TAFATTA - MEN SNYGGA

Enligt en brittisk undersökning gjord av OnePoll finns dom snyggaste damerna i USA. Amerikanarna slår precis Brasilien och Spanien, som hamnar på andra respektive tredje plats. Österrike ligger av någon märklig anledning fyra och dessutom före Italien, som knyter ihop topp fem med, just det, ni gissade rätt, annars är ni dumma i huvudet - femteplats. Sverige? Hedersam sjätteplats. Lite lagom. Vilket svenskar alltid är nöjda med.
 
Vet inte hur undersökningen gjorts och USA har ju typ 300 miljoner invånare så bedömningen kanske inte är helt rättvis.
 
1. USA
2. Brasilien
3. Spanien
4. Australien
5. Italien
6. Sverige
7. England
8. Indien
9. Frankrike
10. Kanada
11. Mexiko
12. Portugal
13. Wales
14. Ryssland
15. Japan
16. Irland
17. Argentina
18. Holland
19. Skottland
20. Tyskland
 
 Klicka för full storlek
 
Att USA toppar kan jag väl hålla med om. De som är snygga är jävligt heta. Samtidigt är majoriteten feta. Jävligt feta. Tjejerna på brittiska öarna är ju inget att hänga i granen direkt. Kvinnor ser ut som män och män ser ut som kvinnor. Vad Wales, Irland och Skottland gör på listan är en gåta för mig. Ungefär som att knulla med en förståndshandikappad och skryta om det. Eller sätta Anna Book på topp 20 över världens smalaste kvinnor. Eller att påstå att Amir är mannen i hans förhållande. Ja, ni förstår. Att Japan kom med vill jag inte kommentera så detaljerat. Alla ser ut som Foki där och då förstår ni nog själva.
 
Tycker ni något land saknas? Eller borde kanske listan göras om het och hållet?

Det här inlägget skrevs urpsrungligen för över tre år sedan och undersökningen är minst lika gammal. Jag har dock svårt att se att något land helt plötsligt fött massa Jessica Albas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback