FINAL OCH FILM

Sitter just nu och kollar på finalen mellan USA och Kanada. Håller på dom dumma jänkarna eftersom kanadickerna varit så arroganta genom hela turneringen. Jävligt märkligt att domarna är från Kanada. Otippat när det är hemmanationen som bestämmer.

Senare ska jag nog kolla på film. Pirates of the Caribbean. Ettan. Har tänkt se den ett tag nu men inte haft tid. Någon tyckte jag var seg eftersom jag såg This Is It ett par månader efter den hade premiär. Undrar vad han/hon tycker när jag ser den här nu. 7 år senare.


TEAM BRIDGE



Chelsea
hade inte förlorat hemma på 37 matcher. Chelsea hade tagit 43 poäng av 45 möjliga på dom senaste 15 hemmamatcherna. Chelsea hade inte förlorat hemma mot City sedan 1993.

Ändå vann City med 4-2. Tillfällighet? Skitsnack.

Terry var helt ur balans under hela matchen och blev grundlurad vid 1-1, medan Bridge var hur cool som helst, trots att hela arenan buade när han hade bollen. Hans före detta fru har blivit påsatt och han blir utbuad som om han har gjort något. Älskar hur hög IQ vissa har.


LURADE KLASSKAMRATER GENOM FACEBOOK

En 19-åring från Winconsin har använt Facebook för att lura hans manliga klasskamrater att skicka nakenbilder på sig själva. Det verkar som att han av någon underlig anledning dömts till 15 års fängelse.

Snubben utgjorde sig för att vara kvinna och lyckades lura 31 pojkar att skicka nakenbilder. När han till slut avslöjade sig för att vara man hotade han att visa bilderna för andra klasskamrater om dom inte utförde sexuella handlingar på honom. Minst sju av pojkarna kände sig tvingade att utföra handlingarna, som 19-åringen ibland filmade. När han greps hittade polisen 300 bilder och videoklipp av pojkarna på datorn.

Kan inte direkt skylla deras brist på intelligens på honom. Är dom så jävla kåta och skickar bilder på sig själva och dessutom böjer sig framåt och drar ner byxorna för att låta han knulla dom får dom fan skylla sig själva. Måste dock ge killarna en liten eloge. Väldigt intelligent att komma på att det går att anmäla. Efter att 31 personer blivit drabbade.


RAP GAME

Nu är det som jag "avslöjade" redan för en månad sen bekfräftat. Eminem och Lil Wayne har spelat in en video till Drop the World. Eftersom gullungen Weezy för en vecka sedan inte hade någon aning om att hans tandläkarbesök skulle skjuta upp hans fängelsestraff, spelade han in hela nio videos på en och samma vecka. Dock var det mesta framför en grön skärm så man kan lägga till han sen när man redigerar.

När jag varit inne lite på Eminem kan jag passa på att mata er med fler nyheter. D12 gör comeback i sommar. Det blir en turné i Europa. Schweiz, Skottland och Irland får i tur och ordning fint besök. Inget ord om Sverige ännu.

Och så kan jag väl ge er ännu en comeback. Ice Cube, som har varit borta ett tag för att träna på sitt skådespeleri, släpper ett nytt album i sommar. I Am The West.


BATTLE OF THE BRIDGE

Imorgon klockan 13:45 spelas en väldigt rolig match. Det är inte bara två bra klubbar som möts utan både John Terry och Wayne Bridge kommer vara på planen. Samtidigt.

För er som inte hängt med var John Terry och Wayne Bridge väldigt nära vänner när dom båda spelade i Chelsea. Terry har nu varit otrogen med ingen mindre än Bridges före detta fru, gjorde henne gravid och betalade henne senare för att göra abort. Terry blev dumpad av frugan som åkte till Dubai med barnen för att rensa tankarna, Terry fick ledigt från klubben för att åka till Dubai och rädda äktenskapet, vilket han lyckades med. Kortfattat. Det här har varit Englands största nyhet sedan Irakkriget. På riktigt alltså.

Wayne Bridge tackade nyligen nej till att åka med till VM eftersom John Terry också spelar i det engelska landslaget. Med tanke på att VM är det absolut största man kan vara med om som spelare förstår kanske även dom som inte är fotbollsintresserade att något har hänt.

Ska bli kul att se blickarna under den obligatoriska handskakningen. Ser nästan fram emot det mer än matchen.



KLICKA HÄR för att följa mig på Twitter!


GISSA VEM



Kan någon gissa vem det är på bilden? Riktigt svårt faktiskt. Enda ledtråden ni får är att det är en artist. Och kvinna. Förstår om det är svårt att se.

Fyfan vad ful hon var. Seriöst. Inte ens lite söt. När man går i sjuan ser man inte ut sådär. Det är oacceptabelt. Tur för hennes egen del att hon återhämtat sig. Kan inte ha varit lätt.


MATT LEBLANCS HÅR BLIR BLANC

Matt LeBlanc, mest känd som Joey i Friends, åldras rejält. Håret går från George Clooney-grått till Hugh Hefner-vitt.


Så. Tjejer. Matt LeBlanc; bättre förr eller bättre nu? Amir, du får också svara om du vill.

FIASKO

Fan vad keffa Sverige är. Hur fan kan man leka med Finland för att två dagar senare åka ut mot ett Slovakien som har en stjärna i laget? Nu blev det inte lika intressant med OS.

Kul att Hellner vinner ibland i alla fall så han kan visa den stora munnen. Men egentligen, vem fan bryr sig om skit som skidor och curling?


CHAMPIONS LEAGUE

Ska dra till en polare ikväll och kolla Champions League och OS. Om jag har tur får jag ta han i tvåan också. Blir alldeles strax hämtad (VIP).

Under tiden kan ni kolla på det här klippet.



Alla som klarade av att se hela klippet utan att le eller skratta får en överraskning.

Ha en trevlig kväll.

TOP MODEL

Vinsten i säsong två av America's Next Top Model förändrade Yoanna House totalt - bokstavligen.


Kan inte klaga. Hon ser ju bättre ut.


CAN'T FIGHT, FIGHT, FIGHT FOR THIS LOVE

Trenden för fotbollsspelare just nu är att vara otrogna. Först var det John Terry som skapade rubriker i hela England och nu är det Ashley Coles tur.

Cheryl Cole har fått reda på att Ashley tappat brallorna framför fem(!) andra tjejer under tiden dom varit tillsammans. Han har bland annat dragit upp en sekreterare på spelarhotellet i smyg och därför fått 2 miljoner kronor i böter av klubben. Vilket förstås inte är någonting eftersom det är vad han tjänar på två veckor.

Sångaren drog för ett par dagar sen till USA för att tänka över det hela och under tiden i det efterblivna landet blev hon också efterbliven och skickade iväg ett sms där hon skrev att det är slut. Enkelt och smidigt.

Tidigare idag kom hon hem till England igen och här är ett uttalande från någon i hennes team. "Cheryl Cole is separating from her husband Ashley Cole. Cheryl asks the media to respect her privacy during this difficult time. We have no further comment to make".


DYR SERIETIDNING

Ett sällsynt exemplar av den allra första serietidningen med Superman har nu sålts. Utgåvan från 1938 köptes i morse av en anonym köpare via ComicConnect.com. För 1 miljon dollar. Det är alltså ungefär 7,2 miljoner riksdaler (om ni inte är så snabbtänkta eller missat mattelektionerna). Med tanke på att tryckningen bara kostade 10 cent på den tiden kan man säga att det var en hyfsad affär.

Den här försäljningen slår det gamla rekordet på 317 000 dollar, som betalades för samma utgåva(!), med hästlängder. Exemplaret som såldes i morse sades vara i mycket bättre skick. Jaha, då förstår jag. Det gör ju priset mycket rimligare.

Under tiden jag skrev inlägget kände jag mig som Foki. Det är ju sånt här hon skriver om. Det här var bara ett undantag, så det gör inget. Vill ändå be om ursäkt till mina kära läsare. Till dig med Foki. I fortsättningen ska du få skriva om alla absurda saker som ingen bryr sig om.


DESIGN

Ah. Sådär. Börjar haja grejen med design nu. Har hållt på lite för länge nu så det får se ut som det gör. Fixar det när jag orkar. God natt.


FUCKME

Foki har alltid varit helt okänd för mig eftersom jag inte kollat hennes blogg förrän nu. Har gått in på den ett par gånger och jag måste bara få skriva av mig.

Hennes blogg blir fan tråkigare och tråkigare för varje gång man besöker den. Den handlar ju inte ens om något? Hon hämtar en massa absurda nyheter från sjuka sidor och tycker allt är coolt. Vart får hon alla läsare ifrån? Det måste vara massa blåsta asiater som läser bara. Det är alltid så när det går bra för en asiat. Faktum är att det utnyttjas även på högre nivå. Manchester United (en av världens största fotbollsklubbar) köpte en kinesisk spelare (som är sämre än min granne) enbart för tröjförsäljningar. Självklart sålde tröjan som smör, intresset för klubben ökade i Asien och kinesen fick hoppa in i tre minuter i slutet av matcherna. Om han hade tur. När intresset hade ökat såldes han. Helt förståeligt.
 
Innan jag avslutar måste jag tillägga att jag inte är avundsjuk. Allt kommer från hjärtat. Även om jag hatar storbloggarna har jag en viss förståelse varför dom andra har så många besökare. Min vän Amir utnyttjar till exempel dom andra. Först var hon hos Kenza, fick ett par länkningar, dumpade henne. Sen började han umgås med Sveriges svar på Jocelyn Wildenstein, blev ännu större, dumpade henne. Han använder dom ett par gånger men när fittan blir slapp dumpas dom. I mina kretsar kallas det PD. Pumpa - dumpa. Han använder alltså samma taktik som fotbollsklubben.

Det här inlägget blev helt osammanhängade. När jag lyckats gå från Foki till fotboll är det nog bäst jag slutar.

Grannen jag syftade på är för övrigt tre år och mentalt störd.


CAROLA SKINER

Tänkte skriva lite om Carola eftersom hon är så tjock. Och intelligent. Som alla redan vet visste ju Carola om att Haiti skulle drabbas av en jordbävning. Som om jordbävningen inte var nog. Öborna drabbades även av Carola.

Naturkatastrofen kom ju som en överraskning för dom flesta av oss, men inte för Carola. Hon visste att det skulle hända eftersom det står i Bibeln. Man kan ju tycka att det är lite själviskt av Carola att inte berätta för folk om den här naturkatastrofen förrän efter den har ägt rum.

Hon säger även att hon ser det här som ett tecken på tidens slut. Carola ser absolut ingenting konstigt med domedagsteorier. Hon hittar inte bara grund för sina absurda påståenden i gamla sagoböcker, utan även inom populärkulturen. "Vi har ju en film som heter 2012", säger hon, på fullaste allvar. Jag vet inte hur tydlig man måste vara. Carola, 2012 är inte en dokumentärfilm från framtiden. Det är en film. Det är på bio. Det är på låtsas.

Nu har hon uppmärsammats ännu en gång. Hon har nämligen gett ett fadderbarn en parfymflaska. Åh, vad gulligt tänker dom flesta nu. Saken är att stackaren behöver mat. Men det står ju i Bibeln att barnen ska lukta gott medan dom ruttnar bort. Så jag förstår henne. Till viss del.


Foto: Jerker Ivarsson


NADA

Just nu har jag varken något roligt eller viktigt att bjuda på. Därför får ni musik.

Först vill jag tacka den som arrangerat matcherna i OS just denna dag. Nyss var det Ryssland - Tjeckien, senare Kanada - USA och till sist, Sverige - Finland. Startar 06:00. Ja. Jag tänker vara vaken från och med nu tills matchen börjar.




ESTER DEAN - DROP IT LOW PART 2 (FT. TREY SONGZ, LIL WAYNE & CHRIS BROWN)


JADAKISS - GRIND HARD (FT. MARY J. BLIGE)


DARIN - RUNAWAY


LINKIN PARK - WHAT I'VE DONE


HOT MAMAS

Världens första gravida man Thomas Beatie och den första brittiska gravida mannen Scott Moore visar här sina glänsande magar.

Min fråga till er är; vem skulle ni helst göra gravid?



MELODIFESTIVALEN

Jag vet att ni inte trodde mig förra gången jag skrev att jag kollade på det. Jag gjorde det igen. Två gånger på några veckor. Det är otroligt. Den här gången var det självklart Darin som lockade till sig hela familjen. Dom satt och röstade som galningar. Han gick nog vidare tack vare oss.

Den här gången fick jag dock titta utan min käre vän Amir. Ett par serber skulle tydligen ge han i tvåan ikväll. Sånt man får ta.

Annars har jag inget mer att dela med mig av. Kanske blir nån uppdatering Twitter sent ikväll. När alla sötnosar sover.

Eller nej. Jag är inte klar än. Nu när jag fått lite fler besökare har jag rätt att be er om en tjänst. Ni får ställa lite frågor nu. Se det som en unik möjlighet. Fråga om allt (förutom min identitet) så lovar jag att svara ärligt. Om jag inte får fler än fem frågor är ni efterblivna.

PS. Läs min senaste uppdatering på Twitter så kan ni nog få ihop lite smaskiga frågor. DS.


TWITTER

Vet inte om alla sett det än men nu kan ni även följa min Twitter här till höger på bloggen. Uppdaterar väldigt kort där när jag inte har något speciellt att skriva i bloggen. Just idag är en sådan dag. Fotboll + fint besök ligger bakom.

Dom senaste dagarna har jag haft jävligt många besökare. Vet inte vart alla kom ifrån. Känns som att jag är en honungsbit och någon släppt lös en myrstack. Men det är kul.

TAFATTA MEN SNYGGA

Enligt en brittisk undersökning gjord av OnePoll finns dom snyggaste damerna i USA. Amerikanarna slår precis Brasilien och Spanien, som hamnar på andra respektive tredje plats. Snyggingen Miranda Kerr är nog enda anledningen att Österrike hamnar på fjärde plats. Italien knyter ihop topp fem med, just det, ni gissade rätt, annars är ni dumma i huvudet - femteplats.

Vet inte hur undersökningen gjorts och USA har ju typ 300 miljoner invånare så bedömningen kanske inte är helt rättvis.

Sverige? Hedersam sjätteplats. Lite lagom. Vilket svenskar alltid är nöjda med. Svenssons.

Topp 20:
1. USA
2. Brasilien
3. Spanien
4. Australien
5. Italien
6. Sverige
7. England
8. Indien
9. Frankrike
10. Kanada
11. Mexiko
12. Portugal
13. Wales
14. Ryssland
15. Japan
16. Irland
17. Argentina
18. Holland
19. Skottland
20. Tyskland

Att USA toppar kan jag väl hålla med om. Dom som är snygga är jävligt heta. Samtidigt är majoriteten feta. Jävligt feta. Tjejerna på dom brittiska öarna är ju inte direkt kända för sin skönhet. Kvinnor ser ut som män och tvärtom. Vad Wales, Irland och Skottland gör på listan är en gåta för mig. Ungefär som att knulla med en förståndshandikappad och skryta om det. Eller sätta Anna Book på topp 20 över världens smalaste kvinnor. Ja, ni förstår. Att Japan kom med vill jag inte kommentera så detaljerat. Alla ser ut som Foki. Då förstår ni nog själva.


NYA FRITT FALL

Jag vet inte om alla sett det än, men Gröna Lund har uppgraderat fritt fall. Man klättrar numera upp på Kissies näsa och faller sedan ned längs två kulor som kallas ballongerna. Enligt uppgifter når man en hastighet på 80 km/h, vilket slår den gamla med hela 20 km/h.

Man har ännu inte släppt någon officiell bild, men med jag har med hjälp av en kompis lyckats få fram denna exklusiva skiss.





SWIFT-AVTALET

SWIFT-avtalet har röstats ner i Europaparlamentet.

SWIFT är den organisation som har hand om alla banköverföringar inom Europa, och avtalet syftar till att ge USA:s underrättelsejänst tillgång till alla dessa banktransaktioner.

USA visade sig dock vara en god förlorare, och lät meddela att man skiter fullständigt i beslutet och kommer få fram informationen vare sig EU vill eller inte. Parlamentet stod i alla fall upp för en viktig princip, böjde sig sedan framåt, drog ned byxorna så att USA kunde stå och dominera dom. Utan glidmedel.


"Land of the Free"


MAN ELLER MUS?

Den här wannaben trodde inte gubben hade det i sig. Jultomten försökte undvika bråk och flyttade till och med på sig. Wannaben hade inga planer på att ge upp. Då går det som det går...


You got knocked the fuck out by Santa Claus!

Kolla skylten i slutet av filmen. Ironiskt. Bara i USA, mina vänner. Bara i USA.
Igår var det skit i Champions League. Ikväll börjar det på riktigt. Porto - Arsenal. Adjö.

PEPPAR PEPPAR TA I WOOD

Tiger Woods fick tydligen besök av en gammal vän idag. Elin Nordegren.

Enligt uppgifter bor Tiger i huset på bilden och Elin någonstans i närheten i en hyrd lägenhet.

Innan hon parkerade vid Tiger lämnade hon deras dotter i skolan och köpte två koppar kaffe på Starbucks i närheten. Hon vet uppbenbarligen hur man får tillbaka män. Man börjar toffla igen. Som det ska vara.


MARY J. BLIGE VS. RIHANNA

Vem bär egentlligen frisyren bäst? Jag tycker det är riktigt fult på båda två. På den här bilden. Annars brukar det se bra ut på Rihanna.


CL

Ska dra och titta på Milan - Man Utd nu. Inte mina lag men den här matchen missar ingen fotbollsälskare. Trots att jag hatar ena laget är det här en riktigt stor match. Det skulle rent av kunnat vara årets final. Så stor är den. Nu är det inte så. Stor är den ändå.

Och tjejer, Beckham spelar. Cristiano RonaldoTV6. Bänka er nu.


BANANZA




LUPE FIASCO - HIP HOP SAVED MY LIFE (FT. NIKKI JEAN)


XZIBIT - PAPARAZZI


CHAMILLIONAIRE - WARN YOU


JASON DERÜLO - BLIND


K-STEW HJÄLPER HAITI

Skulle Kristen Stewart dö om hon log på ett foto? Kanske kommer en vampyr och vrider skallen av henne om hon gör det? Jag fattar inte varför hon inte kan le. Hon är ung, rik, talangfull, vacker och har kysst mannen som hatar fittor. Eller okej jag överdrev lite. Hon är bara ung och rik.

Hon närvarade i alla fall vid öppningen av en restaurang i Los Angeles till förmån för Haiti. Och det är sant, hon var klädd så där. Snällt att kamma håret.


Getty Images


THIS IS IT

Nu förstår jag varför den sålde så mycket. Om ni inte har sett filmen tycker jag verkligen ni ska göra det.

Fan vad stort det var att se allt arbete dom la ner för att allt skulle bli som MJ ville. Scenkläderna dom jobbade med, koreografin, alla klipp. Allt. Det är nu man märker hur stor han egentligen var. Inte bara som artist utan även hans personlighet. Han fick allt precis som han ville och dom jobbade riktigt hårt för att det skulle bli den perfekta comebacken.

Jag är övertygad om att konserten hade blivit en av dom bästa genom tiderna. Utan tvekan.


R-PATZ HATAR FITTOR

Robert Pattinson fick spendera flera timmar tillsammans med nakna kvinnor när han fotograferades för tidningen Details. Det gillade Pattinson inte alls. Han har nämligen svårt för det kvinnor har mellan benen.

Han lyckades dock ta sig igenom plåtningen tack vare att han var bakis.

"I really hate vaginas. I'm allergic to vagina. But I can't say I had no idea, because it was a 12-hour shoot, so you kind of get the picture that these women are going to stay naked after, like, five or six hours. But I wasn't exactly prepared. I had no idea what to say to these girls. Thank God I was hungover."


SVENSK MEDIA

Jag tycker det är så så roligt att gå in på Aftonbladet eller Expressen. Helst Aftonbladet. Där finns det mest skit. Jag kan inte förstå hur vissa personer, som egentligen är jävligt ointressanta, får så mycket mediautrymme.

Det är inte bara personer utan händelser också. Titta idag till exempel. "Ligorna kan kapa ditt kort - redan i vår". Jaha. Är det den viktigaste nyheten idag? Ni har möjligtvis inte sett att en tågolycka i Belgien krävde 18 liv? Eller att en israelisk man, som tydligen har 23 fruar och 59 barn, är åtalad för sexuella övergrepp? Det sista kanske inte var så viktigt. Men det var roligt.

Sen finns det kvinnor som Anna Book. Men när jag tänker efter behöver hon det. Mycket utrymme alltså.


SAMMA MAMMA


Mick Rourke?                              Johnny Depp?


Axl Rose?                                   Georg Listing?


Fred Krueger?                          Hugh Hefner?


Erykah Badu?                            Jaden Smith?


Vivienne Westwood?                   The Mad Hatter?


ALLA HJÄRTANS DAG

Att jag ska skriva något seriöst under denna dag känns väldigt underligt. Många förösker skoja till det med denna dag. Det ska inte jag. Jag ska vara seriös nu. På riktigt. Ni som skojar, det är inte kul. Förlåt. Det är bara inte det.

Känns som att man ska känna något speciellt idag. Jag känner knappt något.

Jag hoppas i alla fall att alla mår bra, även ni som firar utan flickvän eller pojkvän. Det finns mycket annat man kan älska/uppskatta en dag som denna. Kom ihåg vänner och familj. M.O.B. Money over bitches. Ersätt money med vänner eller familj. Tänk positivt!

Och ni som har en partner - hoppas ni knullar som aldrig förr ikväll.


Glad alla hjärtans dag.


SNOOKI NAKEN

Jag trodde aldrig jag skulle publicera ett inlägg om Snooki, men sen nakenbilden började spridas på på nätet och med tanke på att det förmodligen kommer mer, har jag inget val. Säger vi. Jag vill ju visa det lite.

Ironiskt nog förnekade idioten att det fanns nakenbilder på henne för bara några dagar sen. Antar att hon hade fel. Eller ljög. Eller så hade hon inte koll på att Mystery Boy skulle publicera det.


Busted, biatch!

GET HIM TO THE GREEK TRAILER

Såg den här trailern till en ny film som förhoppningsvis kommer ut snart. Det är en hel del kändisar som medverkar. P. Diddy, Christina Aguilera, Pink och Katy Perry är bara några. En av mina personliga favoriter, tjockisen Jonah Hill, är också med.

Och nej, det är inte en musikal.


WE ARE THE WORLD


MEGAN FOX TUMMAR

Super Bowl sågs av över 100 miljoner TV-tittare (bara i USA) och det var såklart ett perfekt tillfälla för stora företag att spela in nya reklamfilmer och sedan lägga upp feta cash på bordet för att få dom visade under bästa sändningstid. Reklamerna blev självklart en stor snackis i USA, men jag har inte sett mycket av det i svensk media.

En av mina favoriter Megan Fox ställde upp i en het reklam för Motorola. Ni som kan er grej vet att hennes tummar ser ut som två matskedar. Ni vet också att allt i Hälliwüüd är perfekt. Därför ringde dom en annan modell som bara skulle spela Megans tummar. Typ. Fingermodellen heter i alla fall Pamela Moses och hon var också het.


BATMAN 3

Chris Nolan har bekräftat att arbetet för den tredje filmen i hans återupplivande av fladdermusen börjat och kanske kan släppas redan 2011. Som ett besatt fan är detta goda nyheter för mig. Jag har säkert sett dom gamla filmerna lika många gånger som Kissie ljugit i bloggen.

Dock har det inte bestämts vilka som ska medverka och det är oklart om Christian Bale återkommer med den härliga rösten.

Kan Nolan överträffa succén av The Dark Knight? Det blir nog svårt men kom ihåg - ingenting är omöjligt enligt Gunde Svan.

Yo, Christian, I'm really happy for you and I'mma let you finish but George Clooney was the best Bruce Wayne of all time.


KRIGET I AFGHANISTAN

Två svenska soldater har dödats i Afghanistan och försvarsminister Sten Tolgfors säger att han är bestört över det som har hänt. Det som gör mig bestört är att vår försvarsminister blir bestört över att soldater blir dödade i krig. Det är lite det krig går ut på, Sten. Vad trodde du skulle hända? Människor dödar andra människor. Det är definitionen av krig.


MEGAN FOX

Det var ett jävla tjat om hennes skalle. Eftersom hon är för fin för att få så mycket skit kan jag visa alla tafatta bloggare att bilden är fake.



Google är min bästa vän.

BLAME IT ON THE A-A-A-A-A-ALCOHOL

Kid Cudi har äntligen bett om ursäkt till mannen som blev knockad av honom under en konsert. Michael Sharpe (offret) berättar att rapparen ringde honom förra helgen för att be om ursäkt och skyllde det hela på för mycket dricka. Sharpe sa också att Cudi erbjudit sig att flyga ut honom till New York över en helg där alla utgifter är betalda.

Om det är vad man får till ursäkt när man får en box av Kid Cudi får han mata mig när han vill.


ONE NIL TO THE ARSENAL

Sista mötet mot ett storlag och jag valde att inte skriva om det eftersom det inte blivit lyckat dom andra gångerna. Ser man på. 1-0. Samtidigt som toppkonkurrenterna tappar poäng. Nu är det matcher kvar mot lite sämre lag i alla fall. Jag känner mig levande igen.


Sky Sports

EMPIRE STATE OF BEHIND

Underbara Alicia Keys ville få lite mer färg på den fina kroppen i Rio i måndags så hon bestämde sig för att sola. Trosan ville inte samarbeta så hon fick skälla och dra lite i den. Det gav oss en bättre utsikt i alla fall. Tack trosan.

 


LIL' WAYNE FRI

I alla fall för tillfället.

Lil' Wayne skulle egentligen dömas till ett års fängelse idag, men det skedde inte eftersom han har tid hos tandläkaren för att fixa all skit han har i munnen. Hans grills ska tydligen få sig en omgång på operationsbordet den 12 februari så domaren väntar med att kasta ner honom till dom stora fiskarna tills operationen är klar.

Men det här var den sista bortförklaringen. Domaren sa att han ville höra fler ursäkter den 2 mars när han är tillbaka med en fräsch mun. Förmodligen fortfrande full med skit, men ändå.

Även om datumen inte stämmer kastar jag med den här läsvärda artikeln (där en före detta polis bekräftar att han kommer behandlas annorlunda) och videon eftersom dom innehåller lite mer information.


MURRAY OCH SHEEN ÅTALADE

Dr. Conrad Murray åtalades igår för att oavsiktligt ha orsakat Michael Jacksons död. Han nekade till anklagelserna och släpptes senare mot borgen. Domaren dömde som ett villkor för borgen att Murray inte kan inneha/föreskriva bedövningsmedel och speciellt inte Propofol. Han fick dessutom överlämna hans pass

Även Charlie Sheen åtalades för bråket mellan han och hustrun Brooke Mueller på juldagsmorgonen. Det är fortfarande förbjudet för Sheen att dricka alkohol eller inneha skjutvapen. Charlie och Brooke kramade varandra när förhöret var slut.


(AP)


JAY-Z HYLLAR SUSAN BOYLE

Rapparen tror att damen med den underbara rösten skulle bli framgångsrik i modebranschen. “Boyle will appeal to women of a certain age. She is an ordinary person, who could make the best of herself”. Med tanke på att hennes album sålde över 3 miljoner exemplar världen över kan det ligga något i det han säger.

Men snälla, skippa den där tröjan. Dina bröstvårtor ska locka köpare, inte skrämma bort dom. Spydde nästan upp lunchen.



GAME ON

Brad Pitt och Angelina Jolie var och såg Super Bowl igår och dom satt tightare än Gaybloggens kläder sitter på the man himself. Paret, som har kopplats ihop med flera rykten på sistone, såg väldigt glada ut i en privat loge.


Om du är efterbliven och missade det, Saints vann. Jag gissade rätt. Som vanligt 






GOT MONEY




JODY BREEZE & DIEGO CASH - 2 FOR MONEY


LAZEE - CALLING OUT (FT. APOLLO DRIVE)


DEM GET-A-WAY BOYZ - SHE'S SO FINE (FT. ROSCOE DASH)


T.I. - WHATEVER YOU LIKE


SUPER BOWL XLIV



Sånt här missar man bara inte. Vare sig man är intresserad av sport eller inte. Hela världen kollar på det. Håller mig till Saints med tanke på allt som hänt staden.

TV6. Nu.


KAPTEN KLÄNNING

Nu har polismannen som våldtog en ung kvinna gripits. Det jag reagerar på mest är medias behandling. Trots att han inte blivit fälld än har man gått ut med både namn och bild på honom, vilket är ett omoraliskt sätt att behandla en pedofil på. För om han nu skulle bli frikänd, så skulle det vara nästintill omöjligt för honom att återgå till ett helt normalt liv. Ett normalt liv av övergrepp på barn och våldtäkt.

Göran har även fångats på video där han lämnar över 5000 kr till en 14-årig flicka på Stockholms centralstation. Det här  behöver ju naturligtvis inte betyda någonting, det kan ju vara så att Göran ville vara lite schysst och ge den här tjejen lite pengar. Det är ju trots allt väldigt svåra tider. Även för barnprostituerade.


PALIN HANDJOB

Sarah Palin höll igår ett tal och gjorde som jag brukade göra i gymnasietAnteckningar på handen. Mycket smidigt. Handen kan för övrigt användas till väldigt mycket. Även politiker på högsta nivå fuskar. Nu förstår jag hur Reinfeldt blev statsminister.

Det mest patetiska är inte att hon fuskar utan på vilken fråga. Frågorna var förbestämda, alltså visste hon vad dom skulle fråga om. När den enkla frågan om vilka tre saker hon prioriterar högst kunde hon inte svara utan att kolla på handen. Hon kunde nämna den högsta prioriteringen, sen blev det kortslutning. Jävla idiot.

Det är tre saker jag noterar speciellt när jag ser bilden.

1. Nu förstår jag varför hon har glasögon. Den där handstilen är omöjlig att läsa.
2. Vilka fan håller hon tal för? GAYLORD?
3. Hon är fortfarande en MILF.


MONEY VS. HEART

Chelsea - Arsenal. Säsongens viktigaste match. Förlust och säsongen är så gott som körd. Chelsea, världens äckligaste lag som köper sin framgång med hjälp av en äcklig ryss, mot Arsenal, ett lag med historia och tradition. Pengar mot hjärta. Grisfotboll mot konst. Chelsea mot Arsenal. Vinst idag och min vecka, min månad, är räddad. Torsk och jag lägger mig framför ett tågspår. På riktigt den här gången.

17:00. Inga sms och ni kan glömma att ringa. Kommer aldrig svara. Tack.


FRUKOST

Är för första gången på jävligt länge vaken tidigt nog för att hinna med frukost. Dom segaste dagarna blir det middag direkt. Det är sant. Jag är lite tragisk. Frukost är faktiskt den viktigaste måltiden på hela dagen. Det har mamma lärt mig.


FET KVÄLL

Har sett tre fotbollsmatcher idag och det blir nog fler innan dagen är över. Idag är det lördag vilket innebär Melodifestivalen. Åh, vad jag har väntat. Typ hela mitt liv. Det är det bästa som finns. Det firar vi såklart genom att böga oss i soffan. Jag och Amir alltså. Men säg inte det till nån. Det är en hemlis.

Imorgon 17:00 sitter jag också fastlimmad i soffan. Mellan 17:00 och två timmar framåt svarar jag inte ens om Obama ringer. På riktigt. Mer om det när det är aktuellt. Imorgon med andra ord.


KE$HAWOOD

Ke$ha älskar sig själv så mycket att hon och hennes alkoholister till vänner riskerar att bli haffade av polisen eller ännu värre, ramla ner för ett berg. Varför? För att  göra om Hollywood till Ke$hawood.

Vilket bada$$. Jag gillar henne.


MJ #1 IGEN

Michael Jackson är fortfarande kung.

Hans konsertfilm This Is It har släppts som DVD och var den här veckan den bäst säljande i hela USA. Uppskattningsvis har 1,2 miljoner exemplar sålts.

Jag har fortfarande inte sett filmen. Ni som har sett den, vad tycker ni om den?


I EM NOT IN LOVE

Eminems publicist förnekar att rapparen har återförenats med hans före detta fru och att hon är gravid med hans barn.

"Falska rykten sprids av kvällspressen, Marshall och Kim Mathers har inte romantiskt återförenas på något sätt, inte heller väntar de barn tillsammans. De är ett frånskilt par som delar vårdnaden om sin dotter och upprätthåller en vänskaplig relation."


WEEZY UPPRÖRD

Lil' Wayne var ödmjuk och kände sig hedrad eftersom han fick ta över Bob Dylans del i den nya inspelningen av We Are the World. Men i slutet av hans tal till reportrarna la han till en kommentar som skickade ett surr genom hela rummet.



Uttalandet var väldigt oväntat en kväll där alla andra artister gick runt och berömde arbetet med att samla in pengar till Haiti och vikten av att ge tillbaka.

Lil' Wayne var upprörd eftersom han anser att hans hemstad, New Orleans, inte hjälptes tillräckligt mycket efter den ödelades av orkanen Katrina. Det var väl inte helt rätt tillfälle att uttala sig om det. Han skapar fel rubriker en kväll som är ägnad åt att just hjälpa. Sen känns det lite onödigt att ta upp det nu. Katrina var fyra eller fem år sen.

Måste dock tillägga att jag älskar sättet han säger "Thank you" på innan han taggar. Han vet att det kommer bli snack om det.

INGEN KOMMENTAR

Låter bilden beskriva hennes brist på intelligens.



Mhm. Vill du veta vad det mer står i Bibeln? Att du är efterbliven.


KIM CATTRALL VS. SARAH JESSICA PARKER

Har aldrig sett Sex and the City men ändå lagt mer märke till Sarah Jessica Parker än dom andra. Hon kanske är kändare. Eller bara snyggare. Hon ser i alla fall bra ut för sin ålder. Nu vet jag inte exakt hur gammal hon är, men det spelar ingen roll.


SAMMA MAMMA


      Yoda?                                         Gary Coleman?


Zombie från Legion?                     Andy Murray?


     Scream?                                      Kim Kardashian?


   Vincent?                                         Jocelyn Wildenstein?


13 SER UT SOM 50

För ett par dagar sen bestämde sig Zara Hartshorn för att berätta hennes historia på amerikansk TV.



Zara är fortfarande tonåring men ser ut som en medelålders kvinna. Hon lider av en sällsyn sjukdom som heter lipodystrophy som gör att hennes hud växer medan fettvävnaden under försämras. Hennes mamma föddes med samma sjukdom.

Hon kommer garanterat in på puben i alla fall. Utan falsk leg.

WE ARE THE WORLD

EminemJay-Z och Lady Gaga är bara några av över 100 stjärnor som kommer delta i en nyinspelning av We Are the World. Andra kända artister som kommer delta är Celine Dion, Fergie, Justin Timberlake, Wyclef Jean och Enrique Iglesias.

Lionel Richie, som skrev originallåten tillsammans med Michael Jackson, har blivit tillfrågad flera gånger om han vill göra en ny version av låten men har tackat nej - fram tills nu. Eftersom låten spelas in för att hjälpa till i Haiti kände han typ "okey, we are the world".


THE OSCARS



Nomineringarna till årets Oscarsgala släpptes i morse och här är (den jävligt långa) listan:

Best Picture

* “Avatar” James Cameron and Jon Landau, Producers
* “The Blind Side” Nominees to be determined
* “District 9” Peter Jackson and Carolynne Cunningham, Producers
* “An Education” Finola Dwyer and Amanda Posey, Producers
* “The Hurt Locker” Nominees to be determined
* “Inglourious Basterds” Lawrence Bender, Producer
* “Precious: Based on the Novel ‘Push’ by Sapphire” Lee Daniels, Sarah Siegel-Magness and Gary Magness, Producers
* “A Serious Man” Joel Coen and Ethan Coen, Producers
* “Up” Jonas Rivera, Producer
* “Up in the Air” Daniel Dubiecki, Ivan Reitman and Jason Reitman, Producers

Actor in a Leading Role

* Jeff Bridges in “Crazy Heart”
* George Clooney in “Up in the Air”
* Colin Firth in “A Single Man”
* Morgan Freeman in “Invictus”
* Jeremy Renner in “The Hurt Locker”

Actor in a Supporting Role

* Matt Damon in “Invictus”
* Woody Harrelson in “The Messenger”
* Christopher Plummer in “The Last Station”
* Stanley Tucci in “The Lovely Bones”
* Christoph Waltz in “Inglourious Basterds”

Actress in a Leading Role

* Sandra Bullock in “The Blind Side”
* Helen Mirren in “The Last Station”
* Carey Mulligan in “An Education”
* Gabourey Sidibe in “Precious: Based on the Novel ‘Push’ by Sapphire”
* Meryl Streep in “Julie & Julia”

Actress in a Supporting Role

* Penélope Cruz in “Nine”
* Vera Farmiga in “Up in the Air”
* Maggie Gyllenhaal in “Crazy Heart”
* Anna Kendrick in “Up in the Air”
* Mo’Nique in “Precious: Based on the Novel ‘Push’ by Sapphire”

Animated Feature Film

* “Coraline” Henry Selick
* “Fantastic Mr. Fox” Wes Anderson
* “The Princess and the Frog” John Musker and Ron Clements
* “The Secret of Kells” Tomm Moore
* “Up” Pete Docter

Art Direction

* “Avatar” Art Direction: Rick Carter and Robert Stromberg; Set Decoration: Kim Sinclair
* “The Imaginarium of Doctor Parnassus” Art Direction: Dave Warren and Anastasia Masaro; Set Decoration: Caroline Smith
* “Nine” Art Direction: John Myhre; Set Decoration: Gordon Sim
* “Sherlock Holmes” Art Direction: Sarah Greenwood; Set Decoration: Katie Spencer
* “The Young Victoria” Art Direction: Patrice Vermette; Set Decoration: Maggie Gray

Cinematography

* “Avatar” Mauro Fiore
* “Harry Potter and the Half-Blood Prince” Bruno Delbonnel
* “The Hurt Locker” Barry Ackroyd
* “Inglourious Basterds” Robert Richardson
* “The White Ribbon” Christian Berger

Costume Design

* “Bright Star” Janet Patterson
* “Coco before Chanel” Catherine Leterrier
* “The Imaginarium of Doctor Parnassus” Monique Prudhomme
* “Nine” Colleen Atwood
* “The Young Victoria” Sandy Powell

Directing

* “Avatar” James Cameron
* “The Hurt Locker” Kathryn Bigelow
* “Inglourious Basterds” Quentin Tarantino
* “Precious: Based on the Novel ‘Push’ by Sapphire” Lee Daniels
* “Up in the Air” Jason Reitman

Documentary (Feature)

* “Burma VJ” Anders Østergaard and Lise Lense-Møller
* “The Cove” Nominees to be determined
* “Food, Inc.” Robert Kenner and Elise Pearlstein
* “The Most Dangerous Man in America: Daniel Ellsberg and the Pentagon Papers” Judith Ehrlich and Rick Goldsmith
* “Which Way Home” Rebecca Cammisa

Documentary (Short Subject)

* “China’s Unnatural Disaster: The Tears of Sichuan Province” Jon Alpert and Matthew O’Neill
* “The Last Campaign of Governor Booth Gardner” Daniel Junge and Henry Ansbacher
* “The Last Truck: Closing of a GM Plant” Steven Bognar and Julia Reichert
* “Music by Prudence” Roger Ross Williams and Elinor Burkett
* “Rabbit à la Berlin” Bartek Konopka and Anna Wydra

Film Editing

* “Avatar” Stephen Rivkin, John Refoua and James Cameron
* “District 9” Julian Clarke
* “The Hurt Locker” Bob Murawski and Chris Innis
* “Inglourious Basterds” Sally Menke
* “Precious: Based on the Novel ‘Push’ by Sapphire” Joe Klotz

Foreign Language Film

* “Ajami” Israel
* “El Secreto de Sus Ojos” Argentina
* “The Milk of Sorrow” Peru
* “Un Prophète” France
* “The White Ribbon” Germany

Makeup

* “Il Divo” Aldo Signoretti and Vittorio Sodano
* “Star Trek” Barney Burman, Mindy Hall and Joel Harlow
* “The Young Victoria” Jon Henry Gordon and Jenny Shircore

Music (Original Score)

* “Avatar” James Horner
* “Fantastic Mr. Fox” Alexandre Desplat
* “The Hurt Locker” Marco Beltrami and Buck Sanders
* “Sherlock Holmes” Hans Zimmer
* “Up” Michael Giacchino

Music (Original Song)

* “Almost There” from “The Princess and the Frog” Music and Lyric by Randy Newman
* “Down in New Orleans” from “The Princess and the Frog” Music and Lyric by Randy Newman
* “Loin de Paname” from “Paris 36” Music by Reinhardt Wagner Lyric by Frank Thomas
* “Take It All” from “Nine” Music and Lyric by Maury Yeston
* “The Weary Kind (Theme from Crazy Heart)” from “Crazy Heart” Music and Lyric by Ryan Bingham and T Bone Burnett

Short Film (Animated)

* “French Roast” Fabrice O. Joubert
* “Granny O’Grimm’s Sleeping Beauty” Nicky Phelan and Darragh O’Connell
* “The Lady and the Reaper (La Dama y la Muerte)” Javier Recio Gracia
* “Logorama” Nicolas Schmerkin
* “A Matter of Loaf and Death” Nick Park

Short Film (Live Action)

* “The Door” Juanita Wilson and James Flynn
* “Instead of Abracadabra” Patrik Eklund and Mathias Fjellström
* “Kavi” Gregg Helvey
* “Miracle Fish” Luke Doolan and Drew Bailey
* “The New Tenants” Joachim Back and Tivi Magnusson

Sound Editing

* “Avatar” Christopher Boyes and Gwendolyn Yates Whittle
* “The Hurt Locker” Paul N.J. Ottosson
* “Inglourious Basterds” Wylie Stateman
* “Star Trek” Mark Stoeckinger and Alan Rankin
* “Up” Michael Silvers and Tom Myers

Sound Mixing

* “Avatar” Christopher Boyes, Gary Summers, Andy Nelson and Tony Johnson
* “The Hurt Locker” Paul N.J. Ottosson and Ray Beckett
* “Inglourious Basterds” Michael Minkler, Tony Lamberti and Mark Ulano
* “Star Trek” Anna Behlmer, Andy Nelson and Peter J. Devlin
* “Transformers: Revenge of the Fallen” Greg P. Russell, Gary Summers and Geoffrey Patterson

Visual Effects

* “Avatar” Joe Letteri, Stephen Rosenbaum, Richard Baneham and Andrew R. Jones
* “District 9” Dan Kaufman, Peter Muyzers, Robert Habros and Matt Aitken
* “Star Trek” Roger Guyett, Russell Earl, Paul Kavanagh and Burt Dalton

Writing (Adapted Screenplay)

* “District 9” Written by Neill Blomkamp and Terri Tatchell
* “An Education” Screenplay by Nick Hornby
* “In the Loop” Screenplay by Jesse Armstrong, Simon Blackwell, Armando Iannucci, Tony Roche
* “Precious: Based on the Novel ‘Push’ by Sapphire” Screenplay by Geoffrey Fletcher
* “Up in the Air” Screenplay by Jason Reitman and Sheldon Turner

Writing (Original Screenplay)

* “The Hurt Locker” Written by Mark Boal
* “Inglourious Basterds” Written by Quentin Tarantino
* “The Messenger” Written by Alessandro Camon & Oren Moverman
* “A Serious Man” Written by Joel Coen & Ethan Coen
* “Up” Screenplay by Bob Peterson, Pete Docter, Story by Pete Docter, Bob Peterson, Tom McCarthy


HOW LOW




FLO-RIDA - WE CAME UP (FT. BILLY BLUE, BRISCO & TANU)


OMAR CRUZ - IPARTY (FT. YA BOY)


SOULJA BOY - THE BEST


CHRIS BROWN - CHASE OUR LOVE


GISSA ROMPAN


bauergriffinonline.com

Ledtråd: Problem med droger.

GRAMMY AWARDS 2010

Gårdagens prinsessa blev överraskande nog Taylor Swift. Trots att Beyoncé vann mest är jag mer imponerad av Taylor Swift. Hon verkade själv lite förvånad varje gång hon fick gå upp. Å andra sidan har jag märkt att hon alltid gapar av förvånan som om hon ska få något riktigt stort i munnen. Det var massa andra priser som delades ut innan galan började sändas på TV. Eminem vann bland annat "Best Rap Album" med Relapse och "Best Rap Performance By a Duo or Group" med Crack a Bottle tillsammans med Dr. Dre och 50 Cent.

Som vanligt klädde sig dom flesta jävligt fult. Här är det som jag tycker var snyggast och unikast.


Getty

Bästa framträdandet (tillsammans med Pink) hade dom såklart sparat till sist.



Filmen jag såg igår var naturligtvis Twilight och den var fan bra. Skön story. Som Romeo + Juliet. Lite bögigt kanske men vafan kör bara.