HANDEN I HANDSKEN

Låtar av tjejartister är inte riktigt my piece of cake, men jag hoppas att någon gillade låtarna. När jag lyssnar på lugna låtar gillar jag när dom spelar piano i bakgrunden, vilket dom gjorde i vissa av dom jag la upp. Lyssnar mest på Hip-Hop och alla vet att den var bättre förr, men jag gillar även den nya stilen. En av dom bästa låtarna alla kategorier enligt mig kommer här:


BISHOP LAMONT - HALLELUJAH (FT. XZIBIT)


LUDACRIS - LAST OF A DYING BREED (FT. LIL' WAYNE)


SNOOP DOGG - BITCH PLEASE (FT. XZIBIT)


JOE BUDDEN - NOW I LAY


ROYCE DA 5'9" - GUN HARMONIZING


LLOYD BANKS - RETURN OF THE REAL


BOKTIPS

Vaknade för några timmar sedan och snart kommer min farbror och kusin. Ska duscha snart men först vill jag ge er ett boktips. Ingen av er känner mig i verkligheten men hade ni gjort det skulle ni tappa hakan. Ett boktips från mig är lika troligt som att Aftonbladet inte ljuger i sina artiklar. Eller egentligen inte. För nu gav jag ett boktips.

Hur som helst, jag läser aldrig böcker självmant men fick såklart massa uppgifter i gymnasiet där man var tvungen att läsa böcker. Det hände faktiskt att jag läste böckerna någon enstaka gång istället för att kolla recensioner på internet. Oftast fick vi böcker som lärarna valt men någon gång per år lyxade dom till det och vi fick välja själva. Hallelujah. Jag valde en bok som sög, kommer inte ihåg vilken men jag läste några sidor och tröttnade. Jag snackade med en polare och han berättade hur bra hans bok var, och han är inte heller någon bokälskare precis. Han berättade vad den handlade om och den verkade intressant så jag stack och lånade den direkt. Wow. Det är den bästa boken jag läst. Kanske den enda jag läst från första till sista sidan, men ändå. Den var skitbra. Såg även filmen men den var inte lika bra. Kanske för att den är gjord 2002.

När jag skriver om den börjar jag bli lite nostalgisk, funderar fan på att läsa den igen. Och när jag vill läsa en bok igen, på fritiden bara för att den var bra, då ska ni veta att då är den fan bra.

Nu vill ni förstås veta vad boken heter. Greven av Monte Cristo. Le Comte de Monte-Cristo på franska. Der Graf von Monte Christo på tyska. Monte-Criston kreivi på finska. Il conte di Montecristo på italienska. De graaf van Monte Cristo på hollänska. Hrabia Monte Christo på polska. Go get it!


GIRLS, GIRLS, GIRLS




ALICIA KEYS - TRY SLEEPING WITH A BROKEN HEART


BEYONCÉ - HALO


LADY GAGA - BAD ROMANCE


JENNIFER LOPEZ - LOBOUTINS


KERI HILSON - ENERGY


RIHANNA - RUSSIAN ROULETTE


MEDINA - YOU AND I


CHRISTINA MILIAN - US AGAINST THE WORLD


KARINA PASIAN - CAN'T FIND THE WORDS


LEONA LEWIS - HOMELESS

Nu ska jag gå och lägga mig. Kommer sova bort sista dagen av 2009. Känns skönt.


FLICKPOJKE

Hur många är det som känner till Caster Semenya, sydafrikanen som anklagades för att vara man? Det borde vara ett par i alla fall då det skrevs spaltmetrar om henne varje dag för ett par månader sedan. Hon har i alla fall bestämt sig för att stämma IAAF på 840 miljoner kr och ASA på 126 miljoner kr. Feta cash där. IAAF är det internationella friidrottsförbundet och ASA har jag ingen aning om. Bryr mig inte heller.

Det jag vill komma fram till är att Semenya gör fel. Jag kan inte klandra IAAF eller ASA. Caster Semenya ser ut som en man, pratar som en man och hon hade ju dessutom mer hormoner (eller vad fan det var) som var tillåtet för att tävla mot kvinnor. Sen tycker jag att det hela kunde skötts på ett mycket snyggare sett. Stackarn fick ju utstå massa skit och tester innan dom kunde komma fram till något. Hade dom bara klämt lite mellan benen hade saken varit uträttad på en halv minut.

Semenya. Tillfällighet?


DET ÄR IMORGON

Vilka idioter är det som redan skjuter fyrverkier? Hörde en nyss utanför mitt fönster, sket nästan ut middagen. Det var några som sköt igår och säkert innan det också. Sen finns det alltid folk som skjuter efter nyår. Ja ni får väl skjuta hur jävla mycket ni vill men dra in långt åt helvete i skogen eller någonstans där folk slipper höra er.

Jag uppfattas säkert som nån jävla surgubbe nu men det är jag inte. Jag gillar att bete mig barnsligt och jag gillar fyrverkier, har gjort det sen jag var i mammas mage. Men jag gillar inte när fyrverkier flyger till höger och vänster innan och efter nyår. Det ska vara den 31 december 23:59 eller 00:00. Punkt. När jag ändå är inne på ämnet har jag inga direkta planer för morgondagen. Vet bara att min farbror och kusin kommer hit.

Ikväll spelar världens bästa lag så jag ska se matchen och senare ikväll kanske jag ska se The Invention of Lying. Har fixat filmen i alla fall. Måste även se Knocked Up (Baksmällan). Jag vet, jag är efterbliven men bättre sent än aldrig.


2009

Chacha bloggen! Snart är 2009 över och vi kliver tack och lov in i 2010. In i 2010? Ja. 2009 var inte så skönt så det var dags att byta. Precis som killar tröttnar på "samma fitta" och behöver variera eller byta efter en lång relation, behöver vi byta århundrade. Alla vet att 2009 inte var ett särskilt bra år internationellt sätt. Vissa hade det säkert jättebra personligt och det är väl kul för er. Men jag känner inte er. Men kul. Jättekul.

* Killar började använda UGGS
* Tjejer visste fortfarande inte hur man använde brun utan sol
* FRA-lagen
* Bush ersattes av Obama
* Chris Brown misshandlade Rihanna
* IPRED-lagen
* Svininfluensan
* Mahmoud Ahmadinejad blev omvald i Iran
* Fuglesang besökte aliens
* Helikopterrånet
* AIK DUBBLISH 2LAX9
* SAAB
* Terrorister

Tjejer och killar kan sluta använda UGGS. Jag ska inte gå den enkla vägen och skriva att UGGS är fula. Men jag kan skriva att jag som nyfiken ungdom har sett snyggare skor på kroppar som flytit i land vid Brunnsviken. Sen kan man säga vad man vill om vad jag vet om mode, jag är ju ingen Bave. Han klär sig ju jättejättesnyggt. Nästa Sofi Fahrman kanske? Fast hon har ju inte heller så bra koll. Hade jag varit Sofi hade jag köpt ett par tänder. Nya alltså. Och tjejer (och killar) återigen, använd inte brun utan sol om ni inte kan! Gå på solarium istället! Fan ibland ser det ut som om ansiktet är från Uganda medan halsen är från Finland. Även om ni inte kan använda det kan ni väl i alla fall använda det på hela kroppen.

FRA-lagen och IPRED-lagen. Uhhhh. Alla ungdomar blev så rädda. The Pirate Bay blev åtalade. Uhhhh. Har ingen koll på vad som hände efter det men The Pirate Bay lever och lika många, om inte fler, laddar fortfrande ner därifrån. FRA-lagen har jag knappt koll på vad det är men det kändes kul att ta med det. FRA raderade ju Kissies Facebook för att hon var så ful. Måste varit Reinfeldts idé. Läste i Metro häromdan att han inte gillade Kissie. Nej det var ett skämt. Lugna. Jag gillar Kissie. Det gör säkert Freddan också.

Det hände mycket i USA. Som vanligt. Obama tog över, Fuglesang var i rymden med Darins CD, Chris Brown diagnoserades med ADHD och terrorister var i farten igen. Den gode Barack Hussein Obama satte avtryck direkt. Fredspriset framför näsan på alla andra. Brukar alltid finnas en motivering riktad till vinnaren men det fanns det inte den här gången. Okej, det fanns en motivering. Men det borde inte funnits en. Tycker synd om alla andra som var nominerade och faktiskt hade gjort något bra. Vi fick reda på att Fuglesang gillar Darin. Eller egentligen var det hans sysslings hamster eller något som gillade honom, men det var väl bara en bortförklaring för att sätta Viva La Vida på repeat. Det fanns säkert massa terroristdåd men det allra senaste var ju nån tomte som förskte spränga ett plan som var på väg vill Detroit. Det är synd att det fortfarande finns problem på den fronten och jag hoppas att det löser sig på något sätt i framtiden.

Sen så har vi idioten som blev omvald i Iran och det är ju ganska uppenbart att det var fusk. Det är jävligt synd med tanke på konsekvenserna i landet efter det. Polisen var ju inte heller särskilt smart.

Helikopterrånet i Västberga. Det är samma sak där som inlägget om snubben som rymde från fängelset. Hate it or love it. Det dom gjorde var kanske fel och dom som jobbade där blev säkert chockade, jätterädda, skärrade och allt vad det heter, men det var jävligt grymt. Blev ju till och med en världsnyhet. Jag är imponerad.

SAAB lades ner eller håller på att läggas ner eller kommer läggas ner. Jag har ingen koll på det och orkar inte bry mig. Tycker egentligen bara synd om alla som kommer bli arbetslösa. SAAB har aldrig haft snygga bilar. Det mest förvånade är väl att det tagit 62 år för människosläktet att fatta det. 

Det största kommer naturligtvis sist. AIK tog SM-guld och vann även cupen. Göteborg är Sveriges baksida och så kommer det förbli.
 
Det finns säkert mycket, mycket, mycket mer och det är möjligt att listan fylls på, men klockan är 00:58 och jag känner att min hjärna inte vill samarbeta just nu.

Glöm inte att ni inte ska vaccinera er!

GISSA HYLLAN

Borde egentligen skriva om något istället för att visa bröst igen, men jag måste göra en sak så jag hinner inte. Och jag gillar bröst. Vem äger denna fina planka?

bauergriffinonline.com

Ledtråd: Hon är 34 år.


Den desperata hemmafrun Eva Longoria gömmer sig bakom den väldigt omatchande bikinin. Brukar inte bry mig men det här var bara för fult.

bauergriffinonline.com


MICHAEL JACKSON TRIBUTE




MICHAEL JACKSON - DIRTY DIANA


MICHAEL JACKSON - SPEECHLESS


THE GAME & CHRIS BROWN - BETTER ON THE OTHER SIDE


PRISON BREAK

Ni har säkert läst om snubbben som rymde från fängelset och nu hånar polisen på Facebook. Yes, USA. Igen. Men det har ni lärt er nu. 

Crook Craig Lynch skulle egentligen avtjäna sju års fängelse för grov stöld (vad märkligt att man får sju år för stöld. USA är ett konstigt land). Förra veckan fick han nog och tyckte också att det var alldeles för långt och blev väl sugen på lite julmat, så han stack därifrån. Polisen (idioter) har fortfarande inget spår av honom trots att han regelbundet uppdaterar hans status på Facebook.


"if any of you was doubtin my freedom. Here's proof. How the f**k could i get my hands on a bird like this in jail. ha ha."





Hate it or love it. I love it.


GISSA HYLLAN

Börjar med en jävligt lätt så jag hoppas ni har koll på den och vågar gissa.

bauergriffinonline.com

Ledtråd: Det är en ful, och då menar jag verkligen ful, artist.

Äntligen några som gissar. M hade rätt. Häxan Vinhus gömmer sig bakom hängbrösten.

bauergriffinonline.com

HS = 10 POINTS

Ach ach ach. Jag hackar mycket på USA men vafan, det är ju inte obefogat precis. Det här är egentligen ingen nyhet eftersom det är ett par dagar gammalt, men jag tar upp det ändå eftersom det är lite småroligt. Ett gäng från Washington samlades för ett tag sen på Twitter och bestämde sig för att köra ett galet snöbollskrig. Till och med vuxna människor samlades mellan 14th street och hela gatan neråt för att bli lite blöta. Snöstormen kom och kriget var igång.

Som vanligt ska det alltid finnas någon idiot som inte gillar det folk håller på med och den här gången råkade det vara en civiklädd polis som hade vägarna förbi. Han ville komma förbi i sin HUMMER H2 men orkade inte tuta eller så var han bara lat (inte ovanligt i USA). Utan förvarning hoppar han ut ur sin bil och börjar vifta med sin pistol. Påminner väldigt mycket om poliserna i Superbad. Smarta som amerikanare är fortsätter dom kasta. Vill dom dö eller?

Notera det snygga kastet efter ungefär 40 sekunder. Fan vad jag garvade.


Behöver jag ens skriva att det här, likt allt annat korkat, hände i USA? Egentligen inte för jag har redan gjort det. Men det hände i USA. Tänkte ifall någon missade det.

MY MUSIC PT. 2




CASSIDY - RIDE THE WAVE (FT. TRAV & LLOYD BANKS)


NU JERZEY DEVIL - LOST 4 WORD (FT. NE-YO)


EMINEM - TILL I COLLAPSE (FT. NATE DOGG)


50 CENT - SO DISRESPECTFUL


SUPERBAD

Äntligen! Igår såg jag Suberbad och jag ångrar mig inte en sekund. Fan vad jag satt och skrattade. Ensam. Men det spelar ingen roll. Jag har inga vänner men sitter jag framför en rolig film skiter jag i det. Precis min typ av film och trots att jag inte gillar USA som land kan jag inte hata på deras filmer. Dom bästa filmerna är från USA, så är det bara. Role Models är en annan film jag tycker är rolig och en sjuk snubbe som är med i den filmen är även med i Superbad. Fan vilken tung skådespelare han är!

Om ni har bra humor och inte sett någon av filmerna rekommenderar jag dom starkt.
 


HARRY POTTER 2

Satt med pizza och mina småbröder framför Harry Potter och hemligheternas kammare som gick på femman. Detta var alltså nummer två och nästa vecka visar dom den flammande bajskorven. Hur många finns det egentligen? Den här var också helt okej men det var något som gjorde båda lite dåliga. Vet inte vad men något var det. Ormspråket var coolt dock. Har redan lärt mig lite. Hessssha shaaaaa.

Tror jag ska kolla på NHL ikväll men det börjar om ett bra tag så jag kanske (äntligen) tittar på Superbad under tiden. Om jag inte hittar på något annat. Men det brukar jag.

MY MUSIC PT. 1




DJ KHALED - FED UP (FT. USHER, YOUNG JEEZY, RICK ROSS & DRAKE)


XZIBIT - MY NAME (FT. EMINEM & NATE DOGG)


KID CUDI - SOUNDTRACK TO MY LIFE


LADY GAGA - PAPER GANGSTA


TAYLOR MOMSEN VS. TIFFANY

Gossip Girl bruden Taylor Momsen och den sexiga dockan Tiffany från Bride of Cucky. Båda har problem med snubbar som heter Chuck. Eller så har Chuck problem med kvinnor med sotade ögon.

Vem  är egentligen hetast? Jag lägger nog min röst på Tiffany. Kan inte säga nej till dom ögonen.


UGGS

Snälla tjejer sluta använd UGGS! Jävligt fult namn och dom ser ännu värre ut. Jag förstår att ni använder dom för dom verkar varma och bekväma men seriöst, sätt på er ett par rosa stövlar stoppade med bomull! Det ser nog fan snyggare ut. Okej för att det är fult på tjejer men nu börjar även killar ha på sig det? Fan det är 2010 snart.

Ser ju fan ut som pingisracketar.


ALTERNATIVE LOVE

Man kan visa sin kärlek till sin partner på väldigt många olika sätt. Vissa borde man dock hålla privat. Vill man skita i det och få folk att vilja spy upp middagen kan man göra som Janice Dickinson. Skönt efternamn förresten. Måste dock ge henne lite cred. Hon är 54 år men verkar vara lika kåt som ett väldigt torrt kvinnligt könsorgan. Och så ser hon väldigt ung ut. Men det är väl alla operationer.


HARRY POTTER

Sitter och käkar mmm... Marabou. Har precis sett Harry Potter och de vises sten, första hela Harry Potter filmen jag ser. Jag vet att den är flera år gammal men jag har inte orkat kolla på skiten. Har sett lite delar av filmerna nån gång men aldrig hela. Har alltid trott att den ska vara skitdålig men den var helt okej faktiskt. Kan tänka mig att se dom andra filmerna men det kanske dröjer ett par år det också.

Har fortfarande inte sett Superbad. Jag sparar den tills jag har jävligt tråkigt. Brukar ha det under en period varje dag så jag ser den väl snart.

Och så var det fredag igen. Märkte det typ nu. Jag vet inte vad jag ska hitta på. Känner mig inte särskilt pigg och pallar inte gå ut i det här vädret så jag kanske stannar hemma ikväll. Wingardium leviosa. Bort med snön.

BADONK

Många av er har säkert någon gång sett en musikvideo av till exempel Nelly, 50 Cent eller Snoop Dogg och lagt märke till alla snygga tjejer i bakgrunden. Dessa tjejer är "Hip Hop Video Models" och anställs för att dansa i videon. Dom flesta (eller ja, alla borde vara det egentligen) är väldigt heta och ser bra ut. Dom två jag känner till mest och vet är väldigt populära bland artisterna är Rosa Acosta och Angel Lola Luv.

Vad tycker ni om att artister eller producenten plockar ut dom snyggaste tjejerna för att dansa eller bara synas i videon? Jag ser inget fel i det och har inga problem med det heller. Det är ju precis som vilken film som helst bara att dom visar lite hud. Finns till och med vanliga filmer där man får se mer.



CHRISTMAS SONG




JUELZ SANTANA - CHRISTMAS SONG (FT. SKULL GANG)


DMX - LET ME BE YOUR ANGEL (FT. JANYCE)


JULAFTON?

Det är tydligen julafton idag. Hade ingen aning. Får se vad jag gör. Dom flesta ska kolla något på SVT, Kalle Anka tror jag han heter. Eftersom jag inte vill vara som dom flesta rattar jag in TV3 och checkar in en annan Anka, Anna. Anka som anka eller hur?


TILA TEQUILA GRAVID

Jag vill börja det här inlägget med att jag har ingen aning om vad Tila Tequila är känd för. Jag vet i alla fall att hon är 28 år, ser ut som en 14-åring och posar som en fjortis. Har sett ett par nakna bilder på henne på internet som det blivit stor debatt om på sistone och jag vet att hon har en egen serie eller något, men så känd är den väl inte? Vet knappt vad den heter.

Förra veckan meddelade hon i alla fall att hon nu var förlovad med sin lesbiska älskare Casey Johnson och många blev förvånade. Om dom blev förvånade över det skulle det inte förvåna mig om dom svimmade efter hennes senaste rapport. Hon är gravid. Med hennes brors barn. Yes. Hon ska bli "surrogate mother", vad det nu innebär, till hennes bror och hans fru. "That is my xmas present to them". Gullig present. Själv ger jag nog min bror en trisslott. Om han har varit snäll.

Vill avsluta inlägget med att hela familjen verkar efterbliven. Fan vad äckligt.


PIMP MY PS3

Sugen på världens dyraste PS3? Stuart Hughes är mannen bakom uppfinningen, samma man som släppte en pimpad version av Nintendo Wii och massa annat. Playstationet består av 1,600 gram guld och 58 diamanter och massor med skit som jag inte förstår mig på. Finns bara tre exemplar i hela världen så om du är en tung shejk eller bara har feta cash är det bara att punga ut lite över två miljoner kr.


HALLE BERRY

Tänkte lägga in en låt jag lyssnade på ganska mycket för ett tag sen. Den är fortfarande tung men det kommer så mycket nytt varje dag så jag lyssnar alltid på olika låtar. Hurricane Chris låt handlar som ni förstår om Halle Berry och jag diggar henne. Hon är sexig, speciellt som Catwoman. Det är inte många tjejer som passar i kort hår men hon är en av få som gör det.

OBS! Det är inte hon som är med i videon.




TREY SONGZ - OBSESSED


VANESSA HUDGENS VS. MEGAN FOX

Okej för mig är den här solklar eftersom den ena enligt mig är världens näst snyggaste kvinna. Vem tycker ni är snyggast?


NE-YO FLINTIS

Vill ni veta varför Ne-Yo alltid har fula mössor på sig? Ja det vill ni. För han har ännu fulare hår. Eller han har inget hår. I mitten. Det är vad jag brukar kalla clownfrisyr.


 

T.I. FRIGIVEN

Atlantas stolthet T.I. släpptes idag från fängelset i Arkansas efter bara sju månader. Han kommer att förflyttas till ett halvvägshus där han ska avtjäna tre månader. Efter dom tre månaderna måste han göra 500 timmars samhällstjänst och dessutom 23 dagar i husarrest.

T.I. dömdes egentligen till 366 dagars fängelse efter att ha försökt köpa maskinvapen och ljuddämpare 2007, men släpps nu alltså tidigare. Det är väl bara för att han är känd men det gör inget för jag diggar hans musik. 


SUPERBAD

Läste en lång intervju (från oktober) med Eminem igår och såg bland annat att hans favoritfilm är Superbad. Han såg den bokstavligen upp mot 200 gånger under hans tid som beroende för att han inte hade något att göra och för att den var så bra. Så jag tänkte fixa filmen snart och kolla på den. Jag vet att den är två år gammal men det blir inte så mycket film för mig, tittar mest på serier.

Min brorsa ville bli lite ägd på Playstation först så jag uppdaterar det här inlägget efter jag har sett filmen.

Update: Det blev ingen film utan jag drog vidare till en fritidsgård och chillade där istället. Vissa kollade på Dumb & Dumber men jag har redan sett den så jag gjorde annat. Kom hem nyss (23:30) så jag pallar inte se filmen nu.

KID CUDI HAFFAD

Allt verkar inte gå så bra för Kid Cudi just nu. Först knockade han ett fan under ett uppträdande och fick därför inte turnera med rah-rah-ah-ah-ah och nu har farbror blå tagit fast honom. Detaljerna är oklara men han greps i Fairfax Avenue i Los Angeles.


Update: Det finns en ny bild men han arresterades inte enligt uppgifter.



Update: Men åhhhhhh vad tråkigt. Amerikanare är så efterblivna. En polishelikopter hittade ett fordon som matchade beskrivningen av en bil som använts i ett inbrott. I fordonet satt Kid Cudi och hans gäng. Polisen kom fram till att ingen hade något med brottet att göra och släppte alla. Alla var dock inte helt nöjda. "This is what you get for being black and driving around L.A.", sa en snubbe i Cudis crew.

IDIOT

Vad fan är det med folk? Det finns människor som är dumma, idiotiska, tragiska, efterblivna, hjärndöda och så finns Pete Doherty. Den här snubben är fan sjuk. Jag vet knappt något om honom men jag ser ofta hans fula ansikte på internet och jag har helt ärligt aldrig sett en bild där han ser normal ut.

Idioten fick nyligem lämna fängelse efter narkotika- och trafikbrott men blir gripen i domstolen(!) för att ha med sig droger. Seriöst alltså hur dum får man vara? Vem fan tar med sig droger till en fucking domstol? När han visiterades fick han som precis som alla andra tömma sina fickor och en av vakterna såg något plastfolieliknande ramla ut ur fickan. Vakten ringde polis som kom till platsen och arresterade Doherty när hans fall var över.

I rätten hade han tidigare erkänt körning med alldeles för mycket alkohol i kroppen, vårdslöshet i trafiken, körning utan försäkring, körning utan körkort och två brott av att äga heroin. Det värsta är att det inte är alla hans brott utan det var bara det han erkände. Domen blev lite över 26 000 kr i böter och han förbjuds köra i 18 månader.

Han och Amy Winehouse skulle bli ett perfekt par.


RELAPSE: REFILL

Har varit lite seg men nu har jag käkat och även kollat senaste avsnittet av The Big Bang Theory. Mycket underhållande.

Innan jag lägger upp dagens låtar vill jag bara skriva att Relapse: Refill släpptes idag!!! Ska lyssna igenom hela albumet snart men först ut är låtarna som utlovat.

 
TONI BRAXTON - YESTERDAY (FT. TREY SONGZ)


TAIO CRUZ - DIRTY PICTURE (FT. KE$HA)


LLOYD - PUSHA (FT. JUELZ SANTANA)


USHER - DADDY'S HOME


JOHNTA AUSTIN - TIMELESS


BOBBY VALENTINO - STILETTOS AND A TEE


ACAB

Hey alla! Kom precis hem efter ett hemligt uppdrag. Mina öron är lika röda som röda mattan. Jag vet inte vad ni tycker om snön men jag hatar snö och jag hatar det extra mycket när det blir brunt som bajs. Hata är ett starkt ord men det är vad jag tycker om snön. Annars hade jag valt ett annat ord. Jaja jag tog bussen in till hemlig ort vid 12:30 och under en halvtimme hann jag se en buss som fastnat i snön, två polisbilar som körde lika snabbt som X 2000 och en ambulans. På vägen hem såg jag en till polisbil och när jag gick av bussen blev jag nästan påkörd av en polisbil. Hann se mitt liv passera i revy. Nej, jag ska inte överdriva. Jag såg ingenting. Har ju inget liv enligt Baves läsare.

Nu ska jag käka. Senare kommer ett inlägg med musik, musik, musik, musik, musik, musik och kanske mer musik.

BRITTANY MURPHY DÖD

Skådespelerskan och artisten Brittany Murphy avled tidigt i morse (amerikansk tid) efter att ha drabbats av hjärtstillestånd. Hennes man ringde ambulans vid 08:00 och Brittany fördes till Cedars-Sinai Medical Center där hon förklarades död vid ankomsten. Anledningen till hjärtstilleståndet är ännu oklart men det sägs att det är droger som ligger bakom.

Kat DeLuna: So sad! Rest in peace Britney Murphy. :(

Sean Kingston: REST IN PEACE BRITTANY MURPHY :'(

Kim Kardashian: I am in shock that Britney Murphy has died! Clueless is my all time favorite movie. My prayers go out to her family & husband

Perez Hilton: Yes, it's true. R.I.P. Britanny Murphy.

Ashton Kutcher: 2day the world lost a little piece of sunshine. My deepest condolences go out 2 Brittany’s family, her husband, & her amazing mother Sharon.

Jessica Simpson: Brittany Murphy was an incredible ray of Light to so many people. Her smile was contagious. My prayers are with her family and loved ones.

Hon blev bara 32.


Update: Det verkar som att hon tog samma piller som Michael Jackson men ingenting är bekräftat än. Att det har med droger att göra verkar i alla fall ganska klart nu enligt många. Obduktionen påbörjades idag (DEC 21) trots Brittanys makes önskan om att den inte skulle genomföras.


BLACK PREZ

Obama förtjänade kanske inte fredspriset men jag diggar honom ändå. Kolla hur tung han är. Bush hade aldrig gjort något liknande. Slår vad om att den där handsken hamnar på eBay snart.

Det sägs att Kissie förnekar sin polska bakgrund eftersom polacker har dåligt rykte (städare och horor), men om hon flyttar till USA och blir städerska tjänar hon säkert mer än vad hon gör på bloggen. Om hon träffar Obama, såklart.


ON, OFF, ON, OFF, ON, OFF

Gick och la mig sent igår som vanligt och väcktes alldeles för tidigt av mina bröder i morse som sprang runt som hamstrar i hjul runt hela huset. Kunde inte somna om så det var bara att gå upp. Hann käka frukost och lunch innan jag däckade igen. Resten av dagen har väl inte varit så intressant. Har gått och lagt mig några gånger och vaknat alla gånger. Nu är jag helt vaken för första gången idag. Inte okej.

Jag tänkte kasta in några låtar här och för att det inte ska bli så många inlägg om musik kör jag ett par i samma inlägg från och med nu.


LIL' JON - OH WHAT A NIGHT (FT. CLAUDE KELLY)


CHRIS BROWN - WHAT I DO (FT. PLIES)


ALLEY BOY - REAL G'Z (FT. TREY SONGZ)


CHAMILLIONAIRE - AWARD SPEECH

Nu är det bara fyra dagar kvar till julafton. Intressant. Skoja bara.


TRUTH HURTS

Wow. Träffade visst en öm punkt på Baves läsare för mitt senaste inlägg, men vad ska jag göra? Det är ju fakta. Bara att kolla datumen på respektive inlägg. Dessutom handlar det inte om en eller två låtar utan fyra inlägg. Men jag respekterar honom fortfarande. Han är sig själv och får även killar som kanske inte vågar blogga att börja.

Fick lite kommentarer tidigare. Ni ville att jag skulle tipsa lite om killkläder. Den här passar lika bra på tjejer.


Från EASTWESTWORLDWIDE, finns säkert i andra butiker också.

BAVE AMIN

Jag diggar Bave. Han har en skön blogg. Men det är lite roligt att när jag tar upp något tar han upp det någon dag efter. Några exempel är bildernaRihanna i GQ, att vissa butiker svartlistat Chris Browns album och han lägger upp både Best I Ever Had och Watcha Say någon dag efter mig. Visst är det möjligt att han också diggar låtarna, men att hans två senaste låtar kommer någon dag efter att jag postat dom (av alla låtar som finns att välja på) och att både bilderna och snacket om Graffiti kommer dagar efter jag skrivit det känns inte som en slump. Hmm jag undrar vad nästa grej blir. Känns kul att jag redan är en inspirationskälla i alla fall.

RIHANNA ÄR BI

Ja ja (ni borde ha lärt er vid det här tillfället) alla! Lite dålig uppdatering men jag har inte gjort så mycket. Igår åkte jag till Solna där min kusin bor och åt en fet middag sen snackade vi bara massa skit. Kom dit rätt sent och hade inte med mitt leg så vi orkade inte dra ut. Kom hem för ungefär 30 min sen och har jävligt tråkigt just nu. Ensam hemma. Snart spelar världens bästa lag så jag har bestämt mig för att ha tråkigt ett litet tag till.

Hinner inte kolla runt på internet nu för att hitta inspiration så jag tar upp något som är lite över en vecka gammalt. Rihanna har en crush på Megan Fox och vill spela in en lesbisk scen med henne. Wow. "I'd love to be an assassin. Either that or a lesbian. Maybe both! Hey, a gay assassin, there's nothing hotter than that." Det sista var ett skämt om ni inte förstod det. "Megan Fox would play my girlfriend - hands down. She's yummy. She's hot. All humans are born with the ability to be attracted to both sexes. I mean, I could see myself in a relationship with a girl." 

Är det bara jag som tycker RiRi har förändrats efter misshandeln? Nej det är det nog inte. Det borde väl alla ha märkt. Det är inget fel med det, jag är den första som drar och ser filmen om det blir av, men jag ville bara påpeka det. Om ni inte märkt det. Men det borde ni.

När jag ändå är inne lite på Megan Fox kan jag avslöja att jag tyckte hon var världens sexigaste kvinna tills för bara ett par veckor sen då jag upptäckte... ni får gissa. Tror inte nån kommer ha rätt. Återkommer senare då jag dedikerar ett inlägg åt henne. Men först får ni gissa. Om ingen gissar får ni inte veta.


OSKYLDIGT DÖMD

Det här är fan helt sjukt. En man har suttit inlåst i 35 fucking år efter en misstänkt våldtäkt på ett barn och nu visar DNA-teknik att han var helt oskyldig. Fan spelar det för roll? Dom har ju i princip redan förstört hela hans liv. Han satt inne från han var 19 år och nu är han alltså 54. Fattar ni alla år han har förlorat? Han hade inte ens använt en mobiltelefon förrän igår då han blev utsläppt. Han kan räkna med feta cash i alla fall om det nu gör saken bättre.

Det sjuka är att det här är inte första gången jag läser något liknande. För ett par månader sen var det en snubbe i USA som också släpptes efter minst 20 år i alla fall och det visade sig att han också var oskyldig. Det börjar bli skrattretande alltså. Ni kanske har lite förståelse nu varför jag inte gillar USA. Dom är fan patetiska i allt dom gör. Skulle inte förvåna mig om det här skedde i USA också men jag orkar inte kolla upp det.

Tillfällighet att båda männen är svarta? Rasismen var ju ett mycket större problem förr i tiden.


***
UPDATE: Efter att ha sett videon verkar det här också hänt i USA. Förvånar mig inte.

GO HARD

Mycket musik på sistone men det kan inte hindra mig från att posta det här. Igår släpptes Rihannas video till Go Hard. Låten tillsammans med videon makes no sense men det gör inget. Hon är het ändå. Rihanna makes me hard.


A!

Klockan är 02:40, sitter och tittar på NHL och käkar flingor. Det här är vad jag brukar göra på nätterna. Aja tänkte egentligen bara uppdatera för att ge er en skön låt.

Idag är det fredag. Härligt. Får se om jag hittar på något. Förra helgen tog min polares lever så mycket stryk att jag nu kallar den Rihanna.


JUELZ SANTANA - GANGSTA LUV (FT. CARLEE VOICE)


GAGA NOBBAR CUDI

Kid Cudi, som skulle turnera med Lady Gaga, har nu blivit kickad efter han knockade ett fan (video här). Källor från Interscope Records, Lady Gagas label, berättar att han inte längre kommer följa med men säger inte att det har med boxen att göra. Nähä? Vad skulle det annars vara? Ja ja (kiss my ass). Man behöver inte vara kirurg för att förstå att det är anledningen.

Det sägs att Jason Derulo (Watcha Say) kommer ersätta Cudi. Jason skulle egentligen köra öppningsnumret men får nu alltså en ännu större roll. Oklart vem som blir förband nu men det spelar väl mindre roll.


NICOLE KIDMAN COXAR

Antingen var hon uppe sent och bakade lussebullar igår eller så knarkar hon. Jag vet inte vad som är mest troligt. Det kan ju också vara så att hon har en dålig sminkös. Vad har hänt med kvinnorna i världen? Dom kan inte använda brun utan sol och nu har man tagit pudringen till en ny nivå. Amir a.k.a. gaybloggaren sminkar sig fan bättre. Skärpning!


LIL' WAYNE + EMINEM = FYAH

Lil' Wayne har länge beundrat Eminem och har nästan bönat och bett om att få göra en låt med honom. Innan Wayne släppte Tha Carter III kontaktade han Em i hopp om att få göra en låt tillsammans men fick inget svar från hans management. Nu har Weezy över två miljoner skivförsäljningar sen sist och är mer direkt i sin förfrågan. “I’m aight with the raps, it’s ok to get on a song. I’m calling you out! Come on out. I’m not calling you out to diss me because I can’t f*ck with you. But come do a song. Please…with three e’s.” Det där uttalandet är ganska gammalt men nu har han, och jag, äntligen fått som vi vill. Diggar den här låten och Eminems line är galen!


LIL' WAYNE - DROP THE WORLD (FT. EMINEM)


ANNA BOOK

Hey alla läsare! Har spelat Playstation med en polare hela dagen så jag har inte hunnit uppdatera.

Jag var precis inne på Aftonbladet och gick in på Kropp & hälsa-delen och såg att Anna Book verkligen ska kämpa för att gå ner hela 12 kilo. Wow. 12 kilo. Med den där kroppen kan det väl inte vara så svårt? Jag har ingenting emot tjocka människor men jag irriterar mig lätt på saker. Fråga mig inte varför för jag vet inte själv. Men jag tycker det är modigt att visa sig offentligt när man ser ut som Farmen-Qristinas utvecklingsstörda tvillingsyster. Många kanske inte vet det men Anna betyder faktiskt uppsvullen på latin. Nej, jag skoja, det betyder det inte. Men det borde göra det.

Nej men seriöst jag gillar Anna Book, hon är tjock söt hahaha. Hon kan dansa också, det såg vi inte minst i Let's Dance.

Titta vad söt hon var. Tjejer kunde inte använda brun utan sol ordentligt på den tiden heller.


CRUNK AIN'T DEAD

Den här låten kanske inte fungerar om man ska ha sex eller sova, men det är en skön låt om man vill fucka ur eller bli helt hype. Jag lovar det går att dansa till den också. Jag gjorde det med min brorsa. Han är 8 år.


LIL' JON - THROW IT UP (PART. 2) (FT. PASTOR TROY)

Bjuder på en till. Jag vet inte om det går att dansa till den men ni kan ju testa. Jag vet i alla fall att den är fet.

THOMAS QUICK

"Jag räknar med att bli friad för alla mord, det gör jag". Driver han eller? För er som inte vet är Thomas Quick nån sjuk psykopatisk snubbe som har flera olika namn och har erkänt typ 30 mord. Alltså det är sant. 30 mord. Problemet med det här fallet är att det inte finns tillräckligt med bevis. Det går att binda honom till alla (eller i alla fall flera) mord men det finns inte tillräckligt med bevis för att fälla honom.

Jag hade rättskunskap i skolan för några månader sen (har tagit studenten nu) och då fick vi se en SVT-dokumentär om honom och tro mig, efter att ha sett den förstår man att är det nån som dödar så många människor är det en sån person. Han fick fan flera utbrott i dokumentären mitt i skogen, började skrika på reportrar och slänga sig ner på marken som ett barn och börja rulla. Det var en scen jag smålog åt lite där han skulle berätta för polisen vilken sjö han hade dumpat en kropp i. Jag tror att han visade minst tre sjöar och alla var fel. Det "roliga" var att han var seriös och dom norska poliserna (det här skedde i Norge) la ut flera miljoner på att undersöka dessa sjöar eftersom det behövdes massa redskap för att rensa vattnet från allt skit och så.

Jaja (inte kiss my ass), om ni ser dokumentären kommer ni fatta mer. Bara efter att ha läst den här texten förstår ni säkert att han inte är helt frisk i alla fall. Han sitter sedan 20 år tillbaka inlåstSäters sjukhus men räknar och tror nu alltså han blir friad för alla mord. Alltså blir han det tappar jag all min trovärdighet för det svenska rättssystemet. Inte för att det är bra som det är nu men då har man fan sjunkit till botten.


BREEZY SÄGER ADJÖ

till Twitter. Bara dagar efter han anklagat butiker för att svartlista hans album lämnade han ett sista meddelande till alla fans: "I WANNA THANK MY FANS FOR ALL THE SUPPORT. I LOVE YALL. GOODBYE!!!!!!!!!!!!"

Han började använda Twitter som ett sätt att hålla kontakten med sina fans efter att han erkänt sig skyldig för misshandeln på Rihanna. Allt kanske bara var ett sätt att samla poäng hos alla haters där ute, jag vet inte men jag tycker att stämpeln han fått efter hela cirkusen är överdriven. Det finns inga uttalanden om varför han tog bort sitt konto men det har troligen med all uppståndelse kring Graffiti att göra.

Väldigt mycket Chris Brown och Rihanna på senste tiden men det är två artister som drar till sig uppmärksamhet.


RIHANNA HALVNAKEN

Det är sant! Den snygga Good Girl går Bad. Kanske för att locka fler köpare till det nya albumet Rated R? Ja ja (kiss my ass). Jag bryr mig inte. Jag har sett bilderna och dom är hot!

GQ har alltid snygga tjejer på omslaget av sina magasin och RiRi pryder det alltså för januari 2010. Vart ansöker man för ett jobb hos dom?


PARLAMENTET

Gick och la mig vid 05:00 igår och satte på larm 12:00. Har ingen om aning om varför då jag ändå stängde av larmet och somnade om. Skönt var det hur som helst.

Ja ja (betyder kiss my ass på tyska). Är det någon som kollar på Parlamentet? Jag följer det inte men om jag råkar zappa förbi kollar jag mer än gärna. Ett av få svenska underhållningsprogram som faktiskt går att titta på. Diggar Soran och Magnus Betnér, två sköna snubbar. Björn Gustavsson kan också vara rolig ibland. Förstår inte vart allt hat mot honom kommer från.

Anledningen till att jag tar upp det här är för att en polare satt och skickade massa klipp till mig på MSN igår. Han gillade tydligen inte Soran Ismail men efter jag visade honom det här klippet ändrade han sig.


YOUNGPIANOTV

Hittade en snubbe på YouTube som är sjukt grym på att spela piano och han är bara 15 år. Lägg märke till hans tunga tee i den här videon och checka gärna in andra covers han gjort. Alla är grymma.



Här har ni den riktiga versionen. Älskar videon.


TOBACCO

Nu har jag duschat och ätit och jag kom att tänka på något äckligt från ingenstans. Jag har aldrig dragit ett bloss av en cigarett eller stoppat nån jävla lufttorkad tobak i käften, och kommer antagligen aldrig göra det heller. Jag har inga problem med tjejer som röker men jag skulle hellre vilja vara med en tjej som inte gör det. Däremot skulle jag aldrig kunna tänka mig vara med en tjej som snusar. Att se en tjej snusa är fan det fulaste som finns. Inte för att det är snyggt när alla bönder har så mycket snus att det runnit ner till hakan, men dom bryr jag mig inte om. Bönder som snusar måste vara det fulaste. Efter tjejer såklart. Av dom som snusar i Sverige är nästan en fjärdedel kvinnor. Det har ökat som fan på senaste tiden alltså.

Fan tjejer, om ni ändå ska välja kan ni väl ändå röka istället?


Bild från Expressen.


SVENSK TV

Vaknade kanske för en timme sen och ser fortfarande ut som en jävla zombie men jag ska snart duscha och äta. Vet inte om jag kommer se bättre ut för det men det är skönt i alla fall.

Tills maten är klar har jag ingenting att göra (förutom att duscha) och när jag inte har någonting att göra brukar jag titta på TV. Men svensk TV suger. Visar dom något bra program på dagarna? Det är samma sak varje dag på alla kanaler och ibland, men bara ibland, visar dom något bra på kvällen, men då har redan andra saker att göra. Problemet här är inte att jag inte har några kanaler, jag har alla Canal+ och Viasats kanaler och till med två paraboler (standard för blattar. Åtminstone med en).

Sen måste jag även påpeka att även svensk radio suger. Stationerna har seriöst typ 10 låtar som har varit hits år 2009 och blandar mellan dessa 24 timmar om dygnet i 365 dagar. Jag lyssnar nästan aldrig på radio men jag ville bara klaga lite mer.


INFÖR DÖDSSTRAFF

Jag såg att Sara skrev ett inlägg om Sadda Hussein och dödsstraffet och det var några som reagerade på det. Här kommer min syn på dödsstraff och varför det var rätt att avrätta åsnan.

OBS! Det kommer bli ett väldigt långt inlägg och allt är hämtat från ett eget skolarbete.

Först och främst vill jag påpeka att man alltid kan se alla situationer i olika perspektiv, det beror på vem man är och hur just det specifika fallet berör personen i fråga.

Mitt huvudargument bygger på att personer som begår grova brott har en tendens att upprepa liknande brott när de släpps fria, vilket jag bygger på statistik från olika länder. Döms en person till dödsstraff försvinner faran om att denna person kan begå något liknande brott igen. När en individ döms till livstids fängelse (vilket inte ens innebär hela livet i Sverige, konstigt nog) är samhället tryggt från den personen så länge han eller hon sitter inne. När man släpps fri däremot är risken för upprepningar stor. 

  • Av de som under 1973 och 16 år framåt blev dömda för mord, upprepade en fjärdedel (25 %) i nya brott inom en treårsperiod efter frisläppandet.
  • Av 100 personer som var långtidsdömda och blev frigivna 1994 fängslades hela 38 % in igen efter nya brott inom fyra år.
  • En undersökning som gjordes i USA 1983 visade att av de mördare som blev frigivna samma år greps 42 % igen inom tre år för grova brott.

En person som har dödat en människa tänker oftast inte på följderna. Aktionen kan vara impulsiv och den som begår handlingen kan vara påverkad av till exempel droger eller alkohol. När man däremot planerar ett eller flera mord, tänker man på vilket straff man kan få eller så är man åtminstone medveten om det och man är också medveten om vad avsikten med det man gör är. Saddam gömde sig till exempel i en håla under flera år, han var alltså medveten om vad som väntade honom och varför.


Jag anser att Saddam Hussein förtjänade att dömas till döden då han var medveten om vad han gjorde och vad konsekvenserna blev, dessutom skedde det upprepade gånger. Att avrätta Saddam var egentligen det minsta man kunde göra enligt mig. Vad skulle hänt om han inte dömdes till döden? Med den makt Saddam Hussein besatt skulle han antagligen kunna styra från det fängelse han alternativt skulle sitta i. Med tanke på att han tidigare var president skulle han säkert ha möjlighet att sitta i någon slags lyxsvit genom hans högsittande kontakter. Det skulle inte vara rätt mot alla människor som blev dödade och alla familjer som splittrades och fick fly från sina hem. Det skulle inte vara rätt mot barn som fick växa upp utan sina föräldrar vid sin sida eftersom Saddam kallblodigt mördat dem. Saddam Hussein dödade inte bara människor, han satte skräck i flera folkslag och bröt ofta mot de mänskliga rättigheterna.


Att i detta fall komma med principen att alla människor är lika mycket värda är bara bisarrt och dumt. Man kan då fråga sig om alla människor verkligen är lika mycket värda om en person kan gå runt och döda tusentals människor och enbart få sitta i fängelse? Varför ska då tusentals människor dö för att man inte har samma åsikter eller pratar samma språk som en president? Ska denne president då få leva enbart med det argument att ”alla människor är lika mycket värda”? Än idag, flera år efter hans massmord, hittas massgravar med kvarlevor efter Saddams regim. Det ger ett bra perspektiv på hur många som har mist livet och jag tycker att det var mer än rätt att han dömdes till döden.


Många säger att antingen är man för dödsstraff eller så är man det inte. Jag är alltså för dödsstraff men då menar jag att det verkligen ska vara bevisat att man har gripit rätt person och att personen ifråga har begått de brott han eller hon är misstänkt för. Jag tycker inte att folk ska dömas till döden för att man har snott en kexchoklad på Konsum, jag tycker att folk som begått grova brott, till exempel planerade massmord, ska dömas till döden. Folk som begår väldigt grova brott ska dömas till döden och dessa regler ska införas i alla länder som använder sig av dödsstraff. I Iran kan man till exempel dömas till döden vid otrohet, vilket är helt absurt enligt mig.


Saddam Hussein dömdes i en domstol precis som alla andra dömda (huruvida den var rättvis eller inte tänker jag inte gå in på djupare, många anser dock att den var orättvis) och fälldes för de brott han begått. Det har dessutom funnits tydliga bevis på att han har haft ett finger med i våldshandlingarna, antingen direkt eller indirekt.


KATTIG

Känner att jag är inne i ett grymt flow nu så jag måste visa er det här. Det här är inget nytt men det kanske inte är alla som sett det än.

Det finns en kvinna som heter Jocelyn Wildenstein som är katt. Inte att hon är snygg men hon försöker se ut som en katt. På riktigt. När man ser det här tror man att det är ett skämt men hon måste ju ha blivit tappad eller något. Tycker hon själv det är snyggt eller vafan är det frågan om? Bruden är 69 år men ser redan ut som ett lik. Hon får operera sig hur mycket hon vill det är hennes eget problem, men det ser ju ut som att tredje världskriget pågår och hennes ansikte är slagfältet. Seriöst finns det någon som tycker det är snyggt?

 


Kissie om fem år.


FORGIVE AND FORGET?

Tiger Woods. Överallt. Varje dag. Det mesta i det efterblivna landet USA handlar fortfarande om bråket mellan Tiger och Elin. Snälla, vi fattade att han varit otrogen med allt och alla och att han inte kan köra bil när det fortfarande var en nyhet, det räcker!

Jag har i alla fall lyckats hittat något annat och det är en intervju med Rihanna som nyligen publicerats i Glamour Magazine. Orkar inte analysera vad hon sagt men jag tar med det viktigaste så får ni skriva vad ni tycker om det.

"Jag kan inte tänka mig att aldrig prata med honom igen. Det finns känslor där. Jag tror att det är möjligt att det ändras.

"Det är pinsamt att jag blev kär i den personen. Han var min första stora kärlek och ju mer förälskade vi blev, desto farligare blev vi för varandra.
"

Trots att Rihanna vill prata med honom igen måste hon vänta minst fem år då Breezy inte får ha kontakt med henne under den perioden.


Gör RiRi rätt eller ska hon lämna honom för alltid?


ETT SLAG MOT MUSIKEN

Som ni kanske såg tog jag upp debatten om Chris Browns nya album lite snabbt i ett annat inlägg men jag tänkte skriva om det lite mer detaljerat.

Graffiti släpptes i USA den 8 december, men många affärer har valt att inte ha den i sitt utbud då Chris Brown ses som en "woman beater" i USA och dom vill inte stödja såna människor.

Här är några meddelanden som Chris Brown själv skrivit:
"im tired of this shit. major stors r blackballing my cd. not stockin the shelves and lying to costumers. what the fuck do i gotta do..."

"JUST WAS AT WALMART IN wallingford CT,844 north colony .. the didnt even have my album in the back... not on shelves, saw for myself"

"we talked to the managers and the didnt even know anything. wow!!! but they had alicia keys album ready for release for this tuesday comin."

Han ber också om ursäkt till sina unga fans för alla svordomar (han skrev bland annat dick och att vissa människors liv var värdelösa) och tackar alla som supportar honom.

Jag tycker det här är patetiskt, sånt här händer bara i USA. Det är inte så att jag försvarar kvinnomisshandlare men om folk gillar hans musik ska dom väl fan ha tillgång till att köpa albumet? Dessutom har han fått ett straff och avtjänar det just nu. Jag vet att man kan få tag på albumet på andra sätt, ladda ner eller beställa det i en affär där albumet finns till exempel, men det är inte det som räknas utan det är principen.


Tycker ni att återförsäljarna gör rätt som väljer att inte sälja hans album?

***
En artist som det går bra för just nu är Kid Cudi. Ni vet säkert vem det är. Han har hur som helst inte bara slagit igenom inom musiken i år...


YOUNG GUNS

Har precis sett klart Liverpool - Arsenal och är inne i ett jävla glädjerus eftersom världens bästa lag vann!!! Just nu är det nog ingen som vill träffa mig då man kan tro att jag går på extasy men det gör jag inte. Droger är lika farligt som vaccinet mot svininfluensan, kom ihåg det läsare!

Återkommer troligen lite senare när jag lugnat ner mig och tar då upp något nytt. Får se vad det blir.


Bild från Sky Sports.

You stay classy, Stockholm.


KLIMATHOTET

Sitter och käkar pannacotta med bärsås (jättegott) och sätter nästan skiten i halsen när jag läser detta i tidningen. Okej jag är ingen expert eller nörd inom just detta ämne men det är klart som fan att det är oroande när man tittar på bilderna och ser hur jorden förändrats genom åren. Det är ju ingen ändring som sker naturligt om man säger så.

Jag är inte rädd att jorden kommer gå under 2012 och jag är heller inte rädd för att jorden kommer gå under under min livstid. Vad är jag rädd för då? Inget. Varför tar jag upp det då? För att det är intressant. Varför har jag en konversation med mig själv? För att jag är en tönt. Nej men seriöst jag tar upp det här av två anledningar. För det första höll jag på och redan för fem minuter sedan då jag nästan kvävdes på grund av att jag åt och läste en artikel samtidigt och det här är faktiskt ett viktigt ämne. Det är vi som kan ändra detta och därför är det viktigt. Det står alltid massa olika saker i tidningen om vad man kan göra för att hjälpa till, men tror ni på allvar att jag till exempel stänger av vattnet numera medan jag borstar tänderna bara för att tidningen skriver det? Visst, det finns säkert några som gör det och det är jättebra. Men det finns ett land som kan sänka siffrorna med flera procent och det är USA. Tidigare har dom vägrat att göra som typ resten av hela världen och gå med i nån "förening" som innebär att man ska sänka sina utsläpp med ett visst antal procent. USA är ett land med jävligt många invånare och dom orskar väl fan tio gånger så mycket utsläpp som Sverige. Varje familj måste verkligen ha 18 bilar och eftersom snabbmaten är billigare än nyttig mat är alla är så jävla feta att dom måste ta bilen överallt dessutom.

Jag ska erkänna att jag inte har någon koll på om USA har gått med nu eller inte. Har dom gjort det är det väl bra, bättre sent än aldrig. Har dom inte gjort det måste det bero på att befolkningen gjort landet efterblivet.

GRAFFITI

Lite dålig uppdatering igår men jag gick upp ganska tidigt för att besöka min gamla skola med en polare. Min brorsa går i den skolan nu och många lärare hade sagt åt honom att jag var tvungen att komma på besök och när lärare säger åt en att göra något lyssnar man, eller hur? Det var i alla fall kul att träffa alla gamla, och nya, lärare och några elever.

Jaja, det här inlägget skulle egentligen handla om något helt annat som är mycket roligare, nämligen musik! Jag lyssnade väldigt mycket på den här låten igår och började gilla den. Har hört den förut men det var inte riktigt min låt. Lyssna på den på hög volym och fet bas, om ni inte gillade den tidigare och kommer ni ändra er nu!



Låten är från Chris Breezys nya album Graffiti. Har lyssnat igenom några tracks och en annan jag gillar är So Cold som antagligen är riktad till Rihanna, precis som väldigt många av hans senaste låtar. Inget hat men det börjar bli lite för mycket.

***
Update: Det pågår just en beef i USA mellan Chris Brown och några återförsäljare som inte lagt ut hans album i hyllorna och ljuger för kunderna. Man behöver inte vara raketforskare för att förstå att det har med incidenten med Rihanna att göra. Det är fan patetiskt...

WHO IS TRAVIS PORTER?




Checka deras nya mixtape Traveeeeey det är grymt!


SUPERHJÄLTAR, NÖRDAR OCH HETA AGENTER

Fifana vilken dag! Jag gick och la mig 08:00, var tvungen att gå upp 15:00 för att hämta mina tunga bröder från skolan och nu är jag äntligen hemma!

Ska snart kolla på The Big Bang Theory, riktigt skön serie. Förut kollade jag självklart på Prison Break och visst, dom kanske körde lite för många avsnitt men det blev bra till slut ändå tycker jag. Chuck var också en favorit, kanske den bästa serien jag sett! Jag började gråta floder när det tog slut - trodde jag - men för några dagar sen läste jag att det ska börja igen i januari?! Lite konstigt då sista avsnittet var som ett slut och det var typ över ett år sen. Aja bara kul om det börjar igen, speciellt då den kvinnliga agenten är fett sexig! Två andra serier jag följer just nu förutom The Big Bang Theory är Heroes och den amerikanska versionen av The Office.



Vilken eller vilka serier kollar ni på?


MY ROOM IS THE G SPOT

Bjuder på tre tunga låtar bara för att jag känner för det!




THE GAME - BETTER DAYS (FT. ANDRE MERRITT)


EMINEM - ELEVATOR

***
Glöm inte att Eminems andra album för i år, Relapse: Refill, släpps den 21 december! Längtar redan fi fana!!!


TAYLOR SWIFT VS. RIHANNA

Har precis kollat klart på Champions League och nu sitter jag här och lyssnar på lite ny musik bara. Två unga artister som det går bra för just nu är Taylor Swift och Rihanna. Det är inte riktigt min musiksmak men båda ser bra ut och RiRi släpper väl några bra låtar lite då och då. Vem är bäst och vem är snyggast?


THANKSGIVING DE LUXE

Ja det var ju för ett par veckor sedan och i USA firas det som en stor fest och dom flesta familjerna äter en fet middag tillsammans, oftast innehållande kalkon.

Familjen Jackson är som ni kanske vet medlemmar i Jehovas vittnen och firar därför inte Thanksgiving som dom flesta familjerna gör. Istället kan det se ut så här:

 


Det är på Palms Casino Resort i Las Vegas och en natt går på cirkus 175 000 svenska riksdaler. Hyfsad Thanksgiving.

KISSIES FÖREBILDER

För mig är Kissie som Susan Boyle, jag hatälskar henne. Mest hat. Kärleken kommer från att hon är rolig, hon gör ofta parodier på sig själv. Jag måste dock ge Kissie beröm för en sak och det är att hon faktiskt är smart. Ja, ni läste rätt. Kissie och smart i en och samma mening. Varför? Jag vet inte hur många besökare Kissie har men det är många och majoriteten av hennes läsare hatar henne. Att lyckas behålla alla och dessutom haffa nya genom att vara provocerande är smart. Punkt.


Men Kissie är inte bara smart utan hon är ju rolig också! Hon skrev nyligen ett inlägg som heter "Här har vi blonda Svenskar som har förstört det för oss andra blondiner" och syftade på vilka man kan tro är hennes förebilder. Det roliga här är att jag vet helt ärligt inte om hon är seriös eller bara provocerar. Den här gången tror jag faktiskt att hon är seriös. Trots att hon är smart är hon också jävligt dum, innerst inne. Dom hon syftar på är i alla fall Olinda, Linda Rosing och Natacha Peyre och man kan ju väldigt lätt hitta många likheter mellan dessa kvinnor och Kissie, eller hur?

Kissie har ju inte förstorat brösten än men det kommer. Näsan har hon i alla fall hunnit med.



Natacha är en skön tjej, jag vet av egen erfarenhet att hon är väldigt trevligt och sympatisk. Vem föredrar ni?


VÄRLDENS KONFLIKTER

Okej dom senaste inläggen har handlat om massa saker som kanske inte är så seriösa och som alla kanske inte bryr sig om så jag tänkte ta upp ett ämne som jag tycker är viktigt.

SVT har äntligen börjat visa något som folk bryr sig om att kolla på och det är dokumentärer om olika länders kamp för självständighet och befrielse från förtryck bland annat. Hittills har jag bara sett delen om Kurdistan, men jag har hört att även dom andra delarna är bra så jag ska försöka kolla när jag har tid.

Jag vet att Kurdistan inte är ett land men jag kallar dom det då dom har egen president och regering. Det är bara en tidsfråga innan dom är självständiga.

PS. Det gick inte att lägga in klippet direkt i bloggen eftersom det är ett helt program. Om länken inte fungerar kan ni gå in på http://svtplay.se/ och leta er fram till Världes konflikter. DS.


I HÄLLIWÜÜD INTET NYTT

Nästan allt den senaste veckan har handlat om familjen Woods och Tigers alla brudar. Först körde stackaren rakt in i ett träd bara några meter utanför lyxvillan och nu finns det bilder ute på nätet där han försöker haffa en fin blondin. Nu sägs det även att Tiger Woods fru, Elin Nordegren, har flyttat ut ur huset. Pengar är inte allt, fråga bara Anka.

Hela soppan blev så stor att till och med 50 Cent uttalade sig om det. Jag kommer dock inte ihåg vad han sa men det var något om att man måste vara ärlig från början och att Tiger bara pratat med ett par "chickens". När jag ändå är inne på 50 Cent släpps nu decembers största bomb. Det sägs att han vill samarbeta med - hör och häpna - SUSAN BOYLE! Ingen kan väl ha missat henne? Hon är stor som ett hus.

Susan Boyle är en unik kvinna som jag hatälskar. Hon gick från helt okänd till att vara den artist som sålt flest album under debutveckan! Ja, hon slog faktiskt Eminem. Men hon är ful. Och tjock. Det är inte min åsikt, det är fakta. Hade hon sett bättre ut hade hon slagit igenom i fler länder. Det är jag övertygad om. Hon ska vara glad att hon har rösten för utan den hade hon bara varit en helt vanlig, tjock, skotsk dam.


Tiger Woods med mystisk kvinna.


THIS IS FOR YOU, ANNA

Den här låten passar perfekt idag med tanke på gårdagens inlägg om Ankas skilsmässa. Jag vet att hon läser min blogg så jag hoppas hon sätter låten på repeat och tröstäter med lite prinsesstårta och annat gott.


LEE CARR - SONG FOR THE BROKEN HEARTED


ANKA + ANKA = PANNKAKA

Jaha. Det är tydligen slut mellan Anka och Anka på grund av hund och katt. Intressant. Paul Anka har begärt skilsmässa och stackars Anna vill inte prata. Men häng inte läpp för det Anna. Calvin Klein fyllde 67 år för någon vecka sedan och är nu så gammal att du kan börja suga av honom.


Anna är en unik person så jag hoppas vi får se mer av henne i media. Dock är hennes kvinnosyn lite tragisk.

PARANORMAL ACTIVITY

Nej, jag såg den inte igår ett år efter alla andra men seriöst är filmen ett skämt? Den var lika hypad som svininfluensan men en lika stor besvikelse som vaccinet.

Hur kan man visa en sån film på bio och hur fan kan filmen ha gått in på alla möjliga topplistor över bästa filmer? Jag vet inte om alla mina 5000 läsare sett filmen än så jag tänker inte avslöja något om den men gör inte samma misstag ni också. Med det där slutet borde alla få pengarna tillbaka.


***
Eftersom jag har så många läsare måste jag än en gång påminna er om att ni blir hjärntvättade, vaccinera er inte!


30 SEKUNDER TILL MARS

Dagens låt blir lite alternative rock. Inget jag vanligtvis lyssnar på men jag kommer lägga ut lite av allt och den här var faktiskt bra.


30 SECONDS TO MARS - HURRICANE (FT. KANYE WEST)


VACCINET

Vad handlar hela hypen kring vaccinet mot svininfluensan om? Varför får ämnet varje dag flera sidor i tidningarna än viktigare saker som vi behöver informeras om? Media oroar folk och skapar kaos i onödan och allt detta för att själva gå i vinst. Säljande rubriker betyder mer cash.

Ett vaccin ska aktivera kroppens immunförsvar och stöta bort sjukdomen i fråga men det är ju fan minst lika många som dött av biverkningarna av vaccinet som själva influensan. För ett par veckor sedan dog en man i 50-årsåldern i Sverige och går man in på Aftonbladet idag möts man av detta.

Jag undrar varför folk tar vaccinet över huvud taget? En av vaccinets biverkningar är uppenbarligen att man kan , då kan man väl lika gärna vänta på att få svininfluensan då den chansen är mindre? Jag menar, tar du vaccinet finns risken att du drabbas ändå.

Har ni eller tänker ni vaccinera er? Jag kommer definitivt inte göra det!


ONE SMALL STEP FOR MAN...

Hej alla 80 000 läsare och välkomna till mig blogg!

Här kommer jag kommer ta upp allt från nyheter och filmer till skvaller, musik och annat gott. Det mesta hämtas från utlandet och är därför sånt som inte alltid får så mycket uppmärksamhet i svensk media, eller uppmärksammas när resten av världen redan vetat om det i två veckor. Mycket kommer att skrivas med glimten i ögat, men ibland kanske jag blir seriös, vem vet? Jag vet.

Några kanske undrar vem det är som gömmer sig bakom bloggen och ni får undra ett tag till. Ni som inte undrar gör helt rätt.

***
Designen är inte helt klar än.