CAROLA SKINER

Tänkte skriva lite om Carola eftersom hon är så tjock. Och intelligent. Som alla redan vet visste ju Carola om att Haiti skulle drabbas av en jordbävning. Som om jordbävningen inte var nog. Öborna drabbades även av Carola.

Naturkatastrofen kom ju som en överraskning för dom flesta av oss, men inte för Carola. Hon visste att det skulle hända eftersom det står i Bibeln. Man kan ju tycka att det är lite själviskt av Carola att inte berätta för folk om den här naturkatastrofen förrän efter den har ägt rum.

Hon säger även att hon ser det här som ett tecken på tidens slut. Carola ser absolut ingenting konstigt med domedagsteorier. Hon hittar inte bara grund för sina absurda påståenden i gamla sagoböcker, utan även inom populärkulturen. "Vi har ju en film som heter 2012", säger hon, på fullaste allvar. Jag vet inte hur tydlig man måste vara. Carola, 2012 är inte en dokumentärfilm från framtiden. Det är en film. Det är på bio. Det är på låtsas.

Nu har hon uppmärsammats ännu en gång. Hon har nämligen gett ett fadderbarn en parfymflaska. Åh, vad gulligt tänker dom flesta nu. Saken är att stackaren behöver mat. Men det står ju i Bibeln att barnen ska lukta gott medan dom ruttnar bort. Så jag förstår henne. Till viss del.


Foto: Jerker Ivarsson


Kommentarer
Postat av: Malin

hahahaha :D så jävla bra skrivet ;)

2010-02-22 @ 20:08:44
URL: http://malinquist.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback