MONEY VS. HEART

Chelsea - Arsenal. Säsongens viktigaste match. Förlust och säsongen är så gott som körd. Chelsea, världens äckligaste lag som köper sin framgång med hjälp av en äcklig ryss, mot Arsenal, ett lag med historia och tradition. Pengar mot hjärta. Grisfotboll mot konst. Chelsea mot Arsenal. Vinst idag och min vecka, min månad, är räddad. Torsk och jag lägger mig framför ett tågspår. På riktigt den här gången.

17:00. Inga sms och ni kan glömma att ringa. Kommer aldrig svara. Tack.


Kommentarer
Postat av: Kattis

Oj, vad fin blogg du har!



Kika gärna in i min blogg och läs om hur jag gör för att tjäna pengar på att blogga (inlägg 124).



http://hurblirdet.blogg.se

2010-02-07 @ 21:28:24
URL: http://hurblirdet.blogg.se/
Postat av: DG

Alltså Arsenal grabben de går inte så bra även om de vann mot Liverpool. Kul att de ligger högt uppe men synd att det aldrig satsas riktigt där att man inte köper in minst två etablerade spelare till i Arshavins nivå, då tror jag att de kan komma nånstans men så länge de förlitar sig på unga talanger och inte många etablerade spelare så kommer de aldrig att vinna PL.

2010-02-12 @ 01:35:36
URL: http://dergham.blogg.se/
Postat av: MYSTERY BOY

DG: Äntligen någon som är lite insatt som kommenterar. Håller du på Arsenal?



Du har väl rätt i det du säger, det är många som påpekar det. Själv gillar jag sättet klubben sköts på, även om det skulle vara skönt med en titel snart. Samtidigt har den ekonomiska krisen påverkat klubbarna också, det är bara att kolla senaste transferfönstret. Inte en enda stor värvning gjorde hos nån.



Ryktas ju om Chamakh nu och hans kontrakt går ut efter säsongen. Hade smakat gott och få honom gratis. Det skulle i alla fall ge lite mer tyngd i anfallet.



Annars är jag nöjd att fortfarande krigar om titeln trots alla skador. Dessutom finns chansen i Champions League.

2010-02-12 @ 23:34:40
URL: http://mysteryboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback