DEN LJUSA SIDAN AV DISNEY

Vissa TV-karaktärer är legendariska och jag kommer nog aldrig glömma dom. Bugs Bunny är en utav dom. Moroten som han alltid tuggar på är en klassisk symbol för mig. Den ska bara vara där, har jag alltid tänkt utan att egentligen tänka på det så mycket. För ett par månader sedan läste jag lite om Disney på nätet och kom fram till att många filmer har hemliga, gömda, (sex)budskap i filmerna. Nu när jag tänker efter förstår jag varför. Läs och njut(?)

Majoriteten av människorna som kollar på filmerna är barn. En studie som är gjord av mig själv visar att det är fler flickor än pojkar som tittar på olika filmer från Disney. Nu är den här kaninen bara en karaktär som visar en akt, nämligen hur man suger. Jag har märkt att ställningarna, eller akterna, är placerade i olika filmer. Hur som helst. Eller det var egentligen bara det.

Tyvärr har det mesta här i världen även bieffekter. Så även detta. Ibland kan man under uppväxten få missfall. Typ bli homosexuell. Det gäller både flickor och pojkar. Min vän Amir är ett exempel. Har man otur kan barnet få grova problem som ungdom. Det är i den kategorin Kissie och Paow hamnar.

Vad jag vill komma fram till med detta inlägg är att ni föräldrar bör ta ett större ansvar. Mer film för barnen!


GRAMMATISKT KORREKT

Det har varit mycket snack om Rihannas nya tatuering. Många hävdar att den är grammatiskt inkorrekt medan hon själv säger att det är så det ska stå.

I ett sms till hennes tatuerare skrev hon följande:

"rebelle fleur translates to rebel flower, NOT rebelious flower, its 2 nouns so in that case fleur does not HAVE to be first! FYI, cuz they will ask."

Men "Rebel Flower" betyder fortfarande ingenting. Det kanske det som är meningen? Jag tror det är något mystiskt bakom den tatueringen som kommer ha stor påverkan på den globala uppvärmningen. Jag är fan helt hundra på det alltså.

***
En liten nyhet vid sidan av bara. Horan Miley Cyrus vill att föräldrarna ska skriva på lite papper så hon kan få större bröst. 17 år är hon. Tummarna upp från mig. Kvinnor ska lära sig tidigt.

Då kommer vi automatiskt till nästa inlägg som kommer handla om hur barn (tjejer i dom flesta fallen men vi kan nog räkna in min vän Amir här också) lär sig andra, mer användbara, tekniker i ung ålder.


KISSIE ÄR TORR

Något dom flesta redan känner till är att Alexandra sedan en tid tillbaka är singel. Enligt mina källor, som skickade denna exlusiva bild (nedan) till mig, känner hon att det har blivit lite torrt där nere och gör nu allt för att någon snäll pojke ska vattna åt henne. 


LOVE THE WAY YOU LIE


KHLOE KARDASHIAN VS. WENDY WILLIAMS

Khloe Kardashian, tjejen som mest är känd för att vara syster till en snyggare version av sig själv, närvarade i måndags på samma event som divan Wendy Williams.

Frågan är som vanligt, vem är snyggast? Till alla killar som inte förstår; vem hade du gett?

Jag har insett att dom här inläggen är lite taskiga. Jag tar fram två framgångsrika tjejer och tvingar er mer eller mindre att välja mellan dom. Nu kan det vara så att dessa så kallade "celebrities" läser min blogg (Rihanna enda undantaget), men det känns ändå fel.

Därför väljer jag idag att inte välja nån. Jag är istället lite taskigare och säger att ena kvinnan ser ut som en apa/transa. Jag väljer alltså den andra.


MJ MANSION TILL SALU

Huset, eller herrgården, där Michael Jackson dog är återigen till salu. Har du cirka 220 miljoner kr över kan det bli ditt. 17,171 m2, 7 sovrum, 13 toaletter (finns bajsnödiga familjer) och ett garage för 7 bilar. $28,995,000, alltså. 

Många fans har redan ringt men hustlarna vill bara sätta foten i huset. Därför måste alla potentiella köpare gå igenom något test för att bekräfta att pengarna finns.


LOVE THE WAY YOU LIE

Eminem har tillsammans med Rihanna spelat in en video till succéhiten Love the Way You Lie. Videon har premiär imorgon på MTV och Vevo. Den efterlängtade videon innehåller förutom Rihanna även, håll i er nu...Megan Fox! Äveh en skojare vid namn Dominic Monaghan medverkar. Om nån mot all förmodan bryr sig om honom.

Det här blir nog bra.


GAGA RÄDD FÖR SAMLAG

Lady Gaga poserar naken för Vanity Fair och passar samtidigt på att prata om sex och droger. Det enda som betyder något i denna värld.

Flickan men den stora rumpan berättar att hon var väldigt nere och erkänner att hon sniffade lite, men uppmanade samtidigt sina fans att inte göra samma sak. Do not try this at home, som man säger på engelska.
"I was completely mental and had just been through so much. It’s in the past. It was a low point, and it led to disaster."

Hon går dock inte in på vad hon menar med disaster. Kan det vara att något började växa mellan benen? Vi får nog aldrig veta.

Men det skulle ju handla om sex, tänker alla besvikna små pojkar med handen nere i kalsongerna. Lugna er. Jag sviker aldrig mina läsare. Det gör Lady Gaga åt mig
"I have this weird thing that if I sleep with someone they’re going to take my creativity from me through my vagina."





MEL GIBSON, EN RYSS OCH EN GRIS

Jag kommer tillbaka efter över en månads semester och kollar självklart med mina amerikanska kollegor vad som hänt under den perioden jag varit borta från allt som har med media att göra. Det enda jag får höra över en svag telefonlinje är Mel Gibson upprepade gånger och något om en "russian whore". Sen bröts samtalet. Dom som känner mig vet att jag alltd slutför det jag börjat med (gäller även sex), så jag slänger mig över närmsta dator och läser igenom alla sidor med skit och kommer fram till att han, kort och gott, kallat sin brud för gris. Vem har inte det liksom?

Hur som helst.

Eftersom han kallat henne för gris måste det självklart finnas en logisk anledning bakom detta. Det finns ju så många andra djur att välja bland. Jag går in på Google och jämför bilder på ryssen och grisar. Visst är näsan lite lik, men resten?

 
Vad tycker ni själva?

Med detta inlägg vill jag säga att jag är tillbaka. Hej.