HOW LOW

Ni (fyra personer) som följer bloggen vet vad jag tycker om svensk media. Idag dog upp emot 40 personer i Moskvas tunnelbana efter vad som tros vara attacker av kvinnliga självmordsbombare. Självklart går man in på Aftonbladet för att se reaktionerna i Sverige, det måste väl ändå vara en toppyhet? Inte?

Då ska vi se vad som ligger högre upp. Vi börjar uppifrån och neråt:
Just nu: AIK i tvåmålsledning (härligt, trots att det är hockey)
Lise Lott, 52, har cancer – tvingas jobba
TV4: De är utslagna
Men vad säger du, Arne?
Nu ska han bygga rysk budget-Saab
Tio tips till dig som vann 215 miljoner
Lyssna: Så bra är Annas motståndare
TV: Ena fordonet hinner inte undan
Drogtesterna avslöjar lögn
Reklamen som får dig att må illa
TV: Sekunderna efter explosionen

Jag måste dock ha lite förståelse. Lise Lott är ju svensk, så hon är mycket viktigare. Att Arne är förvirrad vet alla som hört honom kommentera fotbollsmatch. Bra att ressten av svenska folket får reda på detta otroligt viktiga ämne. Han som vann 215 miljoner åker antagligen bort från Sverige och vill nog inte ha några tips från dig. Är du miljonär? Nej. Anna borde istället fundera på om någon av hennes motståndare har plats för en helikopter på pannan.

Putin säger att dom som ligger bakom "will be destroyed". Det är nog redan ordnat.


YOUR SONG

Jag är inget fan av Elton John, så jag låter tittarsiffrorna på klippet tala istället. Jag vet i alla fall att han hjälper Eminem att bli av med drogproblemen. Legend.



KLICKA HÄR för att följa mig på Twitter!

SOMMARTID

Fram med klockarna nu och vrid skiten ur dom så ni inte missar massa viktiga möten som kan rädda världen. Ni ska alltså ställa fram klockan en timme, för er som är efterblivna.

Puss på er.


EARTH HOUR



Släckte ni allt ljus? Det gjorde inte jag. Det var ju fotboll på TV, hallå? Dom får väl tajma det bättre nästa gång.


KIM AND GET ME

Kim Kardashians förhållande med Reggie Bush tog nyligen slut, och hon är snabb med att leta efter en ny penis. Wayne Bridge, mannen som varit med på både fram- och baksidorna på alla Englands tidningar under ett par månader, sägs vara den lycklige. Om ni inte hängt med i hela soppan kring Bridge kan ni läsa om det här.

Wayne Bridge var för ett par veckor sedan i USA på semester med några lagkamrater och det sägs att det var då han träffade Kim första gången. Vänner till Bridge har sagt att han ska flyga över till USA igen för en date med kvinnan med världens snyggaste kropp.

Jag tycker det känns som ett väldigt löst rykte.  


KE$HA @ THE BEACH

Wannabe Lady Gaga, a.k.a Ke$ha, tvättade bort den slitna sminkningen vid en strand i Australien igår. Det är främst två saker jag reagerar på.

1. Hon har på sig mer kläder på stranden än vad hon har när hon uppträder.
2. Utan smink är hon...blah blah blah.


SLUT MELLAN KIM OCH REGGIE

Mediacirkusen runt uppmärksamhetshoran Kim Kardashian blev till slut för mycket för Reggie Bush. Kim och Reggie är alltså historia. Han hade inga problem med förhållandet tidigare, men han tycker att det har blivit för mycket den senaste tiden. Han bidrog nog lite själv också med tanke på att hans New Orleans Saints vann Super Bowl.

Det sägs att dom bara "taking time off". Men det är slut. Lita på mig. Det vet ni att ni borde eftersom jag har rätt mer än 9 gånger av 10.


HISTORISK DAG FÖR DOM EFTERBLIVNA

USA röstade igår ja (219-212) till Obamas förslag om sjukförsäkring. Det började redan 1912 med Theodore Roosevelt och sedan dess har flera andra presidenter försökt, men det är inte förrän nu, nästan 100 år senare, som dom efterblivna förstått. Men bättre sent än aldrig, som det så fint heter.

Sjukförsäkringen innebär väldigt kortfattat att den ökar antalet människor med sjukförsäkring och på sikt förbjuder försäkringsbolagen att neka någon försäkring med hänvisning till medfödda sjukdomar. Trots det här kommer typ 19 miljoner människor i USA vara utan sjukförsäkring.


Förstår inte varför han använder 22 pennor. Men det är en annan historia.

Är det någon som mot all förmodan är intresserad av det här är det bara att gå in på typ CNN. Kan ni mot alla förmodan inte engelska kan ni kolla Aftonbladet, Expressen, DN eller någon annan svensk tidning. Kan ni inte engelska, svenska eller inte ens kan läsa, som Sveriges kung, behöver ni inte bry er. Det är inte så intressant ändå.

LLOYD BANKS SÅG TRINA NAKEN

Här har ni en intervju med en artist som är på gång på riktigt och som till skillnad från många andra inte är helt efterbliven. Många vettiga åsikter. Har alltid gillat Lloyd Banks.




SUSAN BOYLE BLIR MILJONÄR

Susan Boyle fyller 49 nästa vecka och hon får en hyfsad present. Kanske den bästa i hennes fram tills nu väldigt tjocka och tragiska liv. Eller hon är fortfarande tjock, men tragiskt lever hon nog inte.

Hon sålde sitt första album i slutet på förra året och som hon gjorde det. 8,5 miljoner exemplar världen över och bäst säljande i hela England under förra året. Hennes första officiella check får hon troligtvis på födelsedagen. 40 miljoner kronor.

Undrar vad hon köper först. Hon verkar inte särskilt modemedveten i alla fall. Hon kanske borde spara det mesta, känns som hypen kommer dö snart. Jag skulle föreslå en fettsugning eller plastikoperationer à la Heidi Montag. Det hade nog gett lite fart på karriären.

Nej men seriöst. Jag är imponerad på riktigt. Vilken kometkarriär den feta damen gör.


LAW ABIDING CITIZEN

Har ni inte sett filmen tycker jag ni ska göra det. Med en gång. Som ni borde veta vid det här laget, men säkert inte vet eftersom många är efterblivna, kollar jag nästan bara på skräck och komedi. Vill ni se riktigt bra action kollar ni på den Law Abiding Citizen. Vill ni se en skräckfilm som är bättre än många andra tittar ni på [Rec]. Bara ettan. Har ni inte sett tvåan eller tänkt titta kan ni låta bli.


SEXTING

Mycket lägligt inför Tiger Woods debut avslöjar porrstjärnan Joslyn James massa hemligheter som Elin inte verkar gilla. Hon har nämligen öppnat en hemsida och har där lagt ut många av dom sms som enligt henne själv kom från Tiger Woods. Elin och Tiger verkade ha hittat varandra igen efter alla skandaler, men efter det här avslöjandet lämnade Elin huset och nu vet jag inte hur det är.

För att göra det här inlägget enkelt (och väldigt långt) kör jag det klassiska kopiera och klistra in.

Tiger:Sent: 04:06 PM 08/28/2009:
I want to be deep inside you

Tiger:Sent: 03:36 PM 08/29/2009:
After i cum you better start sucking my cock to get it hard

Tiger:Sent: 04:02 PM 08/29/2009:
I want to treat you rough. Throw you around, spank and slap you

Tiger:Sent: 04:06 PM 08/29/2009:
Slap your face. Treat you like a dirty little whore. Put my cock in your ass and then shove it down your throat

Tiger:Sent: 04:07 PM 08/29/2009:
You are my fucking whore

Tiger:Sent: 04:08 PM 08/29/2009:
Hold you down while i choke you and Fuck that ass that i own

Tiger:Sent: 04:10 PM 08/29/2009:
Then im going to tell you to shut the Fuck up while i slap your face and pull your hair for making noise

Tiger:Sent: 04:21 PM 08/29/2009:
Where do you want to be bitten

Tiger:Sent: 5:00 PM 08/29/2009:
I really do want to be rough with you. Slap you around

Tiger:Sent: 05:12 PM 08/29/2009:
For years. And punish you for not seeing me more

Tiger:Sent: 05:15 PM 08/29/2009:
I want you to beg for my cock. Kiss you all over to convince me to let you have it in your mouth

Tiger:Sent: 05:26 PM 08/29/2009:
Next time i see you, you better beg and if you don't do it right i will slap, spank, bite and fuck you till mercy

Tiger:Sent: 12:06 PM 10/04/2009:
Oh my god. If they were with me. You would have ruined everything

Tiger:Sent: 12:07 PM 10/04/2009:
I told you. Oh my god. I cant believe what just happened

Tiger:Sent: 12:08 PM 10/04/2009:
Don't Fucking talk to me. You almost just ruined my whole life. If my agent and these guys would have seen you there, Fuck

Vill ni se mer kan ni besöka hemsidan.


ST. PATRICK'S DAY

Firades som bekant igår(?). Aja. Som ni märker har jag ingen koll och det har nog inte så många andra i Sverige heller, förutom irländare kanske. Då kan man ju undra varför det är så torrt? Varför bryr sig ingen? Jag vet inte. Hade man styrt upp det lite bättre kanske folk skulle bry sig.

Eller om dom bara gjort så här:

TMZ.com

Som ni ser krävs det inte så mycket. Hämta bara in en hora så blir alla glada.

ROBIN ANTIN, LEONA LEWIS, MEL B ELLER NATASHA BEDINFIELD?

Jag väljer helt klart den yngsta av dom. Vem det är får ni lista ut själva.


HAR DU ALLA HÄSTAR I STALLET, JOHN?

John Terry verkar inte må särskilt bra efter skandalen. Han fick tillbaka frugan, men på fotbollsplanen har det sett allt annat än stabilt ut. Igår åkte hans Chelsea ut mot Inter i Champions League och inte nog med det, efter matchen körde han på en vakt som bröt benet.

Oj oj oj. Snubben kan inte vara helt frisk.


DMX FÄNGSLAD

Andra artisten på väldigt kort tid. Det är inget nytt för honom precis. Han är nog van vid det här laget. Han vet hur man beter sig i duschen, till skillnad från Lil Wayne. Stackarn. Undrar om han tappat tvålen än. 

Som jag tidigare skrev skulle DMX till domstolen idag och domen blev 6 månaders fängelse. Dr. Drew, som har hand om Celebrity Rehab, hade skickat ett brev till domaren i hopp om att få artisten till rehab istället för fängelse, och domaren verkade öppen för förslaget.


"GÖR INCEST LAGLIGT"

Det är vad Monica Green tycker. Jag själv tycker att det verkar väldigt lätt att bli politiker.


CELEBRITY REHAB VILL HA X

DMX, som greps förra veckan, är första valet för kommande säsong av Celebrity Rehab. För att det ska bli verklighet måste först och främst folk från showen lyckas hindra honom från att bli inlåst (vilket skulle vara helt omöjligt i alla länder förutom ett. Det här handlar trots allt om USA). Lyckas dom kan det här bli mycket bra TV.

Han väntas vara tillbaka i domstolen imorgon. Men kom än en gång ihåg att det handlar om USA, det kan lika gärna bli uppskjutet en månad.


BEST BODY ON EARTH

Tillhör Kim Kardashian, enligt FHM. Det finns över fem miljarder människor på jorden, FHM måste alltså ha sett alla kroppar i hela världen för att ta ett sånt här stort beslut. Jag undrar vem den lyckliga är som får gå runt och kolla på alla. Skulle lätt tagit jobbet. Och titta på tjejerna alltså. Männen kan Amir ta hand om.

Jag kan väl hålla med beslutet ändå. Alla har vi sett när Ray J ger henne däng och hennes bilder för Playboy.


PREMIÄR

Om en halvtimme är det premiär för AIK. Det blir tre sköna poäng. I'm out.


TELEPHONE


BLOODY HELL

Inte nog med att hennes panna är stor som en landningsbana och har lika många ådror som min kuk, hårfästet sitter nästan på bakhuvudet. Det är vanligt förekommande hos eritreaner, första gången jag ser det på en vit kvinna.


THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE TRAILER


GISSA VEM



Någon som ser vem det är? Den här var lättare än den senaste, därför blir det ingen ledtråd. Mata på med gissningar nu för i helvete.

Förra gången var det Ke$ha, vilket en person gissade. Någon annan gissade på Pink och Christina Aguilera medan en annan inte ville gissa. Hon tyckte jag skulle hålla tyst för att jag var dum. Det finns ett ställe för dig att möta likasinnade - http://www.aa.se/ 


WWIII

Vad är det som händer i denna bloggosfär? Börjar likna ett krigsfält. Jag klagar inte, det är väldigt underhållande att följa. 

Paulina har blivit rasist och satsar på en karriär som det nya ansiktet utåt för SverigedemokraternaKissie  röker hasch och att säga att hon fortfarande redigerar bilder dåligt är ett grovt understatement. Det är ungefär som att säga att Blondinbella inte är mullig. Jag har också kommit fram till att Kissie och Alexandra är samma person. Dennis M har kommit ut och dessutom börjat äta. Mat alltså. Istället för mäns utlösningar. Det var verkligen på tiden. När man ser ut som raka motsasen till Anna Book ligger man risigt till. 

Och jag skriver bara om hur dåliga andra är. Det är dags för mig att klättra lite i tabellen. Det kommer.


Bilden har absolut ingenting med inlägget att göra, men lite tankar om Blondinbella får man.


DMX ARRESTERAD

DMX arresterades igår för Gud vet vilken gång i ordningen. Han har brutit mot villkoren i hans villkorliga dom genom att använda droger. Det verkar som att han även brutit mot fyra andra villkor i samma dom och hålls därför kvar utan borgen. Kan mycket väl leda till fängelse.

Det mest häpnadsväckande är att här var den första gången han arresterades under 2010. Med all säkerhet inte den sista.


NAMASTE

Har ni ibland undrat hur det ser ut när Alessandra Ambrosio kör yoga på en strand i St. Barts? Det har jag, och nu vet jag.


I'M BACK

Inte jag alltså, men T.I.



FINALLY

Lil Wayne har anlänt till Rikers Island fängelse i New York och har nu bara 364 dagar kvar att avtjäna. Sen kan man räkna bort ungefär en månad eftersom man vet att han inte kommer avtjäna hela sitt straff, för att han är just Lil Wayne.

Det har ännu inte bestämts om han kommer vara med den allmäna befolkningen i Rikers, eller få en egen cell. Han får nog en egen, eftersom han är just Lil Wayne.

Vi alla vet att det är jobbigt att flytta på sig, därför har fängelsets kock lagat något alldeles speciellt för Lil Waynes första kväll. Nudlar med korv och marinarasås, kokta grönsaker, sallad, fullkornsbröd, skivade persikor och en fruktdrink eller te. Själv tror jag han får en pizza (eller kuk) bakvägen, eftersom han är just Lil Wayne.


THE BAD AND THE GOOD

Kära stockholmare!

Ja, och alla andra, förstås.

Det är kallt som fan där ute, vi har flera meter snö och ännu mer slask. Det är trots allt ett säkert vårtecken.

Det är hur som helst dags nu. Jag tänker givetvis på bedömningen av några klädval under Oscarsgalan.

Vad fan har vissa på sig egentligen? Jennifer Lopez till exempel. Klänningen ser ut som sån där plast med ploppar på som smäller när man klämmer dom. Och Vera Farmiga (vänter). Tyget som dom krullat ihop är inte bara jävligt fult, det hade räckt till täcken för hela Namibia och dessutom bli över.

Gör som Mariah Carey istället. Enkelt och mycket snyggare.


JENNIFER LOPEZ VS. DEMI MOORE

Varken Jennifer Lopez eller Demi Moore var nominerade på Oscarsgalan, men dom dök upp ändå och såg ut som två änglar.

Jag måste välja J. Lo, men Demi ser jävligt bra ut för att vara 47. Med tanke på att hon inte har några barn (med Ashton i alla fall) kan hon inte vara en MILF. Men ILF henne ändå.


LIL WAYNE BOWLAR

Det är vad han gör en dag innan han åker in. Precis som det ska vara. Ta det lugnt med grabbarna bara. Varför stressa och hypa upp det i onödan? Kul att dom sände det live också. Satt och kollade med ena ögat igår när jag hade riktigt tråkigt. Vart är världen på väg när man sitter och kollar på folk som spelar på bowling - på internet(!)?

Ett år kommer gå snabbt för honom, tror till och med han kommer släppas tidigare. Det jag kommer kolla extra noga efter när han kommer ut är hans gångsätt.


OSCARSGALAN

Ikväll gäller det. Kanal 9 är fortfarande den enda svenska kanalen som hakar på och visar lite sköna galor ibland. Vid midnatt börjar sändningen med massa skit från röda mattan, det ingen bryr sig om med andra ord. Själva galan börjar nån gång efter 02:00. Det är alltså då man ska vara bänkad.

Katastrof att Sacha Bara Cohen inte får driva lite med Avatar. Jävla torra jänkare. Det är hur som helst inte säkert att jag ser hela galan, måste nämligen upp tidigt imorgon och göra stan osäker.

Har ni missat nomineringarna har ni dom här igen.

Nu ska jag till stan, klippa håret och rösta.


PIMP



Först var det John Terry, sen var det Ashley Cole, och nu, Patrice Evra. När ni läser namnen ringer det säkert ingen klocka för er, eftersom jag antar att dom flesta av er inte är fotbollsintresserade. Det dessa herrar har gemensamt, förutom att dom spelar i skitklubbar, är att dom gillar att vänsterprassla, som det så fint heter. Ni kanske minns inlägget som jag skrev tidigare, när Ashley Cole var otrogen mot  Cheryl Cole, bara några veckor efter John Terry. Båda spelar förresten i Chelsea. Just sayin'.

Nu är en annan man i farten. Patrice Evra heter han. Ingen personlig favorit efter idiotens uttalanden om mina älsklingar. Bra smak verkar han i alla fall ha.

Ashley ska för övrigt träffa Cheryl i Frankrike snart och enligt uppgifter ska han få en kvart på sig att förklara sig. Lite väl mycket tid tycker jag. Fotbollsfruarna verkar rätt billiga, räcker nog med fem minuter så är hon tillbaka.

Jag tycker det är smart att dom utnyttjar kändisskapet. Alldeles för få gör det. No homo, men Terry och Evra ser inte särskilt bra ut och alla tjejer faller för pengarna. Som horor.

TRIPPLISH MANNEN

Igår fullbordades trippeln. Standard. Fucka ur. Göteborg visar än en gång att staden är Sveriges baksida och skyller dessutom förlusten på domaren. Det finns dåliga förlorare, sämre förlorare och förlorare från Göteborg. Eftersom Arsenals match började samtidigt och intresset för Supercupfinalen är lika stort som intresset för Djurgården (inte stort alls, med andra ord) fick jag välja bort den. 

Det börjar bli tight i toppen av tabellen i Premier League. Om ni inte kan läsa av en tabell är ni efterblivna och behöver således inte trycka på den här länken.

På bilden nedan kan ni däremot trycka, spara bilden och använda som bakgrundsbild. Möcke bra.


Så här fuckar man ur om man håller på AIK. Och är serb.


DROP THE WORLD


ALICE IN WONDERLAND EN HIT

Det ryktas om att Alice In Wonderland kommer dra in över 700 miljoner kronor under den första veckan. Just nu är det ett par miljoner upp, men då ska man tänka på att 3D biljetterna är dyrare och dom har ett par dagar på sig att nå målet. Än så länge har den dragit in mer än vad Avatar hade gjort under den här perioden, och det är ett hyfsat betyg. 

Jag har själv inte sett filmen än, men jag vet att min goda vän och bloggerska Amir gjort det.

Det verkar alltså gå bra för barnfilmer. Först var det Pocahontas som gjordes om, och nu uppgraderas Alice. Som Squirtle till Blastoise. Jag ska regissera Aladdin. En porrstjärna ska spela Jasmine. Ska se om Kissie är ledig.



T.I. IS BACK

Nu på måndag är T.I. tillbaka i rampljuset med låten I'm Back. Alltså måndag den 8 mars. Lite innan midnatt svensk tid blir det. Tror jag. Håll utkik bara. Ingen Bstar (Rebstar) här inte.

Minns ni tiden när Chris Brown hade en karriär? Det gör inte jag. Stackarn.


JAY-Z @ THE WHITE HOUSE

Som ni kanske vet är Barack Obama väldigt god vän med Jay-Z och dom verkar ha bra kontakt. Jigga har blivit inbjuden till Vita Huset ett par gånger, men besökte det alltså för första gången igår.

"I've been invited to the White House a couple of times. Hopefully we'll keep him in for eight years, so I'll have time to get there."

Nu kanske ni undrar vart självaste presidenten är på bilderna. Jag har ingen aning. Han har väl antagligen jobb att sköta, till skillnad från den förra presidenten. Jag tror nog att Jay-Z - trots bristen på hjärnceller av allt puffande - hade gjort det bättre. Än Bush alltså. Ni ser ju hur bekvämt han sitter där i presidentens stol. 


LET'S CHANCE

Palla gå på Willy som en äcklig gnällkärring. Ni åkte ut, sluta gråt som ett barn. Trots att jag sågar henne är det bra på ett sätt. Svenskar är alltid så fega, använder klyschor och går aldrig på någon. Det är därför folk alltid blir chockade när sånt här sägs i TV (kolla bara kvällstidningarna senare så får ni se rubriker). Den enda anledningen till att jag kallar henne kärring är för att attacken var på my main man. Hade det varit på någon annan hade jag hyllat henne.

Inlägget är så klart riktat till Stefans danspartner. Vet dock inte vad hon heter. Bryr mig inte heller.



SAMMA MAMMA

Herre min skapare. Okej för att du är snygg i kort hår, men snälla, låt Justin ta hand om pottfrillan. Det är 2010, inte 1990.


Justin Bieber?                               Rihanna?


MEGAN FOX OSKULD

Nästan i alla fall.

Kändisar håller ofta igen när dom får frågor om privatlivet i allmänhet och sex i synnerhet. Megan Fox är dock ett undandtag. Hon har diarré i munnen så det bara kommer mer och mer hela tiden.

Hon har tidigare berättat att hon är bisexuell och att hon varit på g med en kvinnlig strippare. Hon skulle också kunna tänka sig att ha ett förhållande med Olivia Wilde och hon är beroende av Jenna Jameson.

Hur går det med männen då? Om munnen har diarré har fittan förstoppning. 

"I’ve only been with two men my entire life. My childhood sweetheart and Brian. I can never have sex with someone that I don’t love, ever. The idea makes me sick. I’ve never even come close to having a one-night stand."

Vanligtvis tror ingen på vad hon säger. Och det borde dom inte. Jag tror bara hon har annorlunda synsätt på sex. Hon räknar antagligen inte med allt kuksugande och det hon tar i tvåan.


LITE MER WEEZY

Som jag rapporterade (läs avslöjade) här långt före alla andra, blev det en inspelning till Drop the World från Lil Waynes album Rebirth.

Regissören Chris Davidson berättade förra veckan för MTV att videon var jämförbar med ett filmset.

"As a director, it's how do you, more than anything, combine these two artists together and create something that's special. Because when you have two artists together, it's like, 'Oh, they'll stand next to each other [and that's it].' It's very awkward sometimes to have two very big stars. How are you gonna cover that? Especially two artists that are so big. You can do that with a performance at the Grammys, because the spectacle is to watch them onstage and sit in the audience and look at it. But as an artistic piece to have some magic, or if it's a mood piece or whatever way you communicate the music, you have to take two people into consideration with how you do that. And for me, I almost take it like a feature film: How did Scorsese put Jack Nicholson and Leonardo DiCaprio in the same movie?"


BELIEVE IT OR NOT

Lil Wayne började inte avtjäna sitt straff idag heller. Hans check-in fördröjdes igen - för tredje gången(!). Byggnaden som brann behöver tydligen repareras innan han kan bli dömd på måndag.

Jag ska satsa pengar på att hela Manhattan kommer kommer bli utplånat av en komet, vilket automatiskt leder till att byggnaden han skulle dömas i, inte längre finns. Det blir uppskjutet igen tills dom har byggt upp Manhattan igen, men främst den där unika byggnaden. Jodå. Den är faktiskt så unik att det idioterna inte tänkt på att det finns fler tingsrätter i USA. Men sen så är det just USA. 

Eftersom hela den där processen tar ett tag hoppas jag han njuter av känslan av att vara fri. Sen finns det ju tid för en till tårta.


FUßBALL

Det blir fotboll hela kvällen och natten lång. Det är inte långt kvar till VM nu så det spelas vänskapsmatcher i alla hörn och kanter runt om i världen. Wales tar emot Sverige. TV4 Sport 20:40. Om någon mot all förmodan är intresserad.

LIL WAYNE RÄDDAD - IGEN

Det här börjar bli väldigt kul.

Lil Wayne skulle igår dömas till ett års fängelse, men förhöret har skjutits upp ännu en gång. Weezy skulle egentligen ha suttit inne nu i typ tre veckor, men ett tandläkarbesök försenade det första mötet. Denna gång var det en brand i byggnaden där han skulle dömas som satte stopp för det hela.

Det har varit många konspirationsteorier om att det skulle varit Lil Wayne själv startat branden, men brandmännen har kommit fram till att det var något med elektriciteten i byggnaden. Det fanns heller inga godisklubbor eller vapen i Louis Vitton väskor på brottsplatsen. Det är alltså uppenbart att Lil Wayne inte var involverad.

En tjänsteman vid domstolen har berättat att han kommer att dömas idag.

GORILLAZ

Någon mer än jag som kommer ihåg den här låten? Minns att jag kollade på videon fett ofta när jag var mindre.

Det animerade bandet är hur som helst tillbaka efter en jävligt lång frånvaro från musiken. Dom har precis släppt en musikvideo till låten Stylo och jag ska gå rakt på sak. Det var fan bland det sämsta jag hört. Trots att det lät värre än skånska är det kul att dom är tillbaka.


TRINA NAKEN

En man har hittat rapparen Trinas mobiltelefon som bland annat innehåller nakenbilder. Trina har själv bekräftat att hon tappade bort mobilen under en gala och mannen håller den nu mot lösen. Han vill nu ha $100,000 av Trina i utbyte mot mobilen som han lovar kommer vara intakt. Han lovar också att han kommer släppa fler bilder om han inte får pengarna. 

Många som klagar på hennes fitta i kommentarsfältet. Den är varken tight eller slapp. Tycker dom. Jag reagerade mest på hennes prickar på kroppen. Såg ut som Kissies ansikte. 

Klicka här för att se bilderna.


POC FEBER

Ettan var faktiskt bra men eftersom jag nästan bara kollar på skräck och komedi har jag missat mycket. 

Sitter och kollar på Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest. Har pausat mitt i filmen nu för att skriva det här jävla fittinlägget eftersom blogg.se morsa är en hora som fått missfall. Det är ju fan problem med sidan varannan dag. Sug min kuk!


SAMMA MAMMA


Willy Wonka?                             Nicole Richie?


WEEZY PARTY

Lil Wayne ska ju in bakom galler om två dagar och bästa sättet är ju självklart att fira det med en fest. Jag som trodde man bara firade positiva saker.

Som jag tidigare skrev tillät domaren Wayne att besöka tandläkaren så han kunde byta ut sina tänder, värda en miljon kronor, till något billigare.

På festen fick han en tårta där det stod "Keep ya head up Weezy". Dom  borde bytt ut "head" mot "mouth". Man vet aldrig vad som kan hända. En stor, svart man kanske kommer och rycker ut dom med en tång. Men egentligen är dom bara jävligt fula. Därför borde munnen vara stängd.