IDIOT

Vad fan är det med folk? Det finns människor som är dumma, idiotiska, tragiska, efterblivna, hjärndöda och så finns Pete Doherty. Den här snubben är fan sjuk. Jag vet knappt något om honom men jag ser ofta hans fula ansikte på internet och jag har helt ärligt aldrig sett en bild där han ser normal ut.

Idioten fick nyligem lämna fängelse efter narkotika- och trafikbrott men blir gripen i domstolen(!) för att ha med sig droger. Seriöst alltså hur dum får man vara? Vem fan tar med sig droger till en fucking domstol? När han visiterades fick han som precis som alla andra tömma sina fickor och en av vakterna såg något plastfolieliknande ramla ut ur fickan. Vakten ringde polis som kom till platsen och arresterade Doherty när hans fall var över.

I rätten hade han tidigare erkänt körning med alldeles för mycket alkohol i kroppen, vårdslöshet i trafiken, körning utan försäkring, körning utan körkort och två brott av att äga heroin. Det värsta är att det inte är alla hans brott utan det var bara det han erkände. Domen blev lite över 26 000 kr i böter och han förbjuds köra i 18 månader.

Han och Amy Winehouse skulle bli ett perfekt par.


Kommentarer
Postat av: nilla

haha ja han är verkligen idiotisk, såg han isomras på Peace & love festivalen, han typ la sig ner på scenen efter första låten för han va så utmattad ..

2009-12-25 @ 00:18:31
URL: http://ibruiseeasily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback