig FTW!


RIKTIG TRANSFORMER

Mycket har hänt i Megan Fox liv sen hennes första deltagande i Transformers för tre år sedan. Hon har blivit känd (för att att vara en usel skådespelare) och rikare. Fulare också.


Hur går man från att vara världens snyggaste, till att inte ens ligga på topp 10? Ser ut som en jävla staty.

RIHANNA LÄSER MIN BLOGG

Som ni kanske redan vet är Rihanna och Katy Perry väldigt bra vänner. Något annat som är intressant, som jag inte tagit upp på bloggen, är att jag och Rihanna träffades när hon var på turné i Danmark. Jag gav henne en lapp med adressen till min blogg och nu verkar det som att hon äntligen besökt den.



Nu är det säkert många som sitter framför datorn som ett frågetecken. Låt mig fräscha upp era minnen.


CALIFORNIA GURLS

Varför kan inte alla vara lika slampiga som Katy Perry? Bra förebild för alla unga tjejer.


THANK ME LATER. SUCCÉ?

Drake kan ansluta sig till en exklusiv skara bestående av Eminem och Lil Wayne om hans kommande album säljer över 1 miljon exemplar under första veckan. Eminem var den första inop hip-hop att uppnå det och några år därpå kom Lil Wayne. Drake har snabbt blivit väldigt populär i USA och vissa menar att han kan bli nästa man på tur.

Jag tror att han har potentialen att göra det inom ett par år. Han har en bit kvar. Dessutom har hans album redan läckt, vilket så klart bidrar till att färre kommer köpa det.

Jag orkar inte skriva så mycket så ni får läsa själva.


KATY PERRYS DILEMMA

Katy Perry, mest känd för sina stora bröst, har i alla fall lite koll på VM. För ett par dagar sedan mötte hennes USA en av storfavoriterna, nämligen England. Som ni vet (eller inte) är hon förlovad med den brittiska komikern Russell Brand.

Vilket dilemma! Vilka skulle hon hålla på och framförallt - hur skulle hon klä sig på ett schysst sätt och samtidigt framhäva brösten så mycket som möjligt?

Så här. Typ.


RECOVERY 21/6

Recovery har skjutits fram en dag. 21/6 är det nya datumet. Vet inte vad det spelar för roll när det redan finns ute på nätet. Antagligen finns det fortfarande idioter som köper sina grejer. Varför tar jag då upp det? För att uppdatera med något.


SEMESTER

Jag drar på semester. Inte nu. Men om ett par veckor. Får se om det blir någon uppdatering innan dess. Har fullt upp med annat.

Fuck you alla, så länge!


Bögig bild. Jag vet. Amir skickade den.

RECOVERY LÄCKER

Spelar ingen roll om du är nykomling eller veteran, albumen läcker som en blond bloggerska. Förra veckan började Drakes album få liv på nätet och nu har Eminems kommande album Recovery läckt och finns tillgängligt, två veckor för tidigt. Och det sprids lika snabbt som Kissie sprider könssjukdomar.

Det är alltid lite synd när sånt händer men det blir allt vanligare och jag tror artisterna är beredda på det.


ALEJANDRO



Den har blivit rätt kritiserad för att den är kränkande mot katoliker eller liknande. Katy Perry har också uttalat sig negativt om den, just på grund av det. Jag förstår inte varför. Bryr mig inte heller. Jag gillar den. När det är lättklätt blir det så automatiskt. Det är inte hjärnan som tänker.


MR. T SÅGAR NYA FILMEN

Trots att Mr. T avböjde en liten roll i filmen, var han inte emot en ny film. Det var innan han hade sett den. Den riktiga B.A. Baracus gillade den inte. 

"People die in the film and there's plenty of sex but when we did it, no one got hurt and it was all played for fun and family entertainment. These seem to be elements nobody is interested in anymore.

It was too graphic for me. I've no doubt it will do big business at the box office but it's nothing like the show we turned out every week."

Ni som läser bloggen kanske kommer ihåg att jag sågade den redan när trailern kom ut. Okej, jag skrev att jag skulle se den. Men jag kanske ljög.


SUE COLEMAN CHOCKAD

Gary Colemans mamma, Edmonia Sue Coleman, är chockad att Shannon Price säljer bilderna på Gary Coleman och säger att det är oerhört respektlöst och fortsätter. "I can't think of any other reason why she would do that unless it's just for the money".

Vad skulle det annars vara? Man behöver inte vara hjärtkirurg för att komma på det. Kissies flytningar har fan högre IQ.

CHARLIE NYA WEEZY

Charlie Sheen var igår hos domtstolen i Aspen men blev inte dömd. Domen försenades av någon orsak och dom vill inte berätta vad det var.

Det finns ändå lite nytt att hämta. Fångarna på Pitkin County är tillåtna att vistas utanför cellen från 8 på morgonen till 23:30 varja dag. Under denna "fria" tid får dom titta på TV, läsa, prata med andra och spela kort.

Charlie kommer dock att lämna fängelset varje dag från 8 på morgonen till 20:00 för att arbeta på en lokal teater. Det är en del av hans program han blivit dömd till. Därför har han bara tre och en halv timme att stöka till det när han kommer tillbaka.

Nästa gång han träffar domstolen blir 12 juli. Om allt går som planerat. Det kan bli lika utdraget som för Lil Wayne.


CHARLIE SHEEN MOT FÄNGELSET

Strax innan Charlie Sheen klev ombord på planet idag, försäkrade han sig om att han hade med sig något en rökare behöver för att klara sig i en rökfri cell. Nicorette tuggummi.


BILDERNA PÅ GARY COLEMAN SÅLDA

Precis som jag förutspådde. Bilderna har nu blivit sålda till en tabloid. Det handlar dock "bara" om tre av dom fyra bilderna. Den bilden som inte ingick i dealen var den där Coleman är död.

Bilderna hamnar väl på internet någon gång nästa vecka.


TWITTER

Glöm inte att följa mig på Twitter för att se material som inte läggs upp här.


SENASTE NYTT


BILDER PÅ DÖD GARY COLEMAN

En stor skandal utspelar sig just nu i USA i och med att foton på Gary Coleman från sjukhuset är till salu till media, och på en av bilderna är han död.

Min kollega har sett en av dom fyra bilderna. På bilden ligger Gary på sjukhuset, med ögonen stängda kopplad till en ventilation maskin. Han avböjde att titta på resten.

Och nu till själva poängen med inlägget. Enligt uppgifter är det Gary Colemans före detta fru som är hjärnan bakom bilderna där man ser Gary nerblodad med slangar som sticker ut ur hans kropp. Det sägs att Shannon Price hade skickat ett produktionsbolag att ta bilderna. Samma produktionsbolag som hon intervjuades av bara några timmar efter Garys död.

Bilderna säljs för ett femsiffrigt belopp och Shannon ska enligt uppgifterna få hälften. Det är USA vi snackar om, kära vänner. Någon kommer att köpa bilderna förr eller senare.

Stämmer detta hoppas jag hon dör. Långsamt.



THE BREAST OF THE REST


MTV BOOBIE AWARS 2010

En stor del till varför man tittar på galorna är för att man alltid får se mycket hud och i år var det inget undantag. Jag missade tyvärr festen men som tur är finns det något som heter internet.

Jag förstår inte varför Katy Perry ständigt blir röstad som världens sexigaste kvinna på olika platser, men jag uppskattar hennes bröst och hennes vilja att visa dom. Katy Perrys bröst stal helt enkelt showen igår. Fantastiskt. Jag ser att håret nästan är på samma nivå som Rihannas, men det får vi ta en annan gång.

California Gurls är en usel sång som inte har någon musikvideo ännu, men jag kan lova er att om hon visar hon lika mycket i videon som på galan, då sitter jag med den på repeat nästan flygresa. Som är snart.


MYSTERY BOY DISSAR

Ju mer jag tittar på bilderna, desto mer äcklad blir jag. Därför är det min skyldighet att dela ut denna veckas diss till Rihanna. Allt annat vore tjänstefel.


"NO, I'M JUST FAT"

Trots att hon är mest känd för att vara Kim Kardashians syster, utser jag henne till årets ärligaste "kändis".

Det har gått många rykten och med tanke på att det verkar vara knullsäsong i Hälliwüüd är det kanske inte så konstigt. Tittar man på henne kan man dessutom tro att hon är gravid 24/7. Hon ser ut som en tungviktsboxare.

Det handlar alltså om Khloe, som är gift med basketspelaren Lamar Odom. Hon var och tittade på hans match i veckan och fick frågan om hon var gravid. "No, I'm just fat", sa hon. Kort, effektivt och ärligt svar.


RIHANNA ÄR MODIG

Kort på sidorna och knallrött i mitten. Eller helt enkelt skitfult. Rihanna visade upp sin nya stil på en konsert i Madrid i lördags.

Hur tänker man egentligen när man visar sig offentligt på det där sättet? Ser ju ut som att en unge har kört över hennes skalle. Med en gräsklippare. Chris Browns smällar ser ut att ha tagit hårt på popdivan, grova hjärnskakningar är inte att leka med. 

GRÄSLIGT!




VM-UPPLADDNING


NOT AFRAID


COURTENEY COX VS. JENNIFER ANISTON

Eller Monica vs. Rachel, om ni inte är bekanta med deras riktiga namn. Om ni är efterblivna, med andra ord.



THANK ME LATER

Som ni kanske redan vet har Drakes kommande album Thank Me Later läckt ut på internet. Olika låtar från albumet hade redan gått att lysnsa på sedan en tid tillbaka, så det kom väl inte som en överraskning direkt. Inte för Drake heller.

Det är så här det ser ut idag. Artisterna får räkna med att det blir så. Med tanke på att albumet ändå skulle släppas den 15 juni är det ingen katastrof.


WON'T BACK DOWN

Eminem pryder omslaget på Respect samtidigt som andra singeln till Recovery släpps.




Eminem - Won't Back Down (feat. P!nk)

Vad tycks?


BEKRÄFTAT ATT ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY ERSÄTTER FOX

Michael Bay har på sin hemsida bekräftat det alla som läser min blogg redan visste. Megan Fox har blivit ersatt av i Tranformers 3 av Victoria's Secret modell Rosie Huntington-Whiteley.

"I would like for all you S4TE fans to welcome Rosie Huntington-Whiteley to the world of Transformers. As some of you might know, she's the new female lead in Transformers 3."

Utseendemässigt är hon inte på samma nivå, men jag är säker på att båda är lika dåliga skådisar.





GISSA VEM

Jag måste erkänna att ni är bra på att googla. Bara för det får ni något extra att bita i. Den som klarar det här har inget liv.


Nu var det inte lika lätt va? Apberg.

Det är John Stamos.


CHARLIE SHEEN FÅR FÄNGELSE FÖR MISSHANDEL

Charlie Sheen, du har precis bestämt dig för att tjäna din fängelsetid i Aspen för incidenten med din fru, vad ska du göra innan det?


Chillaren och hans ex Denise Richards tog med sig deras två döttrar drog till Disneyland för att fira ena dotterns födelsedag. 

Sheen åker till Aspen på måndag och avtjänar sin tid omgående. Han är dömd till 30 dagar men vid bra beteende minskar det (som vanligt med kändisar) till 17 dagar. Det klarar han nog.

RONALDO GILLAR HOMOSEXUELLA

VM närmar sig med stormsteg och spelarna blir intervjuade hela tiden. Oftast är det dom vanliga, tråkiga frågorna och spelarna är väldigt noggranna med att svara tråkigt för att inte skapa stora rubriker.

Cristiano Ronaldo blev nyligen intervjuad och fick alla möjliga frågor. Jag är ett stort fotbollsfan men ibland är det ändå roligare att läsa annorlunda intervjuer.

En fråga Ronaldo fick var vad han tyckte om att Portugal nu tillåtit äktenskap mellan två personer av samma kön.

"The Portuguese man that I am, I try to keep informed about what is happening in my country. I know the law was passed and the comment it deserves is that we must respect the choices made by anyone, because, after all, all citizens should have the exact same rights and responsibilities."

Många blir säkert förvånade av svaret. Inte jag. Han är ju trots allt homosexuell själv.


STORM I GUATEMALA

En jättestorm i Guatemala har dödat minst 144 personer och i det värst drabbade området skapade skyfall ett jättehål (bild nedan) i marken. Hålet som uppstod sänkte en hel gata och två närliggande byggnader. Enligt rapporter är det en dålig avloppsvatten dränering som ligger bakom det hela.



Räddninginsatserna efter stormen har försvårats av ett vulkanutrbrott tidigare i veckan nära huvudstaden. Stora delar av omårdet är täckt med aska och landets största flygplats stängdes. Helikoptrar och propellerplan har ändå fått tillåtelse att flyga.


LADY GAGA SKULLE UPPTRÄDA MED MJ

Lady Gaga gästade nyligen Larry King och visade en förhandstitt på videon till Alejandro. Hon pratade också om Michael Jacksons comeback och att hon var tänkt att öppna This Is It showen. Hon blev självklart besviken att inte få chansen att uppträda med the King of Pop. 

"You know, it's always very difficult because I don't necessarily like to talk about those very personal things that happened. But I guess I can speak about it now.

I was actually asked to open for Michael on his tour. We were going to open for him at the O2 and we were working on making it happen. I believe there was some talk about lots of the openers doing duets with Michael on stage.

But Michael's death was devastating for me regardless of whether or not I was supposed to go on tour with him. He's such an inspiration and a remarkable human being."


50 CENTS FÖRSTA VIDEOINTERVJU SEN BILDERNA



Inte så farligt va?

SATC 3?

Sex and the City 2 har knappt börjats visa men ändå snackar Sarah Jessica Parker om ännu en uppföljare, trots kritiken mot den senaste. 

"I hope Carrie will live on. She will live on — even if the movies don't. I feel blessed that we've told so many stories about these lovely characters."

Nu har jag inte sett Sex and the City 2 men jag antar att den är sämst. Den var inte lika bra som första. Den har inte heller sett i och för sig men ryktet om filmen sprider sig lika snabbt som AIDS i Afrika.

Skulle du palla se en tredje film (frågan riktad till killar)?


MICHAELS BARN FÅR KVARTS MILJARD

Michael Jacksons testamente har avlsöjats och hans barn får 40 % av hans egendom, vilket innebär över en kvarts miljard kronor till Prince, Paris och Blanket. Vardera. Barnen kommer att börja få sin del av pengarna när dom fyllt 30 så att deras fonder ökar i värde. Hans mamma får också 40 % och räknar vi lite snabbt blir det ungefär 750 miljoner kr. Resterande 20 % går till välgörenhet.

Pappan och bröderna får alltså ingenting. Enligt en källa var han osams med dessa men av den bilden man skapat av Michael Jackson är det ändå förvånande.

Jag fattar ingenting om fonderna så fråga inte.


KARDADHIANS I VEGAS MAGAZINE

Bra gener.