LiLo MOT FÄNGELSET

Tyvärr är det inte Lilo i Lilo & Stitch, utan knarkaren på heltid - Lindsay Lohan. Det har den senaste veckan varit problem med hennes farsa som stormat hennes hus (dom är inte så bra vänner) och innan dess många sena utekvällar som slutat mindre bra.

Nu har knarkaren brutit mot villkoren under hennes provötid genom att inte dyka upp på något oligatoriskt test. Domaren bestämde förra året att detta skulle ske en gång i veckan och det enda undantaget var om hon var på rehab, vilket hon uppenbarligen inte är men är i stort behov av. Domaren sa också att bryter hon mot dessa regler får hon göra Lil Wayne sällskap och förmodligen bli spräckt. Där bak. Jag förmodar att resten av hålen är tagna. Näsborrarna av kokain, möjligen en brandslang också (dom är rätt stora). Där fram och munnen är standard. Frågan är om någon testat på öronen än. Ni som sett Scream vet att det är möjligt.

Hon ska befinna sig i domstol nästa månad så nu åker hon in eller så ljuger domaren. Jag hoppas dom sätter in henne. På livstid. Kvinnan är i akut behov av professionell hjälp.


Påminner lite om Paow osminkad.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback