KRIGET I AFGHANISTAN

Två svenska soldater har dödats i Afghanistan och försvarsminister Sten Tolgfors säger att han är bestört över det som har hänt. Det som gör mig bestört är att vår försvarsminister blir bestört över att soldater blir dödade i krig. Det är lite det krig går ut på, Sten. Vad trodde du skulle hända? Människor dödar andra människor. Det är definitionen av krig.


Kommentarer
Postat av: Selmasmamma

Vilket as!

2010-02-12 @ 08:09:14
Postat av: Kattis

Oj, vad fin blogg du har!



Kika gärna in i min blogg och läs om hur jag gör för att tjäna pengar på att blogga (inlägg 124).



http://hurblirdet.blogg.se

2010-02-12 @ 11:51:44
URL: http://hurblirdet.blogg.se/
Postat av: stenr

Vilken bra blogg du har!

2010-02-12 @ 21:06:17
Postat av: DG

Jag är glad att du förstod vad jag menade och inte tog illa upp som alla inbitna fans brukar göra. Saken är att du har helt rätt, klubben sköts på bra sätt men om jag inte vet bättre så siktar Arsenal på att vinna mästerskap och inte nöja sig med PL. Därför skulle dessa värvningar sitta bra och sedan håller jag med dig om att ekonomiska krisen har nått fotbollen då det inte var stora övergångar under denna jan fönster men jag tror mer att klubbarna just nu är eftertänksamma då jan fönstret brukar vara panik värvningarnas tid.

Grabben jag håller inte ens på Arsenal men måste säga att det vore verkligen kul om de kom långt i Champions league och kom minst tvåa i PL. Då jag tror verkligen att det blir svårt för de att vinna men Arsenal i sina bästa stunder spelar fotboll som bara FC Barcelona och möjligen Real Madrid kan spela d.v.s fart, flex, kaxigt och framför allt snyggt.

2010-02-12 @ 23:49:10
URL: http://dergham.blogg.se/
Postat av: MYSTERY BOY

Nej iofs du har rätt om att det ofta är panikvärvningar i jan. Men man kan ändå se att krisen nått fotboll med tanke på att kanske 90% av alla värvnigar varit lån.



Du har rätt om att det blir svårt. Hade gett upp hoppet helt men när både Utd och Chelsea tappade samtidigt som Arsenal vann vågar jag iaf hoppas igen.



Arsenal har som du säger en riktigt hög högstanivå, då kan dom slå vem som helst. Men när det inte funkar går det som det gick mot Chelsea och Utd.



Vilka håller du på?

2010-02-13 @ 00:09:44
URL: http://mysteryboy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback