TONIGHT'S GONNA BE A GOOD NIGHT



Black Eyed Peas
låt I Gotta Feeling blev den här veckan den mest sålda låten i digital historia. Lite över 5,5 miljoner exemplar är väl helt okej.

Det jag undrar är hur det kan finnas 5,5 miljoner idioter som köper skiten när det finns gratis på internet.


FHM'S 100 SEXIEST 2010

Nyblivna singeln Cheryl Cole är enligt FHM världens sexigaste kvinna. Tvåa är föga förvånande Megan Fox följd av Marisa Miller, Frankie Sandford och Keeley Hazell. Där har ni topp 5.

Tiger Woods leksak är enda svensk på listan.

6. Kristen Stewart
7. Kelly Brook
8. Adriana Lima
9. Jessica Alba
10. Abbey Clancy
---
65. Elin Nordegren


LIKE THIS


Usch och fy. Ska aldrig mer klaga när tjejer sminkar sig länge.

Eftersom jag tänker på allas bästa tänkte jag ge dig lite hjälp på traven.

LiLo MOT FÄNGELSET

Tyvärr är det inte Lilo i Lilo & Stitch, utan knarkaren på heltid - Lindsay Lohan. Det har den senaste veckan varit problem med hennes farsa som stormat hennes hus (dom är inte så bra vänner) och innan dess många sena utekvällar som slutat mindre bra.

Nu har knarkaren brutit mot villkoren under hennes provötid genom att inte dyka upp på något oligatoriskt test. Domaren bestämde förra året att detta skulle ske en gång i veckan och det enda undantaget var om hon var på rehab, vilket hon uppenbarligen inte är men är i stort behov av. Domaren sa också att bryter hon mot dessa regler får hon göra Lil Wayne sällskap och förmodligen bli spräckt. Där bak. Jag förmodar att resten av hålen är tagna. Näsborrarna av kokain, möjligen en brandslang också (dom är rätt stora). Där fram och munnen är standard. Frågan är om någon testat på öronen än. Ni som sett Scream vet att det är möjligt.

Hon ska befinna sig i domstol nästa månad så nu åker hon in eller så ljuger domaren. Jag hoppas dom sätter in henne. På livstid. Kvinnan är i akut behov av professionell hjälp.


Påminner lite om Paow osminkad.


RECOVERY



Eminem
snackade imorse i sin egen radiokanal Shade45 om det nya albumet, nya singeln och samarbetet med dom nya producenterna. Det bekräftades även idag att albumet kommer släppas den 22 juni och för er som inte visste kommer albumet heta Recovery istället för Relapse 2.

Iväg med er och lyssna på Not Afraid. Schas Ove, chaaaas!

HON HAR RYMT!

Vanessa Hudgens var för någon dag sen med om en bilolycka som hon själv (naturligtvis) orsakade. Idioten försökte med en olaglig vändning och slog i en annan bil. Olyckan var liten och alla klarade sig utan skador. Tyvärr.

Detta stärker påståendet om att kvinnor bör hålla sig bakom spisen istället för ratten.


FILL ME IN



Steve Carell
säger att nästa års säsong av The Office troligen blir den sista.

I'm contracted through next season. I think that will be last year.

Vad fan. Att klara sju säsonger utan att det blir uttjatet (*host* Lost) är en bedrift, men det här är verkligen en serie som kan hålla på hur länge som helst eftersom den inte har någon handling. Jag håller på på att bryta ner. Det känns lika hemskt som första gången jag hade mens. Eller känslan som när man blivit spräckt (Amir har beskrivit hur det kändes). Det här kom verkligen som en chock.

Hoppas han satsar på tunga filmer nu.




BLONDIN VS. BRUNETT

Vilken enorm panna hon har, hur kan jag ha missat den? Det är möjligt att mitt fokus varit inställt lite längre ner tidigare. Med all rätt.

Föredrar ni detta white trash som blondin eller brunett? Jag gillar brunetter mer och den där frisyren täcker även pannan. Perfekt.


I'M BACK


PR0N QUEEN

Jenna Jameson har blivit misshandlad av sin man och känner nu behov av att gråta ut i media och tycka synd om sig själv. Kära lilla Jenna, du har varit i porrbranschen så länge att du hunnit ha sex med apan Lucy. Du blir misshandlad i varannan film. När man dessutom är tillsammans med en man som heter Tito, ja då borde man veta att precis vad som helst kan hända.

När jag ändå är inne på ämnet porr. Jag har planerat en fest i år igen och alla får komma. I Kissies mun.


Sist det begav sig. Dåligt siktat. I år ska jag visa hur man gör.


TIMELESS

Skådis på deltid och MILF på heltid. Stacey Dash (fråga mig inte vem det är) posar i nya numret av Smooth och snackar bland annat om sex. Men vem fan pallar läsa intervjun egentligen (läste den aldrig men det stod vad hon pratade om)? Kolla på bilderna bara och visa mig en kvinna som är 44 och ser bättre ut. Kirurgerna i USA vet vad dom gör.


B.o.B

Är väl mest känd för Nothin’ on You, som nyligen slog ner Rude Boy till andra plats på Billboard Hot 100 singles. Jag gillar den inte men han har ett par andra bra låtar från hans debutalbm släpps om tre dagar. Jag ser fram emot att höra alla andra låtar.

Här har ni Airplanes Part. 2 som är en av låtarna på albumet. Originalet är också värt att lyssna på.


B(H)RA

Det har den senaste tiden gått rykten om att min bästa väns största idol har fått förbud av farsan att gå runt utan bh. Det sägs att han skäms över att ständigt se hennes bröstvårtor på alla bilder och han har enligt dom här källorna kontroll över hennes liv. Farsan skrattar bara bort ryktet och tycker det är löjligt. Bra tycker jag. Alla mår bättre av att se bilderna.

Av bilden att döma behöver hon få lite stock. Okej för att dom syns när man inte har en bh, men dom där topparna konkurrerar med pyramiderna i Egypten.

Mystery Boy är än en gång före Sveriges största (om dummaste) tidning. Dålig research.


BAD ROMANCE

Hahaha han är så jävla ful. Stackars barn. Påminner en hel del om min goda vän Amir (bögen). Vad håller föräldrarna på med? Han kanske mördar dom när han blir äldre? USA är som ni vet ett konstigt land. Nu är jag inte säker på att dom här idioterna är jänkare, men det skulle inte förvåna någon.

You're a ginger and you have no soul.


CARRIE UNDERWOOD VS. TAYLOR SWIFT


Lätt Carrie Underwood. Taylor Swift ser ut som en vit kines, och jag gillar inte Foki. Jag vet att hon inte är kines men hon ser ut som en.

SHEEP PIG

Checka in det här. Något geni kom med idén att korsa en gris med ett får. Fulingen lever i England och är en av tre missfoster i hela världen. Fett coolt. Och jävligt fult.




FUCKME

Jag skrev det för flera veckor sedan och äntligen verkar det som att fler märker av det (eller åtminstone vågar skriva om det). Själv såg jag inte programmet och jag tänker inte kolla på det heller. Man hör ju inte vad Foki säger ändå. Lite förståelse har jag ändå eftersom hon inte är den enda asiaten som pratar konstigt.


Mycket smaklös hatt dessutom.

BETTER BE GOOD

Efter gårdagens inlägg har jag bestämt mig för att ge Two and a Half Men en riktig chans. Nu är det upp till bevis. Hoppas Charlie knullar snygga tjejer.




JIGSAW

Jag behandlade det här redan i inlägget nedan, men för att ni läsare verkligen ska ta det jag skriver på allvar lägger jag nu ut en bild för att visa att det stämmer.



Med detta vill jag förmedla att man ska säga vad man tycker, men tänka sig för innan man säger det. Är det verkligen värt det? Som ni ser reagerar inte alla på samma sätt.


UPPFÖLJARE

Harold & Kumar
The Hangover
Get Smart
Johnny English
Iron Man


Det är några (av säkert jävligt många) filmer som bekräftat ska få en uppföljare. Några onödigare än andra. Nämner inga namn eftersom folk kan bli besvikna och börja gråta eller i värsta fall, bli deprimerade och begå självmord. En storbloggare försökte med det sistnämnda när jag fick se en förhandsvisning av hennes serie som spelas in på Gran Canaria. Jag berättade ärligt vad jag tyckte och hon blev inte så glad. Resultatet ser ni i hennes ansikte.

1 AND A HALF MEN



Ledsen alla Two and a Half Men fanater, men ryktena ser ut att stämma.

Många blickar har dragits mot Charlie Sheen efter bråket med frun och nu talar han för första gången ut om ryktena om hans medverkan i serien, och han är inte glad över rapporterna om att han ber om mer ca$h för att fortsätta.

Much speculation and rumor has arisen from my current status surrounding Two and a Half Men. All of the numbers reported in the press are false. Claims from ‘inside sources’ regarding offers from the studio as well as my salary, on their best day, are without merit. Approaching the start of the current season and as far back as June ‘09, I submitted my terms for season eight to Warner Bros. and CBS respectfully. Both parties have known the score for over a year. In no way, has this been a hasty or negligent eleventh hour surprise. I offer this information out of love and respect to my crew, my on-set family, my writers, executive staff, as well as my real family, my dear friends and my loyal fans. We tape the final episode of the season this evening. If tonight’s show is the end for me as Charlie Harper, so be it. Another journey has begun. I take from the experience 161 shows filled with a kaleidoscope of amazing experiences, memories, friendships and gratitude. I remain humbly inspired. – C. Sheen

Jag följer inte serien men kollar ibland när det går på TV och tycker det är tråkigt att han lämnar. Främst med tanke på att han och jag är väldigt lika som personer. Players.

KLICKA HÄR för att följa mig på Twitter!


KIM KARDASHIAN VS. SOFIA VERGARA


Syftar så klart på rumpaaan. Vem har störst, bäst och vackrast? Tycker det är en taskig jämförelse, men vem har sagt att jag är rättvis? Kim KardASShian röstar jag på.

CRACK

Kim Kardashian softade lite på stranden i Miami i fredags när bakdelen plötsligt fick svårt att andas och ville ut. 


Som tur är har hon alltid med sig redskap för att flyta om något skulle gå snett.