LATE NIGHT


Som jag skrev för två dagar sen är det Grammy Awards i natt och det sänds direkt på Kanal 9 med start 02:00. Med tanke på att jag alltid är vaken sent och att min favorit Eminem uppträder kommer jag vara bänkad. Men nu är det några timmar kvar så ska jag se en film under tiden. Jag trodde aldrig jag skulle se den men vafan den är ju så jävla hypad (mest av tejer) så något måste det vara.

Hur matchen slutade vet ni nog redan...


CLASH OF THE TITANS

Om ungefär fyra timmar smäller det. Jag syftar naturligtvis på Arsenal - Man Utd. Två av Englands mest framgångsrika lag möter varandra och det är därför ett riktigt hatmöte. Dessutom ligger båda i topp av tabellen och det blir därför extra laddat. Tränarna hatar varandra. Spelarna hatar varandra. Jag hatar allt som har med Manchester att göra. Har sett fram emot matchen i minst en månad.

Är det inte uppdaterat lite efter 19:00 ligger jag på ett tågspår på grund av depression.


FAN KÖPER MJ HUS

Michael Jacksons hus i Los Angeles ägs nu av ett lyckligt fan. Lite över 20 miljoner kr kostade det att bli kung i slottet. Man kan tro att det var väldigt lätt att sälja huset men det var det inte. Problemet var inte att det var för få intresserade, snarare för många. Majoriteten av dom lekte att dom var potentiella köpare när dom i själva verket bara var stora fan som ville få en skymt av huset. Ett lyckligt fan hade i alla fall pengarna och det slutade gott. Som alltid.


Carolyn Mullany with Coldwell Banker Premier Realty 


Carolyn Mullany with Coldwell Banker Premier Realty


Carolyn Mullany with Coldwell Banker Premier Realty


Carolyn Mullany with Coldwell Banker Premier Realty


FUCKA UR

Igår fyllde en kompis 20 och vi firade honom. Lite för länge kanske. Jag är helt slut i huvudet just nu så jag orkar inte uppdatera.

Lägger mig i sängen och kollar på fotboll istället. Lite mer lockande.

GRAMMY AWARDS


söndag är det dags för Grammy Awards och Kanal 9 sänder direkt med start 02:00. Det är som vanligt många sköna artister på plats. Kanske lite bättre i år. Eminem, Drake, Lil' Wayne och Travis Barker går ihop och kör en "special performance". Dom får sällskap av Beyoncé, Lady Gaga, Taylor Swift, Bon JoviGreen Day, T-PainPink och några andra B artister. Galan kommer även visa en hyllning till Michael Jackson i 3D av Celine Dion, Jennifer Hudson, Smokey Robinson, Carrie Underwood och Usher.

Det mesta kommer senare släppas på iTunes för nedladdning och alla intäkter från försäljningarna kommer gå till Röda Korset för insatser i Haiti.

När jag ändå varit inne lite på Weezy och Em kan jag avslöja att dom håller på och spelar in en video till Drop the World. Det är inte spikat än men det är vad jag hört. Hade ju i alla fall mer koll på Brad Pitt och Angelina Jolie än Aftonbladet, Expressen och Text-TV.

DYRGRIP

LeBron James (en av världens bästa basketspelare för er som är efterblivna) fuckade ur under en match igår och sparkade på en vattenflaska. Anledningen att jag tar upp det är för att han nu tvingas böta 200 000 kr. Nej. Jag skrev inte fel. 200 000 kr. Det måste vara världens dyraste vattenflaska. Eftersom hans lag vann matchen och att den där summan typ inte är någonting för dagens världsstjärnor spelar det ändå ingen roll. Tyckte det var lite coolt bara. Min vattenflaska kostade kanske 50 kr på Stadium. Om det var någon som ville veta.


Det är skillnad på flaska och flaska.


LÄRARE VÅLDTOG ELEV

En 41-årig lärare har fällts för att ha våldtagit en elev på den högstadieskola där han arbeter. Eller där han tidigare arbetade ska jag kanske tillägga. Det verkar som att han av någon anledning har fått sparken. Lågkonjunkturen drabbar oss alla.

Mannen får dessutom två år och sex månaders fängelse och utöver detta böta 90 000 kr till flickan för dom upprepade övergreppen under fem månaders tid. Det här betyder alltså att rätten värdesätter den 14-åriga flickans kropp till ungefär 600 kr om dagen. Man sänder även ut ett tydligt budskap att hororna vid Malmskillnadsgatan är överbetalda.

Till sitt försvar säger läraren att det var ett ömsesidigt förhållande, vilket fortfarande är olagligt. Han försvarar alltså sitt brott med ett annat brott.


FJORTISAR DÖDAR

Idag är det inte ovanligt att ungdomar tar till extrema åtgärder för att slippa göra hemmasysslor. Dator och TV lockar mer än att kasta soporna eller diska. Dom flesta, normala, ungdomarna (ej Kissie) tar sig ändå igenom det. För en 14-årig pojke i Colorado blev det dock för mycket (släkt med Kissie?). Han sköt både hans mamma och styvpappa till döds. Med tanke på att han tillbringade resten av dagen med att titta på filmer och sitta vid datorn behöver man inte vara civilingenjör för att förstå att pojken är störd. Dagen därpå åkte han till skolan med styvpappans lastbil som om inget hänt. Enligt hans lärare verkade pojken lycklig den dagen.

Han åtalas som vuxen med två fall av mord. Nästa vecka avgörs hans dom i domstol. Under tiden sitter han på ett ungdomscenter. Är det bara i USA man döms som vuxen när man är 14 år? Märkligt land det där...

Man kan hitta många kopplingar mellan pojken och Kissie. En av dom är att båda nu ligger bakom mord.


CHRIS BROWN VS. USHER

Nu bortser vi från allt som inte har med musik att göra. Vem är bäst?


TIME FOR HEROES

Adrian Pasdar greps på förmiddagen i Los Angeles efter att ha kört 90 km/h och haft svårt att hålla körfältet. Polisen stoppade honom och när dom närmade sig hans bil kände dom lukten av alkohol. Efter ett test på plats greps han misstänkt för otillåten körning. Hans borgen var på lite över 100 000 kr. Anledningen till att den var så hög var för att han vägrade genomgå ett test. Pengarna verkade dock inte vara några problem för honom eftersom han släpptes senare på dagen.

Det jag undrar mest över är varför han tog bilen när han kan flyga.

Nu ska jag titta på Heroes.

 


SVENSK MENTALITET

Svenskar är så jävla intresserade av vad saker kostar och folk ska alltid leta fel hos andra. För ett tag sen diskuterade man prinsessan Madeleines (som för övrigt är väldigt vacker) väska(?) och undrade om det var okej att prinsessan bar något så dyrt. Nu är det Mona Sahlin och Freddan. Låt stackarna vara! Dom får väl ha på sig vad fan dom vill?

Man kan istället undra om dom gör skäl för lönen. Reinfeldt har inte förändrat något till det bättre sen han tog över från allas lilla kelgris. Madeleine glider bara runt och försöker haffa allt som rör sig. Men det förändrar inte deras lön. Dom tjänar vad dom gör och det är väl kul för dom. Det är deras pengar och därför ska dom få köpa och ha på sig vad fan dom vill.

Svenskar är snåla. Och avundsjuka. Inte alla, men väldigt många. Men judar är ändå snålast.

Innan jag avslutar inlägget måste jag bara lufta lite tankar om min vän Freddan. Visst är han en dålig politiker men han är ju så gullig. Alla vet att det är utsidan som ger insidan en chans. Titta på han. Inte för röd i ansiktet och inte för lite. Han kanske är blyg? Han vet nog att jag skriver om honom. Gillar även hans munkfrisyr/clownfrisyr. Ni vet när man har hår på sidorna men inget i mitten. Som Zidane. Men Let's Dance-Willy är fortfarande sötast. Jag är ledsen, Fredrik. 


THE INVENTION OF FUCKED UP MOVIES

Såg The Invention of Lying för ett par dagar sen. Det skulle vara en romantisk komedi men det var ju bara romantik. Dom försökte ju inte ens göra den rolig. Jävla lögnare. Filmen handlar i alla fall om en snubbe som lever i en värld där alla talar sanning. Det går inte att ljuga. En dag uppfinner han plötsligt lögner. Ni ser ju själva vad det är för jävla film. Det enda positiva med den var att Jennifer Garner är med.

Filmnörd som jag blivit hann jag även se Knocked Up. Ett år efter alla andra men bättre sent än aldrig. Den handlar om ett one night stand som blir lite mer än planerat. Men det visste ni nog. Den var helt okej. Också en romantisk komedi. Den förtjänar i alla fall att ha ordet komedi efter romantisk. Dessutom några sköna skådespelare till skillnad från den andra.


STRANDED




CROOKED I - SO LONG (FT. SALLY ANTHONY)


GORILLA ZOE - BADDEST BITCH


SAMMA MAMMA


Jigsaw?                                      Kissie?


Porky Pig?                                 Blondinbella?

Avslutar detta inlägg med en bild från Blondinbellas blogg.


BRANGELINA

Det gick rykten hela dagen om att det var slut mellan Brad Pitt och Angelina Jolie. Det första jag tänkte på var dom stackars kinesbarnen. Hur många har dom nu? Åtta? Nio? Tio? Lite roligt hur annorlunda det kan vara. Jag samlar på Pokémon kort, dom samlar på barn. Asiatiska.

Ja ja. Anledningarna till att jag inte skrivit något om det förrän nu är helt enkelt för att jag först inte trodde på det eftersom det var svenska tidningar som skrev det och om det nu skulle vara sant väntade jag på att det skulle bli officiellt från säkrare källor. Bekanta till paret har nu dementerat det hela och säger att det är bullshit. Skitsnack på ren svenska.


GO COPS!


MISS MARCH

Hann även se Miss March igår. Jag är väldigt effektiv. Om Anchorman var en besvikelse var den här långt över förväntan. Precis min typ av humor. Typ som Harold & Kumar Go to White Castle.

Filmen handlar om en man som vaknar från fyra års koma och upptäcker att hans flickvän blivit Miss March (månadens Playboy). Han och hans vän bestämmer sig för att åka på en roadtrip genom USA för att hitta henne. Mycket underhållande.


DICK ARRESTERAD

Det här är fan ödets ironi. Komikern Andy Dick har arresterats för två fall av sexuellt ofredande. Det senaste är att han anklagas för att ha gripit tag i skrevet på en vakt på en bar. Detta är alltså inte första gången han hamnar i trubbel hos farbror blå. För två år sen gick han fram till en brud på 17, tog tag i hennes linne och bh och drog ner dom för att blotta hennes (säkert väldigt fina) bröst. Med tanke på att han är på skyddstillsyn för just den händelsen var det här kanske inte särskilt smart gjort.

Det här ska bli kul. Han kommer få höra det här många gånger om med tanke på hans efternamn.


SAMMA MAMMA

Inviger ny kategori. Drar igång direkt bara.


Hilary Swank?                            Justin Bieber?


The Scream?                              Lindsay Lohan?


Amy Winehouse?                         Lady Gaga?


ANCHORMAN: THE LEGEND OF RON BURGUNDY

Har precis sett Anchorman: The Legend of Ron Burgundy efter en tjejkompis tipsat om den. Hade höga förhoppningar eftersom Stevel Carell är med. Med tanke på att jag följer The Office är han en stor favorit. Det var en romantisk komedi och den vär väl lite rolig då och då. Den får knappt godkänt och det är endast för att jag är lättroad. Från och med nu ska jag aldrig lyssna på tjejer. När det gäller film. Och lite annat.


PPP

Jaha. Peter Wahlbeck åkte tydligen ut ikväll. Såg det på internet nyss. Orkade inte kolla på utslagningen på TV. Det är för mycket för mig. Gråter floder när någon stackare måste lämna. Tur att min favorit är kvar då. Willy måste nog vara skönast. Han ser ut som en blandning mellan Skurt och någon tecknad figur och så ser han lite efterbliven ut i alla rörelser. Han är så söt.

Under en reklampaus märkte jag att dom bytt ut tjejen från Gina Tricot. Varför? Den förra tjejen såg ut som en ängel. Jag såg till och med fram emot reklamerna för att se skönheten. Den som är ansvarig för detta har begått ett stort, stort, stort, stort, stort snedsteg.

Rubriken då. Vad står den för? Stackars Peter som fick lämna Let's Dance. Pernilla Holmboe som reklamtjejen heter. Och snart kommer en polare över och vi ska antagligen spela PS. Som vanligt. Fiffigt va?



FINN HUR MÅNGA FEL NI VILL

Alla vet att Kanye West gillar kläder och är modeintresserad (trots det klär han sig oftast väldigt fult). Nu vet vi även att hans flintis till brud har helt andra intressen. Det här är vad hon hade på sig nyligen i Paris. Jag vet inte vad jag ska kalla det. Riktig fult låter bra.


LET'S DANCE

Jag vet. Vad gör jag hemma en fredagskväll egentligen? Jag har inte planerat något och därför får det bli som det blir. Nästa vecka fyller min bästaste bästis 20 och då blir det fet fest. Nu är det dock en vecka kvar och eftersom Let's Dance är det bästa som går på TV vid den här tiden får jag väl kolla på det. Jag har sett det förut och så dåligt är det inte.

Jag gillar att vara förberedd när jag ska kolla på saker på TV. När jag ska titta på en fotbollsmatch eller hockeymatch läser jag alltid rapporterna inför matchen. Samma sak gäller Let's Dance. Vad är då det senaste? Rabih skadade foten tidigare i veckan men ska kunna dansa ikväll. Däremot har hans danspartner Maria blivit sjuk och därför har en ersättare kallats in. Spänningen är verkligen olidlig...


tv4.se


BRITNEY HAR EN KUK

På hennes t-shirt. Hon ser jävligt ful och sliten ut. Hon var snygg på den här tiden. Sen har det bara gått utför.


GOLDEN BALLS

Tänkte visa ett klipp där en italiensk reporter går fram till David Beckham och greppar hans paket för att se om det är lika stort som på reklambilderna för Armani. Nej det var såklart inte därför. Hon ville väl göra något roligt för sin show. Beckham såg i alla fall inte särskilt glad ut men hon brydde sig inte och fortsatte springa efter hans bil trots att vakterna försökte hindra henne. Skön tjej. Hon arresterades dock inte och klippet visades senare på hennes TV-show.

Tror ni en manlig reporter hade kommit undan om han gjorde samma sak på en kvinna?


GISSA ROMPAN


bauergriffinonline.com

Ledtråd: Pratar flytande svenska, engelska, franska och italienska.

Rätt svar på förra var Bar RefaeliLeonardo DiCaprios lilla leksak.

CHUCK

Har väldigt tråkigt just nu. Vad gör man då? Jo man kollar på Chuck. Om ni är efterblivna och har missat serien tycker jag definitivt ni ska börja kolla. Tredje säsongen började nu i början av januari och det är minst lika bra som förut. Dessutom finns det lite ögongodis för alla killar. Och tjejer. Jag vet att tjejer också spanar in tjejer.


TOPPLISTA?

Såg en lista över GQ Magazine's Most Stylish Men och hittade ett par underliga beslut. Vem är det egentligen som väljer? Är det folket som är dumma i huvudet eller är det magasinet? Brad Pitt ska inte vara med. Det där getskägget är bara för mycket. Är det mode att se äldre ut eller? Har jag missat något? Russell Brand är ännu värre. Vilket jävla knullruffs. Det ser ut som att han har haft sex i en vecka non-stop. Jay-Z borde styla läpparna innan han hamnar på listan igen. Han måste ha betalat för att komma med. Sist men inte minst, vad fan gör Pete Doherty på listan? Han är knarkare. Därför borde han diskas automatiskt.


GOLDEN GLOBES PÅ GOLDEN GLOBE


MYCKET KÄRLEK




YOUNG SLEEZY - HOTTEST IN DA CITY (FT. BIRDMAN)


EMINEM - OLD TIME'S SAKE (FT. DR. DRE)


JUSTIN BIEBER - BABY (FT. LUDACRIS)


YOHANNA - IS IT TRUE?


INTE OKEJ

Vad fan håller han på med? Först misshandlade han Rihanna. Jag förlät honom. Men jag vetefan om jag kan förlåta honom för det här. Hur fan tänker man när man tar på sig det där innan man går ut för dörren? "Idag vill jag se ut som en våldtäktsman i kostym". Typ. Eller så tänker man inte alls.


GOLDEN GLOBE

Dom två föregående bilderna togs under Golden Globe i söndags. Tänkte att jag kunde fortsätta på samma spår. Här är alla vinnare:

Best Performance by an Actress in a Supporting Role: Mo-Nique, Precious

Best Actress in TV Series Comedy: Toni Collette, United States of Tara

Best Supporting Actor in a TV Mini-Series: John Lithgow, Dexter

Best Animated Feature Film: Up

Best Actor in a TV Series Drama: Michael C. Hall, Dexter

Best Actress in a TV Series Drama: Julianna Margulies, The Good Wife

Best Original Song for Motion Picture: "The Weary King," Crazy Heart

Best Original Score: Michael Giacchino, Up

Best Mini-Series or TV Movie: Grey Gardens

Best Actress in a Comedy or Musical: Meryl Streep, Julia & Julia

Best Actor in a Mini-Series or TV Movie: Kevin Bacon, Taking Chance

Best Actress in a Mini-Series or TV Movie: Drew Barrymore, Grey Gardens

Best Screenplay Motion Picture: Jason Reitman and Sheldon Turner, Up in the Air

Best Actor in a TV Series Comedy: Alec Baldwin, 30 Rock

Best Foreign Language Film: The White Ribbon, Germany

Best TV Series-Drama: Mad Men

Best Supporting Actress TV-Series, Mini-Series or TV Movie: Chloë Sevigny, Big Love

Best Supporting Actor-Motion Picture: Christoph Waltz, Inglourious Basterds

Cecil B. DeMille Award: Martin Scorsese

Best Director-Motion Picture: James Cameron, Avatar

Best TV Series-Comedy or Musical: Glee

Best Motion Picture Comedy or Musical: The Hangover

Best Actress in a Drama: Sandra Bullock, The Blind Side

Best Actor in a Motion Picture Comedy or Musical: Robert Downey Jr., Sherlock Holmes

Best Actor in a Motion Picture Drama: Jeff Bridges, Crazy Heart

Best Motion Picture-Drama: Avatar

HANDS-ON

AnnaLynne McCord heter den här unga damen. Aldrig hört talas om henne. Fin är hon i alla fall och det är en väldigt rolig klänning hon har klämt sig in i. Hon är tydligen med i 90210. Låter som ett personnummer med ett nummer för lite men det är faktiskt en serie.


PRECIOUS

Mo'Nique har ju varit med i bloggen en gång tidigare. Hon är så snygg så hon får ytterligare utrymme. Hon behöver ju ganska mycket utrymme.


PAMELA ANDERSSON VS. CARMEN ELECTRA

Vem är snyggast? Carmen Electra elva dagar i veckan för mig.


FILMHELG

Är inte hemma så jag kör en snabb uppdatering bara. Igår såg jag Drag Me to Hell. Det skulle föreställa en skräckfilm. Se den inte! Idag såg jag The Hangover. Det skulle föreställa en komedi. Se den!



OBAMAS BROR

Hade sparat en artikel som Obamas bror skrivit men jag hade inte orkat läsa den förrän nu. Om ni har typ fem minuter över tycker jag ni ska läsa den. Han berättar hur det är att leva i en av Kenyas största förorter, hans kriminella bakgrund och kontakten med brorsan. Skulle nog kunna bli en bra film om hela storyn tror jag.


Stephen Morrison / Corbis


GRAMMY AWARDS 2010

17 januari är det som gäller. Grammy Awards. Dom flesta vet säkert vad det är och jag orkar inte skriva om det. Ni får se ett litet klipp istället. Beyoncé, Lady Gaga och Taylor Swift kommer säkert ta emot flest priser. Igen.


NO ONE HIT WONDER

Jason Derulo slog ju igenom stort med Whatcha Say och jag trodde han skulle bli som många andra artister. En sönderspelad låt på radion för att sedan försvinna. Men han levererar faktiskt och släpper fortfarande bra låtar. En annan jag inte trodde så mycket på efter Just Dance var Lady Gaga. Ni ser hur det går för henne nu.


JASON DERULO - SHE FLYS ME AWAY (FT. NEMESIS)


TRIBUTE TO HAITI




DJ ILL WILL - RIDE ON OUR ENEMIES (FT. YA BOY, HOT DOLLAR & ROCCETT)


LLOYD BANKS - NO ESCAPE (FT. TONY YAYO)


FAT JOE - SMACK THAT SHIT


LINKIN PARK - LEAVE OUT ALL THE REST


KAT DELUNA - A CHANGE (TRIBUE TO HAITI)


FUCK

Neeej. Craig Lynch, snubben som rymde från fängelset och hånade polisen, är nu gripen igen. Han var typ min idol. Han hann åtminstone få typ 40 000 fansFacebook och artister som hyllade honom i låtar. Inte illa. Han hade inte särskilt lång tid kvar på det sju år långa straffet när han bestämde sig för att rymma på julafton. Den 20 januari bestäms det om han kommer få längre straff.


HAITI

Har självklart hängt med och läser vad som händer där, men valt att inte ta ta med det av olika anledningar. Det som pågår just nu är tragiskt. Mina tankar går ut till alla i Haiti och hoppas det går över snart.

Om det är någon som har missat det hela kan man följa det via Aftonbladet.


LISTA

Hittade den här listan någonstans och kopierade den. Det var så jävla många frågor och typ alla var tråkiga så jag kapade den. Pallar inte skriva värsta boken på varje svar så det får bli kort och snabbt.

Höger eller vänsterhänt? Vänster. Jag är unik.

Piercingar?
Nej.

Tatueringar?
Nej.

Hårfärg?
Svart.

Fräknar?
Nej.

Kär?
Nej.

Önskar du att du bodde någon annanstans?
Nej jag trivs jävligt bra här.

Dricker du?
Nej jag äter bara.

Röker du?
Nej. Aldrig testat.

Gillar du att tvätta?
Har aldrig tvättat. Finns det någon som gillar att tvätta?

Gillar du berg- och dalbanor?
Ja. När jag är attraktionen.

Senaste TV-program du såg?
Veterinärerna. Mycket bra. Ska se det 05:25 i natt igen.

Sport?
Fotboll och ishockey.

Dryck?
Cola

Kläder? Fråga Bave. Han vet vad som är fint.

Senaste filmen du såg?
Superbad.

Serie?
Chuck, Heroes, The Big Bang Theory, The Office och Prison Break när det gick.

Senaste boken du läste?
Greven av Monte Cristo.

Brukar du svära mycket?
Ja.

När stiger du upp på morgonen?
Morgonen? Jag stiger upp på eftermiddagen.

Håkan Hellström eller The Ark?
Det är som att välja mellan cancer eller HIV. Schysst fråga.

Är du glad nu?
Ja.

Stockholm är…? Sveriges huvudstad.

Göteborg är…?
Sveriges baksida.

Land du vill besöka?
Många. Helst Brasilien. Tror jag.


GISSA HYLLAN

I exakt elva dagar har "GISSA..." legat i frysboxen här på bloggen. Man måste lufta alla olika kategorier någon gång och ni vet att vi gillar bröst här. Därför kommer allt det ni inte visste att ni behövde veta om bröst här.

bauergriffinonline.com

Ledtråd: Född i Israel.

Rätt svar på förra var Katrina Amy Alexandria Alexis Infield Price. Eller Katie Price om man vill.

DAMER

Känner ni igen er?

* Du gillar inte våld. Men vad sexigt det är med killar som slåss.

* Du gillar inte rasism. Men av någon anledning håller du alltid extra hårt i väskan när du besöker Rinkeby.

* Du förespråkar girl power. "Hallå. Vad har den där horan på sig? Det där är fan inte en kjol".

* Du klagar på dagens ideal. Men "vad smal du har blivit" är det finaste någon kan säga till dig.

Det kallas dubbelmoral, mina damer.


101 DALMATINER

Det 101 inlägget kan inte handla om något annat än filmen. Det är en klassiker. När man tänker på 101 är filmen det första man får upp i skallen. Får man inte det har man diabetes. Diggar Cruella De Vil. Lite ond, sådär småsexig. Grrrr.


100

Shit. Har redan nått 100 inlägg. Grym jag är. Grattis till mig själv. Eftersom detta är så stort måste jag göra något bra av inlägget.

Varför har jag så läsare jämfört med "storbloggarna"? Jag är inte Kenza, Foki, Kissie, Dessie, Paow, bög eller något, men vänta bara. Snart ser ni mig i toppen. Seriöst vad handlar deras bloggar om egentligen? Tänkte gå igenom det.


Blondinbella
: Vet inte så mycket om henne då jag inte läser hennes blogg. Men en sak som är lite roligt är att hon gjorde reklam för Djurens Rätt och därefter publicerade en bild på sig själv där hon bar päls. Komiskt.

Kenza: Har gått och blivit designer. Kul för henne. Hennes skor har blivit väldigt uppmärksammade eftersom dom är kopior på någon annans. Kanske inte den uppmärksamheten hon ville ha. Hon säger att det absolut inte var meningen men vafan ska hon säga? Att hon kopierat dom rakt av eller? Annars finns inte så mycket jag kan klaga på. Hon verkar ärlig för det mesta och känns väldigt öppen. Hennes blogg är inte så dålig men den handlar om mode, precis som alla andra.

Kissie: Oj oj oj. Fan vad hon hittar på. Ljuger om det mesta. Dessutom retuscherar hon bilder trots att hon inte kan. Det värsta är att hon gör hennes vänner fula så hon ska se bättre ut. Hon kan göra om hennes vänner till Anna Book, hon kommer ändå aldrig se bra ut. Alexandra en skönhetsoperation hade kostat Norges BNP. Så rik är du inte. Trots att du vill. Alla vet att hur din riktiga näsa ser ut, att du har minst lika mycket acne som din lilla fiende och att du är från Polen. Varför skäms du? Klagar dessutom på att andras pojkvänner är fula. Jag vet inte om den här nya snubben är hennes pojkvän. Hur som helst ser han ut som en brottare från Ukraina. Typ. Och så får jag inte glömma att man inte ska vara vit. Men alla fjortisar som gör allt hon säger, kolla hennes oretuscherade bilder. Hon är lika vit som snö. Dessutom är hennes läppar lika stora som mina armar. Hon är heller inte naturligt blond utan brunett. Fattar ändå inte varför hon kallar sig blondin. Hennes hår är ju vitt. Eller grått. Fult är det i alla fall. Så alla tjejer som följer hennes diet och allt möjligt; det finns ingen kille som gillar det. Eller okej. Möjligen brottare från Ukraina. Men dom är inte fina.

Foki: Förlovad med en säkert väldigt stolt svensk. Hon blir väl säkert utnyttjad. Fuck me. Ni hänger säkert med. Shit jag såg henne på TV en gång tillsammans med Kenza och jag hörde inte ett enda ord. Har hon gröt i käften eller vad är det frågan om? Gick in på 890 på Text-Tv för att försöka få text, men det gick tyvärr inte. Funderar på att ringa ombudsmannen. Förstår inte varför hon ser ut som hon gör. Är det meningen att hon ska se ut som en docka?

Amir: Kissies lilla hund. Gör allt hon säger. Både kissie och Amir funderar ju på att köpa hund nu men äh. Amir, Kissie håller dig redan så hårt i kopplet. Låt henne köpa en hund så sparar du pengar samtidigt som du får någon att leka med. Ni är ju ändå inte så rika som ni påstår. Måste akta mig nu så han inte kommer och tar mig i tvåan eller påstår att jag är avundsjuk. Det är ju det han alltid gör. Spelar ingen roll vad det gäller. Verkar ha något för poliser också. Blir anmäld var och varannan vecka. Kanske en fetish. Han har bråkat med alla bloggare men påstår att han är mogen. Hehe. Väldigt smart sätt att locka till sig dom andra bloggarnas läsare dock.

Dessie och Paow
: Hur gammal är Dessie? 15? Oj oj oj. Jag vet inte vart jag ska börja. Eller sluta. Om jag ska vara ärlig har jag bara varit inne och kollat på hennes blogg någon gång. Vet inte ens vad hon skriver om eller varför hennes blogg är så stor. Känns som en tjej som försöker se upp till Kissie och dessutom se ut som henne. Det kan inte gå bra för henne. Hon lägger ut bilder på hennes bröst som hon tror är stora. Snälla, alla vet vad en push-up kan göra. Jag skrev ju om Kissies pojkvän men damn. Den här Jonathan vill jag nästan inte ta upp här. Känns som att hundägare plockar upp honom och lägger i en liten svart påse.

Det är samma sak med Paow. Hur blev deras bloggar stora? Jag vet helt ärligt inte vem som är vem om jag bara får se en bild. Blandar alltid ihop dom. Det är en av anledningarna till att jag skriver om dom tillsammans. En annan är att nästan ingen bryr sig dom deras bloggar, till skillnad från dom andra. Har i alla fall koll på att hon hängde med Amir ett tag men när han fått hennes läsare slutade han umgås. Han är slug han. Hon fortsätter skriva om honom som om hon blivit av med sitt livs kärlek. Amir är gay, Paulina.


Kissie
fick, inte helt oväntat, mest text av alla. Det är hon värd. Min käre polack. Handlade kanske inte så mycket om vad deras bloggar innehållar. Men seriöst, bortsett från 100 000 läsare, vem bryr sig? Inte jag.

BURJ KHALIFA

Så heter världens högsta byggnad som invigdes för några dagar sen i Dubai. Byggnaden, som bland annat innehåller kontor, bostäder och ett hotell inrett av Giorgio Armani, är 828 meter hög. Två gånger högre än Empire State Building. Då förstår ni. Två galna män ville också sätta rekord i något. Dom bestämde sig för att hoppa från byggnaden.


R&B




ACE HOOD - WIFEY MATERIAL (FT. LLOYD)


BOW WOW - I AIN'T PLAYING (FT. TREY SONGZ)


MARIAH CAREY - ANGEL'S CRY (FT. NE-YO)


STERLING SIMMS - PERFECT SONG


BOYZ II MEN - OPEN ARMS


K-YOUNG - DECEIVING

God natt.


A-TEAM

20th Century Fox skulle släppt trailern till den här filmen om ett tag, men den har läckt ut på internet nu så varför inte dela med sig? A-Team är fan den bästa serien jag sett. Eller okej förut då. Kommer ihåg att jag alltid satt bänkad när jag var mindre. Filmen känns lite wannabe Prison Break men jag bryr mig inte. Tråkigt att det är nya skådespelare. Men jag ska se den ändå. För jag är en nörd.


MEGAN FOX CRIB

Att Megan Fox är snygg vet redan alla. Att hon är en dålig skådespelerska vet vi också. Att hon har ett jävligt stort hus, trots att hon bor ensam(?), vet vi också nu. Det här är vad man får i USA för ungefär 20 miljoner kronor. Hyfsad utsikt.


Alec Byrne Syndication

Alec Byrne Syndication

Alec Byrne Syndication

Alec Byrne Syndication


KE$HA VS. MARY-KATE OLSEN

Wow. Dom där tvillingarna var söta för ett par år sen men shit kolla på henne nu. Det ser ut som hon inte sovit på flera år. Inte konstigt att hon var inne på rehab. Ke$ha ser också jävligt sliten ut men hon är snygg i videon så det är lugnt.


TILA SÖRJER

Jag har redan skrivit att jag inte gillar Tila Tequila och varför jag inte gör det. Här får ni se själva varför. Det här är vad hon hade på sig tre dagar efter hon fått reda på att hennes fästmö gått bort. Behån var i alla fall svart. Bra.


I GET THAT A LOT

Snoop Dogg är en skön snubbe. Man tror att han är bäng hela tiden. Men det är inte så konstigt i och med att han har fått medicinskt tillstånd för att röka marijuana. Jag vetefan hur han fick det, han måste ha hustlat läkaren. Här är ett skönt klipp. Om ni vill se hela finns det på YouTube.


BEEF

Nej. Ingen biff man äter. Utan en beef som Young Buck håller på att starta. Han har egentligen dissat G-Unit ända sen han fick sparken, men jag gillar inte att allt han släpper nu är dissar till 50, Banks och Yayo. Men vafan, det går inte att hata. Han mördar dom en efter en. Väntar bara på att G-Unit svarar så beefen kan börja.




YOUNG BUCK - DO IT FOR YA


JOE BUDDEN - MONEY'S ON ME


DMX - BOMB DROP


BELLY - WHAT A WORLD


OMARION - SPEEDIN'

CRAZY GOLF

Min brorsa spelade ett spel igår och ville att jag skulle slå hans rekord. Han hade 1077 har jag för mig och jag fick 1250 tror jag. Nu är jag helt besatt av spelet. Har suttit uppe sen den 2 januari nu nonstop.


Klicka för att spela på Spel.nu!


PRISON BREAK FAIL

För några dagar sen skrev jag om snubben som rymde från fängelset i USA och nu hånar polisen. Det går inte lika bra för alla som försöker. I Mexiko var det en man som hoppades starta det nya året fri, dessvärre hade han inte tänkt ut någon vidare plan. Mannen försökte fly från sin cell genom att tränga sig mellan gapet mellan taket och stolparna i hans cell, men istället för att rymma fastnade han upp och ner. Som Homer typ. Han tvingades ropa på hjälp och vakter kom skrattandes och sågade loss honom med motorsåg.

Antingen ger man han credit för att han försökte, eller så skrattar man för att han misslyckades. Jag kan inte göra annat än skratta.


SPANK ME

En ny studie visar att barn som blir smiskade blir mer framgångsrika än barn som inte blir det. Barn som blir smiskade upp till sexårsåldern presterar sannolikt bättre i skolan och vill hellre läsa vidare på universitet än sina kamrater. Blir man slagen även i tonårsåldern uppstår dock beteendeproblem, hävdar studien. Ett tydligt exempel på det är Kissie.

Så vad väntar ni på? Ut och smiska på era ungar! Men var noggranna med när ni slutar. Annars finns risken att era barn slutar som en blond bimbo.


40 MINUSGRADER

Mmmm. Vindar från Ryssland på väg in mot Sverige. Mysigt. Räcker det inte med med typ 15 grader under fryspunkten? Nej, uppbenbarligen inte. Tur att jag bor i Stockholm och inte har det lika jobbigt som bönderna runt om i landet. Jag är förvånad att dom ens klarar av att vara ute i det här jävla vädret. Stor eloge till er.  Kanske ska söka till Bonde söker fru nästa säsong och försöka haffa lite tips. Men tills dess håller jag mig inne om inte Ryssland bestämmer sig för att hålla sina vindar för sig själva. Tack för er genorisitet, men vi klarar oss utan era jävla vindar.


GOOD HANDS

Jag hoppas Chris Brown sett dom senaste bilderna på Rihanna. En rolig detalj är att Matt Kemp vann en Gold Glove 2009 för hans skickliga händer. Det visste ni nog inte. Men nu vet ni.


AVATAR

Är det någon som sett Avatar i 3D? Tänkte fixa ihop ett gäng snart och se den. Trailern ser lite töntig ut och avatererna är skitfula. Men den ligger ju trots allt etta på Box Office och har spelat in över en miljard kronor efter bara någon vecka, så den är säkert bra.


KAKA




2 PISTOLS - PUT IT N YA LIFE (FT. LLOYD)


RAY L - TONGUE (FT. UNLADYLIKE)


CASSIDY - I'M ILL (FT. JAG)


NE-YO - FIX ME UP


MO'NIQUE VS. GABOUREY SIDIBE

Dessa skönheter chockar hela världen med deras insatser i filmen Precious. Har inte sett filmen själv, men allt som står på internet är ju sant.

Vem skulle man egentligen vilja ge?

God natt.


BUSTED

* Det har pågått ett bråk mellan Charlie Sheen och hans fru ett tag nu men jag har inte orkat sätta mig in i det. Charlie har i alla fall hotat henne med kniv och hon ringde då polisen medan hon var helt full. Hon ångrade sig senare och nu vetefan vad som händer. Tydligen har hans frus advokater haft ett möte tillsammans med Charlies, men jag har ingen aning om vad dom kommit fram till. Han verkar inte vara lika rolig privat som han är i TV.

* En kvinna som är väldigt lik Elin Nordegren (nästan helt bekräftat att det är hon) sågs i helgen på alperna med en ring som hon inte fått av Tiger Woods i alla fall. Hur det än ligger till är det dåliga nyheter för Tiger. Antingen är han ersatt eller hans dyra ring.


* Någon som vet vem Gerard Butler är? Nej, tänkte väl det. Han var en av alla soldater med krallig mage i filmen 300. Så här ser han ut idag, 3 år senare

* Chris Brown startar det nya året med ny tjej. Mycket logiskt.


* Rihanna ville inte vara sämre så hon haffade baseballspelaren Matt Kemp.

SAY AHH

Äntligen hemma! Har bara varit borta i två dagar, men fan vad mycket jag har missat. Tänkte ta igen det genom att köra några uppdateringar fast i kort form. Pallar inte skriva noveller.

* Ke$ha satte dollartecknet i sitt namn som ett skämt efter att inte fått någon credit för låten Right Round (det är hon som sjunger refrängen). Ironiskt nog satte hon nedladdningsrekord med TiK ToK och slog ner just Right Round till andra plats. Det har även gått rykten om att hon var uteliggare förut och det stämmer. "But I was happy singing in bars, wearing clothes I found in garbage and surrounded by people who love me."

* Elton John berättade för BBC att han fortfarande hjälper Eminem med att bli nykter. "I've been helping Eminem over the last 18 months and he's doing brilliantly". Två legender i samarbete. Gött, som man säger i Götelafuckingborg.

* En outgiven låt som Michael Jackson är med i har börjat rulla på internet. Lenny Kravitz som ligger bakom Another Day sa kort efter Michaels bortgång i en intervju att dom arbetat tillsammans och att det var den mest fantastiska upplevelse han haft i studion.

* Om du trodde 2009 var ett bra musikår ska du bara se vad som händer i år. Förra året handlade bara om Lady Gaga, Taylor Swift, Susan Boyle och Adam Lambert. Typ. 2010 kommer bli comebackernas år. Blink-182 återförenas bland annat och Drake, Eminem, Lil' Wayne och Ludacris toppar årets lista över mest efterlängtade Hip-Hop album. Det gillar vi


LAMMKÖTT

Åker hem senare idag och då blir det bättre uppdatering. Just nu sitter jag och tittar på Sverige - USA i JVM. En period kvar nu sen ska jag lägga mig i sängen och svimma. Förhoppningsvis är John Blund på bra humör.


I'M OFF

Drar på lite äventyr om ett tag. Blir dålig uppdatering imorgon eller ingen alls. Jag vet att ni kommer sakna mig men hold on. Under tiden kan ni gissa vem som äger dessa gåvor.

bauergriffinonline.com
Rätt svar på förra var Adam Lambert.


bauergriffinonline.com

VARGSLAKT

Riksdagen beslutade för ett tag sen att tillåta licensjakt på vargar i olika län för att förhindra inavel, och idag började jakten. I skrivande stund har 22 vargar dödats. Värmland och Dalarna står tillsammans för 18. Bönderna är på g alltså.

WWF och allt vad dom heter ska som vanligt blanda sig i. Det är väl kul att dom engagerar sig i något, men gör det i ett ämne där ni kan skapa förändring. Typ klimathotet. Djur har dödats sedan flera år tillbaka och äts av människor och bärs dessutom av bland annat Kissie och Blondinbella. Människor måste inse att det inte är omöjligt att stoppa det som pågår och dessutom kommer djuren dö på ett eller annat sätt. Djurvänner kan istället glädjas åt att i Sverige skjuts djuren till skillnad från andra länder där pälsen dras av djuren. Levande.

Och innan folk börjar undra. Jag är inte psykopat, jag är realist.


Aftonbladet


FINSK INTELLIGENS

Har det finländska folket något problem som andra länder lyckats hålla sig undan från? Det hände. Igen. Och det hände i Finland. Igen.

Många hade säkert kul på nyårsafton men i Esbo i Finland var det inte lika glatt. En sjuk snubbe mördade sitt ex och fyra av hennes arbetskamrater för att sedan begå självmord. Det var inte första gången en massaker skedde i Finland och säkert inte den sista heller. Man börjar ju undra om det är något fel i landet? Att det är världens fulaste språk vet vi redan, men något annat måste gå snett. Det är säkert Tarja Halonens fel. Finland skulle aldrig valt en kvinnlig president.


LOVE GAGA

Såg MTV Top 10 X 10 - Best of 2009 för ett tag sedan. Det pågår fortfarande men det är så jävla många listor så man pallar inte ens kolla. Lady Gaga var i alla fall med på ett par och hon uppträder ju nästan alltid i kortkort (vilket vi gillar). Det, tillsammans med en bulle under trosan typ, har lett till att folk både tror och undrar om hon har en kuk. Kan folk sluta hata? Kolla vad hon har på sig fan, tror dom hon har en asiatisk snopp eller? En vanlig penis får inte plats där, skulle synas mycket tydligare. Om hon inte skulle råka vara asiat, men det är hon inte.
 
Gillar även hennes stil. Hatade det i början men fan, hon är sig själv och det är tyvärr för många i dagens samhälle som måste följa det som kallas mode. Fan, sy ihop något eget istället. Mycket coolare. Kanske inte snyggare, men coolare. För ingen kan ju ärligt mena att det hon har på sig är snyggt? Kolla bara vad hon har på sig när hon träffar Englands drottning. Det är just därför jag älskar hennes stil. Hon är unik.


Bilder från Posh24.


GISSA TUNGAN


Getty

Ledtråd: Väldigt omdiskuterad kyss under 2009.
Rätt svar på förra var Eva Longoria.

Getty